Pages:
Author

Topic: Blockchain teknolojisi 2019 yılında adından çok söz ettireceğe benziyor. - page 2. (Read 271 times)

hero member
Activity: 1204
Merit: 630
Blockchain zaten adından söz ettiriyor. Ülkemizde bile bir çok firma artık Blockchain'in farkında. Umarım çok geç kalmayız.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Blockchain teknolojisi yıllardır adından çok söz ettiriyor zaten. Bu konu ne alaka şimdi anlamadım? Geçen yıl da önceki yıl da çok söz ettik, çok söz edildi, ediliyor, edilecek de.
member
Activity: 448
Merit: 10
Blockchain teknolojisi zaten oldukça fazla dikkat çekti , ancak çok yeni bir teknoloji olduğundan henüz (Kriptopara dışında)  benim beklentilerim kadar kullanılmaya başlanmadı. Ancak trend onu gösteriyor ki ilerde hayatımızın her alanın da bilerek yada bilmeyerek bu teknolojiyi kullanacağız.
jr. member
Activity: 308
Merit: 1
Bence bu teknolojinin yürüyeceği çok yol var 2019 çok erken bi tarih ama ilerde bütün bi dünya bu altyapı üzerinden yeniden kurgulanacak.
member
Activity: 504
Merit: 10
umachit.fund
Blok zinciri teknolojisi bu seneye kadar oldukça büyük aşama kaydetti. Artık bu zamana kadar gelen başarılar dilerim 2019'da taçlandırılır ve ufaktan blok zinciri hayatımıza somut olarak girer..
member
Activity: 574
Merit: 34
Arkdaşlar bildiğiniz gibi blockchain inanılmaz bir teknoloji. Bunu defalarca okuduk, yazdık. İnternet teknolojisi gibi düşünün dedik. 2019 yılı dememdeki kasıt büyük bir kriz başlayacağı yönünde ekonomistlerin hatta başladığını söylemesi vs. Kriz zamanlarında ortaya çıkan yep yepi enstrümanlar o krizin kazancı oluyor. ASlında bir önceki yani 2008 krizinde blockchain doğmuştu. Artık tescillenir diye düşünüyorum. Sizlerde yorumlarınızı paylaşabilirsiniz. Fİkir alışverişi yapalım. Teşekkürler.
Zaten boğa sezonunda blockchain ve kripto paralar çok söz ettirdi. Artık daha çok kullanılacağı günü bekliyoruz. Tüm devletler kullanmaya başlayacak giderek benimseniyor bu piyasa kriz sürecini ICO ile çözeceğini düşünüyor ülkemiz. Yani habere dayalı söylenti diyebilirim. https://kriptoparahaber.com/berat-albayrak-acikladi-yeni-ekonomik-programda-icolar-da-yer-aliyor.html burada açıklama var. Devletler işin içine girdiğinde vergi kaçınılmaz olur artık ülkemizde de vergi sistemi gayet ortada hem iyi hem kötü yanları olacak. Hayırlısı olsun diyelim yapacak bir şey yok Smiley
member
Activity: 462
Merit: 42
Arkdaşlar bildiğiniz gibi blockchain inanılmaz bir teknoloji. Bunu defalarca okuduk, yazdık. İnternet teknolojisi gibi düşünün dedik. 2019 yılı dememdeki kasıt büyük bir kriz başlayacağı yönünde ekonomistlerin hatta başladığını söylemesi vs. Kriz zamanlarında ortaya çıkan yep yepi enstrümanlar o krizin kazancı oluyor. ASlında bir önceki yani 2008 krizinde blockchain doğmuştu. Artık tescillenir diye düşünüyorum. Sizlerde yorumlarınızı paylaşabilirsiniz. Fİkir alışverişi yapalım. Teşekkürler.
Pages:
Jump to: