Mantıklı aslında post kasma derdiniz olsa imzanız olur katılımlar raporlar olur ama sizde bunlar yok. Seviyorum kafa dağıtan ortalığı şenlendiren insanları.
Eyv. dostum zaten öğrenim bilgilerimi paylaştım 2 üni. bölümü okuyorum 1 adet uluslar arası geçerliliği olan yabancı dil diblomam var bu kendilerini çok bilmiş adamlardan sıkıldım adam hero mudur nedir bir sey yazıyor onun yalakaları hemen konuya damlıyor oo abi çok güzel yazı meritim olsa veriridim( ki adamın meridi var) nedir bu yalakalık cahillik adam köyde çoban zamanında 500$ken btc almıs sanırsın piyasanın hakimi okuması yazması yok bizimle diyolog kurmaya calısıyor. Örnek ripplecanavarı var acın bakın adamın yazılarına her cümlesinde küfür hakaret yani mozaik cumhuriyetindeki sadece oksijen soluyan kabileler kadar bilgisi var varın siz düşününÖncelikle bu düşmanca tavrını bir yana bırakmalısın. Bak bunu söylerken bile aslında altında bilmişlik barındırıyor hero member olmamla alakası belki vardır ama daha çok yaşla alakalı durum olduğunu yazmıştım diğer konuda. Konuyu kilitlemek durumunda kaldım tartışma büyümesin diye sana da cevap hakkı doğmuştu başka konuya yazacağını tahmin ettim. Senin bir hatan vardır söylerim belki bencilimdir bundan konuşurum, ama ben kimin ne dediğini önemserim önemli olan da bu olmalı, insan kokuyordur koktuğunu belki bilemez sana koktuğunu söyleyen kişiler yalakam değil senin daha önceki yazdıkların akıllarına gelmiş fırsat bilmişler belki de, kokuyorsan temizleneceksin bunu uzatmanın alemi yok.
2 üniversite okumuşsun eyvallah gözümde değerin tabii ki olur bunu da yansıtmanı öneriyorum yazdıklarına ama sadece öneri. İşi geyiğe vuruyorsan o da güzel ama her zaman her yerde de yapmamak gerekiyor, ben de goygoy yapıyorum yazacak bir şey bulamadığım zaman bazen de yeter goygoyluk diyorum bilgim dahilinde veya bilgi edindikten sonra katkım olmasını isteyerek yazıyorum. Kaç senedir forumdasın bilmiyorum benim ilk yazılarıma bir bak hangisinde goygoy yapmışım. Kişileri hiçbir zaman ayırt etmem değil ki fanlarım olsun yalakalarım olsun yarın olur senin nikini unuturum ne konuştuğumuzu unuturum. Yok hero member yok sr.member geç bunları gerçek hesabın varsa onunla gel. Alay geçmek, tiye almak, laf sokmak, sikine takmamak gibi şeyler basit olandır yani basite kaçmaktır, üniversite okuduğuna inanmayanlar olmuş ispatlamaya çalışmak yerine neden inanmadıklarını kendine sormalısın. Hem neden ispat etmek zorunda hissediyorsun kendine onu da anlamadım seninki de bencilliğe girmiyor mu. Al sana goygoy ama goygoy diye lüzumsuz görme düşüncelerini paylaş anlayalım.
Pitipawn vardı bir zamanlar hero member olduğumdan bana sert çıkışmıştı eski üyeler yeni üyeler anlaşamıyor sanırım önce bunu konuşabiliriz daha yararlı olur. Eski üyelerde artık konuşmuyor piyasa boktan ondandır bir de yeni üyeler ağızlarına ne geliyorsa söylüyorlar adam nasıl olsa yeni üye bir de 3 5 üyelik daha açar birinde küfür eder birinde laf sokar nasıl olsa rütbe alamayacak bari işi gırgırına vurayım der intikam yolu izler. Bir tane konu aç bilgiye dönük olsun paylaş hiç yoksa kopyala yapıştır hem sen de öğrenmiş olursun ama yok piyasa kötü diye gırgır şamata mı yapalım sürekli. Bilgiçlik taslıyor olabilirim ama ne kimsenin hakkını yedim ne de kalbini kırdım ben de biliyorum ağzıma geleni söylemesini. Adamın biri dilinin altına taş koyarmış birisi bir şey dediği zaman taşı çıkarırken iki kere düşünmeye zamanı olurmuş. Sizin sorununuz hazır cevap olmak bir maharetmiş gibi ama ben, "söz gümüşse sükût altındır" felsefesini benimsedim. Birileri bilmişlik yaptığı zaman hemen es geçme belki öğreneceğin şeyler olabilir. Adam belki pezevenktir ama acil işin çıkar işini görür ben pezevenkten daha aşağıda değilim.