Pages:
Author

Topic: Boğa-Dana-Düve-Buzağı-Ayı İntegrali - page 4. (Read 21084 times)

jr. member
Activity: 280
Merit: 1
November 26, 2018, 03:04:36 PM
Tehlikeli bir yerdeyiz.4k altı gerçekten sakat bir yer.Ayı değil bu ayıdanda beter bir çıkmazdayız.Ya iyice batacağız yada dibe vurup çıkacağız bu seviyelerden yukarı.
sr. member
Activity: 868
Merit: 265
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
November 26, 2018, 02:50:55 PM
Katılıyorum. Asıl ayıyı 5k'dan düşünce gördük. Öncekiler ayı falan değildi.
Ha yeni boğa ne zaman gelecek? Bence 20k'dan sonra gerçek boğa'yı göreceğiz. 20k'ya kadar olanlar boğacık.

O zaman boğa için daha epey zaman var gibi. Sanırım çok hızlı bir yükselişi kimse şu an için beklemiyor. Ayıdayız bence de evet ama Bitcoin bir an önce 6-7K seviyesişne çıkarsa daha güvende hissedeceğiz diye düşünüyorum.
jr. member
Activity: 140
Merit: 2
November 26, 2018, 02:09:43 PM
Ha yeni boğa ne zaman gelecek? Bence 20k'dan sonra gerçek boğa'yı göreceğiz. 20k'ya kadar olanlar boğacık.

Ayı değildi neydi civciv miydi ? Yine sallamasyon mesaj yazmışsın.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
November 26, 2018, 01:58:34 PM
jr. member
Activity: 322
Merit: 1
November 26, 2018, 12:44:32 PM
grafikler artık çok bir şey ifade etmemeye başladı. bir tweet, bir balina piyasayı tepetaklak edebiliyor. biz düşüşe hazırlamalıyız kendimizi.
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
November 26, 2018, 12:19:03 PM
Bence bu boğa ayı sezonu balinalar ne zaman isterse o zaman geliyor. Piyasada olan gelişmelerle bir alakası olduğunu sanmıyorum.
member
Activity: 182
Merit: 10
November 26, 2018, 11:58:22 AM
görünüşe göre düşüşün devam etmesi muhtemel dünkü hafif yükselişe aldırmamak lazım zaten bugünde hemen geri düşüş başladı esas tabanı görmedik henüz tabanı gördükten sonra yükseliş bekleyebiliriz
full member
Activity: 1050
Merit: 210
Crypto Trader
November 26, 2018, 11:18:57 AM
en baba holdcu bile artık piyasadan ümidini kesip satış yapmaya geçmediği sürece bu piyasada ralli beklemeyin. diğer taraftan piyasayı alış rüzgarına çevirecek türden sec olsun bakkt kanadı olsun adını duyuyoruz ama gerçeği yok. sec zaten onay vermedi. bakkt erteledi. daha ne olsun. iş tamamen balinalara kaldı. onlarda holdcuları panikletmek istiyor. en başta şu 6000 den başlattığı sahte yükselişlerde alıp da hold edenleri özellikle.

İşte hodl beklemekte akıl karı değilde bu şartlarda terste kaldık bir kere  ara ara alsat yapıyorum yalnız bugün baktım biraz fiyatlar çıkmış yalan yok öğlen 10.000 XLM sattım nasılsa dedim bu akşama piyasayı düşürürler gerçi elimde fazlası varda denemeye işte balinalar yanıltmadı piyasa terse döndü ve demin baktım fiyatlar hopp aşağı dahada inebilirde  biz gene dayanamadık aldık 10.800 XLM..
işte ara ara alıp satıp coin artıyoruzda nereye kadar böyle gider adamlar zaten 100 milyara düşürerse işte iyice zarar edeceğizde komple satıpta beklemekte bu kadar zarardan sonra akıl karı değil.Kısaca ara ara bugünkü hareketi değişik coinlerde uyguluyorum yapacak yok.Çoğuda aynı benim gibi yapıyor eminim.
full member
Activity: 742
Merit: 112
November 26, 2018, 11:09:07 AM
en baba holdcu bile artık piyasadan ümidini kesip satış yapmaya geçmediği sürece bu piyasada ralli beklemeyin. diğer taraftan piyasayı alış rüzgarına çevirecek türden sec olsun bakkt kanadı olsun adını duyuyoruz ama gerçeği yok. sec zaten onay vermedi. bakkt erteledi. daha ne olsun. iş tamamen balinalara kaldı. onlarda holdcuları panikletmek istiyor. en başta şu 6000 den başlattığı sahte yükselişlerde alıp da hold edenleri özellikle.
jr. member
Activity: 230
Merit: 9
November 26, 2018, 10:53:10 AM
piyasa  ocak ve aralık aylarında yükselme göstermez ise  2019 "un  ilk iki çeyreği  ayıda kalma imkanı  çok yüksek 2020  mart  maden %50 azalması btv atack seviyesi  yeni bir  ath oluşturabilir ancak . Korkarım  4k doları arıyacağımız  günler geliyor  btc için
full member
Activity: 772
Merit: 135
BiTCOiN
November 26, 2018, 10:41:13 AM
Düşüş devam ederseki işte dün toplayan piyasa şimdi gene kırmızı oldu zaten 100 milyarada şurda 20-30 milayr kaldı illaki bence çıkacak o parada işte odnan sonrası enteresan olacak. 90-80milyar usd  gibi olaylarda sanırım iyice strese giricez görünen o.
full member
Activity: 1050
Merit: 210
Crypto Trader
November 26, 2018, 10:11:28 AM
Boğa-Dana-Düve-Buzağı-Ayı İntegrali

Piyasanın durumu malum zaten moraller dip seviyede olduğu için başlıkta böyle olsun artık.
Resim biraz karışık gözüksede sıra nolardan zaten olay belli.

1-Boğa - Meşhur Aralık-Ocak ayında olan Boğa

2-Dana - Mayıs ayındaki hacim  Boğanın yarısı kadar dana ismini koyduk.

3-Düve - Temmuz ayındaki hacim buda boğanın 3 te 1 ne denk geliyor.

4-Buzağı – Son düşüşün 14 kasım günkü nokta boğanın 4 yada 5 te 1 hacim.

5-Ayı – İşte bugünler asıl ayı bence.

-Önceden konular açıldıda ayı geldi diye işte ayı dediklerimiz 2-3-4-noları  mumla arar olduk resmen.Şu anda asıl ayı piyasasındayız gibi.
Hacim düşe düşe 120 milyar usd ye geriledi.Kısa vadede 100 milyar usd ye düşmesi muhtemel.Çünkü balinaların insafı yok bol satış baskısı yaratıp iyice indirmeye niyetlilerde işte nereye kadar inceck kestirmesi güç.

-Asıl merak edilen çıkış ne kadar süre sonra başlar ve çıkış işte üste attığımız resimdeki kademeli mi çıkar yoksa ilk boğa gibi 1-2 ayda tepe yaparmı?

Not: Hodl bekleyenlerdenim.İşte üstte attığım resimdeki piyasa hacimlerine göre hesaplarsam misal 2 noda dana denilen 400-450 milyar usd lik mayıstaki gibi bir piyasada btc 10.000 usd idi  zararı karşılayıp kara geçiyorum tabii şimdiki 450 milyar usd  olacak olanda coin fiyatları eskisi gibi belki aynı olmaz ama eldeki coin çeşidinden birinden kaybetsen birinden karşılar sanırım.
Merak edilen geçen seneki bir boğa gerçekten olurmu diyenlerde var konularda?
Milleti ürkütüp kaçırdılar da sonuçta 900 milyar usd gibi bir hacim olursa önceki boğa ancak olacak.para girişi şart o kadar para belki zamanla ağır ağır girecekte işte ne zaman onuda umutla bekliyoruz bakalım hep beraber göreceğiz.

https://resmim.net/f/8jSBZ0.png

Pages:
Jump to: