Pages:
Author

Topic: BNB yi kaçırdınız HT yi kaçırmayın ! - page 4. (Read 1061 times)

legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
Neden ht? o zaman bunu kcs icinde söyleyebiliriz veya diger borsa tokenleri ic8nde, ayni sey gecerli olabilir...
bir ara dünyanın en büyük borsasıydı, şu an binance tan geriyse fee leri yüksek olduğu içindi, şimdi fee leri binance seviyesine hatta daha iyiye getiriyor bu da hacmi artacak demek, en önemlisi duyuru bugün yapıldı KCS bugün yeni birşey duyurdu mu ? zaman önemlidir, 1 ay sonra geç kalmış olabilir yatırımcı ama şimdi tam zamanı 1-2 gün içinde almazsanız ztn kar realizasyonu falan dirençlere gelebilirsiniz.
0 fee alırken günlük 2 milyon btc hacmi olurdu 2014 te sonra 0,2 fee ye geçtiler hacim baya kesildi 500 de birine fl düştü fee oranı çok önemli hacim için büyük borsalarda, huobiyi kıyaslamak için Okcoin ve BTCChina ya bakmak lazım bunlar dışında kendi liginde rakibi yoktu sonradan binance sadece bu seviyelere gelebildi, Hamle yapmak için niye bu kadar beklediklerini bilmiyorum ama adamlar hamle yapınca hamle sırası bizde, uyumazsanız birşeyler kazanırsınız.
member
Activity: 602
Merit: 11
Neden ht? o zaman bunu kcs icinde soyleyebiliriz veya diger borsa tokenleri ic8nde, ayni sey gecerli olabilir...
sr. member
Activity: 1162
Merit: 277
Huobi borsası benim çok hoşuma giden bir borsa gerçekten harika binanceden huobi daha iyi benim için.

HT Güzel bir çıkış yapar mutlaka.
KCS de öyle çıkış bekliyorum.

BNB kaçıranlar için en doğru seçim bunlar zaten.
Tabi BNB için ne kadar kaçtı desek de hala daha çok güzel kazanç getirecek kapasitede önü açık bir coin.
legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
Binance koin i yatırım için kaçırdınız , burda dolanmanızdan belli  Cheesy

Ama HT için geç kalmadınız Huobi token 4.4 dolar şu an ve yükseliyor. seneye 20 dolar olunca almak için geç mi kaldık dersiniz.

Bugün Fee leri düşürmek için HT koin tutma planı açıkladılar ve yükselmeye başladı, Binance a göre daha fazla koin tutarak indirim kazanabiliyorsunuz, dolayısıyla token sayısının fazla olmasını biraz dengeler. Bnb ye ne olduysa buna da olabilir.
 Huobi eski borsa binance yokken MT gox varken bile vardı, url si ve merkez adresi değişti o kadar.
normalde 0,2 olan fee 0,07 ye kadar düşebiliyor ki binance e göre daha iyi . Tabi o kadar düşürmek için 25bin dolar lık almanız lazım ama siz fee düşürmek için değil yatırım için bile alabilirsiniz.
https://www.hbg.com/en-us/exchange/ht_usdt/ dan siteye ulaşabilirsiniz.
Müşteri sayısı hacmi ile binance ile yarışabilecek bir borsadır, eski bir borsa olduğundan token i yatırım açısından uygundur, yeni çıkan ne idüğü belirsiz tokenlara gömeceğinize buraya gömebilirsiniz. Kiss
Pages:
Jump to: