Pages:
Author

Topic: [BNT] BANCOR Fiyat tartışma alanı - page 6. (Read 6925 times)

hero member
Activity: 756
Merit: 500
June 12, 2017, 05:07:17 PM
Bu kadar büyük yatırım alması insanların ilgisini çekecektir ben pozitif bir yükseliş bekliyorum balon gibi şişecek bence.
hero member
Activity: 1111
Merit: 525
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
June 12, 2017, 04:29:46 PM
İmzadan da bug dan da güzel birşey bekliyorum. İmzadan geleni alır yerim çatır çutur . Kalan bug dan gelenleri bekletirim 4 periot belirlerim bu periodlarda incelerim  gercekten gelecek vaadederse uzun süreliğine tutarım baktım yok birşeyler imkan olursa 4 dolar gibi bi meblağda çıkartırım elden.
full member
Activity: 260
Merit: 102
June 12, 2017, 04:19:55 PM
valla ben gireemedim bi şekilde sistem o dakikalarda (myetherwallet) durup durup node bulamama problemi yaşadi.bir türlü gönderimi sağlayamadim bayadir bekledigim bi projeydi yarım saat öncesinde başinda olmama rağmen  giremedim. ve benim gibi tanidigim bi cok arkadaşta var giremeyen.. neyse bakalim hayirlisi olsun

Aynı problemi ben de yaşadım. Sağ üstten node olarak etherscan.io seçince düzeldi neyse. Ondan sonra da emir verdim aldı, 35-40 dakika pending yaptı. Bi anda kayboldum emrim... Daha sonra 1 emir daha verdim, gas parası yetersiz dedi. Onu atlamışız ama ilk seferde niye emri alıyosun o zaman?! Huh Neyse sonuç olarak maalesef 2 seferde (benim aptallığım), toplamda $8'a yakın gas parası ödeyerek 54 bnt alabilmiş oldum. Değip değmeyeceğini göreceğiz... Belki senin için hayırlısı olmuştur Cheesy
hero member
Activity: 980
Merit: 500
FREE $50 BONUS - STAKE - [click signature]
June 12, 2017, 03:35:19 PM
Birde farkli acidan bakalim icoya katilmak isteyen neredeyse herkes katildi (kabaca %25 civari katilamayan dersek) Bundan sonra bancorun buyumesi icin disaridan katilim gerekecektir bunuda surdurebilmek icin yeni guncellemeler gelmesi gerek projeye en azindan ben boyle dusunuyorum.

valla ben gireemedim bi şekilde sistem o dakikalarda (myetherwallet) durup durup node bulamama problemi yaşadi.bir türlü gönderimi sağlayamadim bayadir bekledigim bi projeydi yarım saat öncesinde başinda olmama rağmen  giremedim. ve benim gibi tanidigim bi cok arkadaşta var giremeyen.. neyse bakalim hayirlisi olsun
hero member
Activity: 686
Merit: 501
Blockchain Just Entered The Real World
June 12, 2017, 03:11:03 PM
ICO boyunca bu kadar yatırım aldıysa borsaya girince hacimli hareketler beklememiz gerekir mantıken. Bakalım kaç farklı grup bu coinle oynayacak yoksa tek bir grup topladı da bizim mi haberimiz yok zamanla göreceğiz. Poloya girerse çok değişik hareketler gösterebilir. Ben 2x gördüm mü kaçarım riske gerek yok. Cheesy
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
June 12, 2017, 03:02:27 PM
Birde farkli acidan bakalim icoya katilmak isteyen neredeyse herkes katildi (kabaca %25 civari katilamayan dersek) Bundan sonra bancorun buyumesi icin disaridan katilim gerekecektir bunuda surdurebilmek icin yeni guncellemeler gelmesi gerek projeye en azindan ben boyle dusunuyorum.
full member
Activity: 260
Merit: 102
June 12, 2017, 02:58:21 PM
Herkes projeye çok inandığı için şimdiye kadar toplanan en yüksek para oldu. Fakat 1 saat diye başladıklarını 3 saat devam ettirdiler. Eğer öyle olmayıp 1 saate kapansaydı borsaya girdiği zaman talep iyice artar elinde bulunduranlar yüksek fiyatlara çıkarabilirdi. Tabii dolaylı olarak bunun etkisi yine de sürecektir ama 1 saatki kadar değil.

Ben daha uzun tutma taraftarıyım. 54 btn aldık bakalım, seneye ne olacak Smiley Evet, yani en az 1 sene elden çıkarmam. Aşağı yukarı $4/btn maliyeti var, 1 seneye $100 için duacısıyım Smiley))
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
June 12, 2017, 02:39:07 PM
Cheesy valla kaçtan girer bilmem ama bu ne zaman 10 dolar olur ne zaman 100 olur bilen biri varsa söylesinde :DD bizde köşeyi dönelim.
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
June 12, 2017, 02:38:00 PM
En büyük ICO gerçekleşti.
fiyat bundan sonra ne olur?
4 dolar seviyesinden açılırsa 10 doları ne zaman görür? 100 doları ne zaman görür? 1000 doları görür mü? yoksa 1 dolar seviyesine iner mi?

Bro niye böyle sorular soruyorsunki ^^ Ilk önce kendi yorumunu kat sonra bildiğimiz varsa üstüne ekleyelim veya düzeltelim  Wink
sr. member
Activity: 728
Merit: 263
June 12, 2017, 02:33:31 PM
En büyük ICO gerçekleşti.
fiyat bundan sonra ne olur?
4 dolar seviyesinden açılırsa 10 doları ne zaman görür? 100 doları ne zaman görür? 1000 doları görür mü? yoksa 1 dolar seviyesine iner mi?
Pages:
Jump to: