Nisan mayıs ayındaki yükseliş başlamadan önce yükselişin geliceğini belirttim, hedefleri belirttim ve bir hafta olmadan kripto paraların fiyatları arttı ve dediğim hedeflerden geri trendlerini döndüler yeni konuya geçmeden önce o zaman açtığım konunun linkini aşağıya bırakıyorum
Eski konumun linki:
https://bitcointalksearch.org/topic/m.34410163Piyasanın şuanki durumu hakkındaki düşüncelerim:
Iota ,ltc ,ripple ,eth ve benzeri bir sürü kriptopara haftalık rsi al verdi veya vermek üzere bollinger band larındaki daralmalar macd al vermeler ve bir sürü indikatörü incelediğimizde piyasanın boğa ya girdiğini düşünüyorum.
Hedefler bu sefer daha farklı ve daha yüksek olucak benim tahminim altcoinler için fiyatlar usd bazında ath larını geçemiyicekleri yönünde ama btc olarak ath yapabilirler.
1.Btc dominance yüzde 30 veya altına inme ihtimali var çok dikkat edilmesi gerekiyor.
2.Altcoinlerin bu sefer bitcoinden önce boğa ya girip bitiriceklerini ardındanda bitcoin in büyük bir boğaya girceğini düşünüyorum.
3. fiyatları uçurucaklarsa bile sizin elinizdeki herşeyi almak istiycekler yani az bir artış gördüğünüzde hemen kaçmayın dişinizi biraz sıkın ve fiyatların hedefinize gelmesini bekleyin veya rsi ve benzeri indikatörleri takip ederek fiyat yüksekken satıp, fiyat düştügünde ise hemen geri toplarayarak miktar arttırımı yapın bu konuda fib retracement ve fib extension kullanmanızı kesinlikle tavsiye ederim ,profesyonel programlarınız yoksa geri çekilmelerdeki en başarılı sonuçları bunlardan alabilirsiniz.
4. Her zamanki hatalar bu sefer de gene olucak tam siz satıcaksınız az bir süre sonra fiyatlar uçucak bundan kurtulmanın yolu SABIR emin olun psikolojik olarak satmaya en yakın olduğunuz zaman yükselişin en yakın olduğu zamandır.
5.Sizin elinizdeki kripto 2x yaptı digerleri 5x-10x yaptıysa sizin elinizdeki yüzde 70 üzeri bir ihtimal en azından 5x yapar sadece sırasını bekliyor
6.satarken kademeli satmak bu kural kesinlikle ama kesinlikle kulllanın az dan çoğa dogru elinizdeki mıktari yavas yavas ama fiyat yükseldikçe büyüyen miktarlarda satın.
Eğer tahminin doğru çıkar sağlam bir boğaya girersek unutmamanız gereken ön önemli şey bu piyasada sizin elinizdekileri almak isteyen doymak bilmeyen
balinalar ile dolu olduğu ve bunların sizi kandırmak için ellerinden gelen herşeyi kullanacakları medya, fenomenler, hatta indikatörler hepsini kullanıyorlar ve kullanacıklar.