Pages:
Author

Topic: BLOCKCHAİNİN ARAMA MOTORU PROJESİ:NEBULAS (NAS) - page 2. (Read 305 times)

hero member
Activity: 1400
Merit: 569
iş yapar diyeceğimiz projelerden biri. ico yada pre sale tarihleriyle ilgili bir detay yok gibi gözüküyor. muhtemelen neo tokenı olacagı için ico başladığı anda silip süpüreceklerdir ne var ne yoksa. kyc istemezse direk atlarım ben buna

Arkadaşın dediklerine tamamen katılıyorum, belki biz tarihi bile öğrenemeden bu ICO tamamlanabilir. O yüzden iyi takip etmek lazım.
sr. member
Activity: 812
Merit: 262
aramaya basar iki saat sonra sonuç alırız artık  Smiley
şaka bir yana bu tür projelerin hepsi 2-3 sene belkide daha sonralarının projeleri
blockchain arada yeni özellikler eklenip geliştikten sonra çalışacak projeler.
sr. member
Activity: 672
Merit: 306
iş yapar diyeceğimiz projelerden biri. ico yada pre sale tarihleriyle ilgili bir detay yok gibi gözüküyor. muhtemelen neo tokenı olacagı için ico başladığı anda silip süpüreceklerdir ne var ne yoksa. kyc istemezse direk atlarım ben buna
sr. member
Activity: 562
Merit: 251
ALCEDO
İşte böyle yenilikçi projelerin gelmesine piyasanın çok fazla ihtiyacı olduğu günlerden geçiyoruz. Bu projenin sağlıklı bir şekilde geliştirilirmesi blockchsain sistemi için iyi olur Nebulas beklenen proje olabilir.
member
Activity: 126
Merit: 10
Birbirine benzeyen okadar çok proje var ki görünce direk dikkat çekti. Detaylarına pek bakamadım ama fikir olarak iyi düşünmüşler.
member
Activity: 113
Merit: 10
.html uzantılı sayfa yapmaları garibime gitti php kullanmayıp farklı bir şekildemi yapmıslar anlamadım. bilen varsa yazsın.
takip bakalım
full member
Activity: 224
Merit: 100
Vallahi ilaç gibi geldi, bu tarz projeleri görmeyeli uzun zaman olmuştu. Radara alıyorum, teşekkür ederim dostum. Muazzam bir paylaşım.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Tutar bu proje takipteyim.
member
Activity: 266
Merit: 11
Hata Yoksa Hareket Yok, Hareket Yoksa Ölüm Var..
Dikkat: Sabah Kahvaltınızı yaparken , çayınızı höpürterek içerken bunu okumanız ileride Size Para kazandırabilir yada kaybettirebilir⚠️
İnceleme: https://nebulas.io/technology.html
•Tüm blok zincirleri için bir arama çerçevesi sağlayan merkezi olmayan bir platform.
•Nebulas Rank (NR), açık kaynaklı çekirdek sıralama algoritmamızdır. Algoritma, likiditeye, kullanıcıların varlıklarının yayılmasına ve kullanıcılar arasındaki etkileşime dayalıdır.
•NR adresleri, akıllı sözleşmeleri, dağıtık uygulamaları (Dapps) ve blok zincirdeki diğer varlıkları sıralamak için kullanılır.
•Nebulas Force (NF), Nebulas blok zincirini ve üzerinde kurulu olan dağıtık uygulamaları, kendi kendini geliştirme kabiliyetini sağlar.
•NF ile geliştiriciler, değişiklikler yapabilir, yeni teknolojiler ekleyebilir ve böcekleri sabit fork gerekmeden düzeltebilir.
TEAM DİKKAT ÇEKEN KİŞİ :
Larry Wang
Alibaba'nın eski Kıdemli Geliştiricisi. Çin Bilim ve Teknoloji Jeosiences Üniversitesi'nden mezun oldu.( çin in harvardı)
Yorum: Bu proje adam olur.. 🔜💹
en kısa sürede yatırım yapılacaklar listeme aldım.
Sadece izleyelim👁
Saygılar..
Pages:
Jump to: