İnternetten para kazanmak, rekabetin çoğalmasıyla birlikte azalıyor mu? Yoksa işini iyi yapanlar, daha geniş pazarlara mı yayılıyor?
2010 yılını düşünüyorum. İyi kötü yazan herkes para kazanıyordu. Çünkü, insanlar birçoğu
adblock kullanmayı bile bilmiyordu. Sizce, ilerliyor muyuz? Yoksa aynı ortamda mıyız? İnternetten para kazanmak zorlaşıyor mu? Özellikle blog yazarak para kazanmak mümkün mü? Yoksa bu durum değişiyor mu?
-------------
Blog yazarak para kazanmak deyince, yalnızca kişisel bloglarımızdan yazılanları elbette kastetmiyorum.
İnstagram blogları da buna dahil. Twitter'ın
mikro blog sitesi olduğunu zaten biliyoruz. Genel anlamda internetten para kazanmak zorlaşıyor mu? Blog yazıyorum. Son zamanlarda bunu düzenli biçimde yapıyorum. Ancak, firmalarla rekabet ediyoruz. Ciddi anlamda bir rekabet ortamı var. Örneğin, İş Bankası bile pomodoro tekniği hakkında yazı yazıyor. Öyle bir ortamdayız ki rekabetten kendimizi kurtarmamız gerekiyor. Ciddi anlamda büyük bir rekabet ortamı var. Sizce, şimdi neler yaparak rakiplerimizden ayrışabiliriz?
------------------------------------
Blog yazmak, çok önemli ve insana kendine iyi hissettiren bir alandır. Uzun süredir bunu devam ettiriyorum. En çok okunan bloglar arasına girmeyi amaçlıyorum. Özellikle içerik üretimi alanında kaliteli içerikleri bireylere sunmayı amaçlıyorum. Neredeyse her gün yazmaya başladım.
Sizce, rakiplerimizden farklı neler yapabiliriz?
Sizce, blog yazarak para kazanma işi bitti mi? Yoksa kılık mı değiştirdi?
Akıl akıldan üstündür, yorumlarınızı bekliyorum. Bir fikir fırtınası yapalım mı? Bu arada blogumda bulunan yazıların kalitesini de yorumlayabilir misiniz? Hepsi, seo açısından yeşil içerikler... Ancak, okurun gözünden gelecek fikirleri de bilmek istiyorum.
Son olarak, günümüzde blog yazarak para kazanmak mümkün mü?
Blogum burada. Sizce nasıl görünüyor? En çok okunan bloglar arasına girebilir miyim?
kaynak:
https://www.denizcakmak.com/blog-yazarak-para-kazanmak-mumkun-mu/