Pages:
Author

Topic: Blog: Praktycznie o kryptowalutach - page 2. (Read 11444 times)

sr. member
Activity: 336
Merit: 250
October 25, 2014, 05:52:26 PM
Widzialem i bardzo mi się podobało to ze zacząłeś od ostrzeżenia przed oszustami.
Żałuje, że nie znalazłem takiego bloga w momencie, kiedy ja zaczynałem przygodę z Bitcoin.

A moje pytanie wzięło się z tąd, że ciężko w Polsce znaleźć portal gdzie można się swobodnie wypowiedzieć tak jak tu na bitcointalk.org
Z kolei to forum jest w Polsce mało popularne wiec do Polaków nie dotrzesz z tego forum.

Bardzo podoba mi się twój pomysł.
Dobra robota, tak trzymać.
Trzymam kciuki może pomysł chwyci.
newbie
Activity: 12
Merit: 0
October 25, 2014, 01:48:01 PM
Nie wiem, nie znam takiego wskaźnika, jaki poziom cenzury.
W sumie to piszę to, co mi ślina na język przyniesie :-) To, co czuję.
sr. member
Activity: 336
Merit: 250
October 25, 2014, 05:39:25 AM
A poziom cenzury na jakim poziomie sobie zalozyles ?
Jezeli wogole jakas ?
newbie
Activity: 12
Merit: 0
October 23, 2014, 08:00:29 AM
Zapraszam wszystkich na mojego bloga poświęconemu szerokiej tematyce kryptowalut  Smiley

Czym ma być ten blog? Co to za pomysł? Niedawno rozpocząłem swoją przygodę z rynkiem kryptowalut i z tematyką z nimi związaną. Przejrzałem dostępne strony i nie znalazłem takiej, która by w pełni wyczerpywała mój pomysł. Jest to również po części mój osobisty eksperyment.
Blog ten będzie blogiem praktycznym. Mam zamiar opisywać tu wszystkie swoje perypetie z kryptowalutami, rynkiem i pozostałymi eksperymentami. Dla mnie będzie to świetny sposób na dokumentowanie własnych poczynań i doświadczeń, co może być nie tylko dla mnie bardzo pomocne.

Miłego czytania! Smiley
http://praktycznie-o-kryptowalutach.blog.pl/
Pages:
Jump to: