Pages:
Author

Topic: BNB'de Yakın Gelecek Gelişmeleri - page 5. (Read 1126 times)

full member
Activity: 266
Merit: 214
Analist - Trader - Yazar
July 02, 2019, 08:21:20 AM
Bu gelişmeler çok önemli olduğu için ve trader'lar için dönüm noktası niteliğinde olduğundan bir başlıkla duyurmak istedim.
Halen alım yapmamış olanlar varsa da bazı fırsatlardan haberdar olmalarını istiyorum. Analiz ve görüşümü aşağıda paylaşıyorum:

Margin kaldıraçlı işlemler, vadeli işlemler, coin burn ve dex ve yeni ieo... Bunların duyuruları zaten yapıldı. Şimdi size bunların mükemmel sıralamasını anlatacağım, varsayımlarım ile birlikte...

* Öncelikle ERD perşembe trade yapmaya başlayacak. Muazzam bir hype ve alım iştahı ile 15-20 katına kadar çıkacak.
* Daha sonrasında Binance'da Margin işlemler açılacak. İnsanlar üyeliğini aktifleştirecek, biraz alışacaklar filan.
* Derken BAM! Yeni ieo duyurusu yapılacak. Bu sefer daha cazip şeylerle verilecek. İnsanlar BNB'ye yüklenecek. Trader'lar marginde 3-5x ile BNB Long posizyonları açıcak ve bnb ivmeli bir şekilde yükselicek marginin verdiği kredi desteği ile.
* Vadeli işlemler de peşi sıra açıldıktan sonra, Bitmex gibi borsaların primlerini de kendine çekecek binance. Margin yapan traderlar Fee avantajları için de bnb almak isteyecekler.
* Coin Burn yapılacak, bnb total suply azalacak. Buda ayrı bir heyecan konusu.
* DEX'e daha fazla güçlü proje transferi yapılacak.

Bu şekilde birinci boğa koşusunu tamamlamış olacağız. Yakın zaman için olacaklar bunlar. Bence

Fikirlerimi sizlerle paylaşmaya devam edeceğim.
Sizce de böyle olmaz mı?
Pages:
Jump to: