Pages:
Author

Topic: Boğa Geliyor.Dağılın !!! - page 3. (Read 16813 times)

member
Activity: 392
Merit: 10
October 15, 2018, 06:12:30 AM
Kripto piyasasında gene ortalık karıştı ,bitcoin anlık sert yükseliş ile birlikte bitcoin-usdt fiyatı 7800 kadar çıktı ,bunun arkasında Tether ın delist ola haberleri çıkınca fiyat 6800 e kadar geriledi ,yani gene boğadan bir ses yok.
member
Activity: 140
October 15, 2018, 01:21:23 AM
Pump geldi oh sabah sabah gune iyi basladim Wink
Cikan 13 milyar dolar geri girdi
full member
Activity: 333
Merit: 101
October 15, 2018, 01:05:16 AM
fena bir pump geldi gittikçe gidiyor 7K ya doğru hatta geldi 7K btc de
hero member
Activity: 1071
Merit: 500
October 14, 2018, 06:53:26 PM
Ekim ayını neredeyse ortaladık, boğa geleceği umutlarımız aralık ayına doğru erteleniyor, ordada gerçekleşmezse yeni yıla erteleriz zaman bol, azimliyiz.
jr. member
Activity: 158
Merit: 2
October 14, 2018, 06:39:39 PM
İnsanların kaçıştığı o kısmı gif yapmak lazım Grin Şaka maka ben umutlu olan taraftayım. Sabrımızı hepten taşırmadan yükseliş gerçekleşir inşallah.
member
Activity: 933
October 14, 2018, 03:23:03 PM
Görmek istediğim bir başlık fakat sadece başlıkta kalmasınıda istemem açıkcası artık boğa gelmesi için sabırsızlananlardanım umarım 6 ay içinde bu mutluluğu yaşarız.
hero member
Activity: 728
MenaPay - Crypto made easier than cash
October 14, 2018, 02:08:07 PM
Boğa sezonu gelmesi hususunda pozitif yaklaşıma sahibim. Ertelensin yeter ki geleceğini bilelim. Pazarın geleceğine ETF kararı ve yaşanan yasakların kalkması konusunda atılacak adımlar karar verecek.
member
Activity: 448
October 03, 2018, 10:29:42 AM
Kiripto piyasasına çok önemli bir gelişme yaşanamaz ise bitcoin fve diğer kin fiyatları bu fiyatlarını ve pozisyonlarını koruyacağını düşünüyorum.Boğanın gelişini Brunei süre daha ertelediler ve boğayı 2019 mart ayına sakladılar.
member
Activity: 630
Merit: 12
Stock
October 03, 2018, 09:43:57 AM
ekim-kasım-aralık bu ayda ne olursa olacak genel kanı bu yönde zaten asıl çıkış geçen seneki gibi olursa kasım civarı iyice para girişi artarsa fiyatlar çıkar.aralıktada yukarı hareket olmazsa zaten mantara geldik.
member
Activity: 392
October 01, 2018, 12:22:09 PM
Sene sonuna doğru adım adım yaklaşırken boğa ne hikmetse bir türlü gelmez oldu ,anlaşılan  o ki biz bu boğayı 2020 yılına kadar beklemekten başka yapabileceğimiz bir şey yok.
hero member
Activity: 728
MenaPay - Crypto made easier than cash
September 30, 2018, 04:33:29 PM
Ekim ayında olumlu hava esmeye başlar volatilite artarak bize kazanç elde etme şansı sunar Kasım Aralık ayları ise geçen seneye benzer yükseliş hareketleri içine geçecektir. Boğa eninde sonunda gelecek sabırlı olun.
sr. member
Activity: 518
Merit: 250
September 30, 2018, 02:22:44 PM
En ufak bir beklentim yok şu an boğayla ilgili. Aksine daha kötü olabilirmiş gibi düşünüyorum. Keşke bu sadece benim negatifliğim olsaydı ama yüzleşmek zorunda olduğumuz bir gerçek var. Umarım olumsuz hislerimde ben yanılırım ve artık güzel şeyler olur.
full member
Activity: 772
Merit: 135
BiTCOiN
September 30, 2018, 04:03:05 AM
bu tip bir haber doğru  var çıkarsa yırttık Shocked

Bloomberg’e Göre Bitcoin Rallisi Çok Yakında

2018 yılı içerisinde yüzde 50’nin üzerinde değer kaybı yaşayan lider kripto para birimi Bitcoin’de teknik indikatörler yakında bir boğa rallisinin başlayabileceğine işaret ediyor.

Bloomberg’de yer alan habere göre Bitcoin boğalarını güçlendiren sinyaller yakın zaman içerisinde fiyatları yukarı yönde tetikleyebilir.

Haberde RIG trend çizgilerinin hareketinin analiz edildiği, RSI (Göreceli Güç Endeksi) ve momentum çizgilerinin de hesaba katıldığı bir çalışma yapıldığına dikkat çekilirken momentum çizgisinin RSI’yi kestiği ve bunun da yakın bir süre içerisinde Bitcoin fiyatının artabileceğine işaret ettiği belirtildi. Zira, Bitcoin fiyatı bu çizgilerin kesiştiği son 3 seferde de artış sağlamayı başardı.

Senenin Dördüncü Kesişimi
RIS ve momentum çizgisinin bu sene içerisindeki dördüncü kesişiminin Bitcoin fiyatına diğer üç seferde yarattığı gibi olumlu bir etki yaratması bekleniyor. Bu iki çizginin kesiştiği son tarih olan Ağustos ayı ortalarında kripto para üç hafta içerisinde yüzde 21 artış sağlamıştı.

Bloomberg analizinde Bitcoin’in geçtiğimiz hafta fiyat ve trend çizgisinin üzerinde kalmayı başardığına da dikkat çekerken bunun da fiyatlar için pozitif bir gösterge olduğunu belirtti.

Lider kripto para birimi Bitcoin 2018 yılı içerisindeki kayıplarının yüzde 50’nin üzerine taşıyarak yayın saati itibariyle 6.740 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Son 24 saatte yüzde 3.5’lik artış sağlayan Bitcoin hakkında geçtiğimiz hafta da bir rapor yayınlayan Bloomberg Bitcoin’de 6.000 dolar bandında çok güçlü bir destek olduğunu açıklamış ve Bitcoin’in 6.400 dolar bandından yukarı doğru hareket edeceğine işaret etmişti.

Binance ceo da bir açıklama yapmış doğru yalan geçen seneki gibi  btc de bir hareket zamanı geldi demiş.
İnşallah gelirde zararları atlatıp kara geçip coinleri satıp usd ye çevirip biraz kenara çekilme vakti geldi.
jr. member
Activity: 38
Merit: 1
September 30, 2018, 01:39:09 AM
Bence de boga kapıda. Piyasaya yeni giren ve çalışma sistemleri açısından farklı olan Vice token ve holochain benim gelecek gördüğüm şirketlerin başında geliyor.Haberlerini sürekli takip ediyorum ve sürekli yeni anlaşmalar yapılıyor.

bol kazançlar herkese
legendary
Activity: 1456
Merit: 1005
September 29, 2018, 02:17:50 PM
Bu sene en çok konuştuğumuz konu doğal olarak boğa sezonunun gelip gelmeyeceği ve Bitcoin fiyatının geçen sene yaptığı gibi büyük ralli yaşayıp yaşamayacağı. Uzun süredir sabır göstererek bugüne geldin bence sabrımızın karşılığını alacağız.
member
Activity: 224
Merit: 12
September 29, 2018, 07:10:18 AM
Bekliyoruz ama hala geldi gelecek geliyor gelmek üzere diye diye bi türlü gelmedi boğa saldırısına uğrayan matadorlar gibi olacağız
full member
Activity: 1050
Merit: 210
Crypto Trader
September 29, 2018, 06:47:25 AM
bu tip bir haber doğru  var çıkarsa yırttık Shocked

Bloomberg’e Göre Bitcoin Rallisi Çok Yakında

2018 yılı içerisinde yüzde 50’nin üzerinde değer kaybı yaşayan lider kripto para birimi Bitcoin’de teknik indikatörler yakında bir boğa rallisinin başlayabileceğine işaret ediyor.

Bloomberg’de yer alan habere göre Bitcoin boğalarını güçlendiren sinyaller yakın zaman içerisinde fiyatları yukarı yönde tetikleyebilir.

Haberde RIG trend çizgilerinin hareketinin analiz edildiği, RSI (Göreceli Güç Endeksi) ve momentum çizgilerinin de hesaba katıldığı bir çalışma yapıldığına dikkat çekilirken momentum çizgisinin RSI’yi kestiği ve bunun da yakın bir süre içerisinde Bitcoin fiyatının artabileceğine işaret ettiği belirtildi. Zira, Bitcoin fiyatı bu çizgilerin kesiştiği son 3 seferde de artış sağlamayı başardı.

Senenin Dördüncü Kesişimi
RIS ve momentum çizgisinin bu sene içerisindeki dördüncü kesişiminin Bitcoin fiyatına diğer üç seferde yarattığı gibi olumlu bir etki yaratması bekleniyor. Bu iki çizginin kesiştiği son tarih olan Ağustos ayı ortalarında kripto para üç hafta içerisinde yüzde 21 artış sağlamıştı.

Bloomberg analizinde Bitcoin’in geçtiğimiz hafta fiyat ve trend çizgisinin üzerinde kalmayı başardığına da dikkat çekerken bunun da fiyatlar için pozitif bir gösterge olduğunu belirtti.

Lider kripto para birimi Bitcoin 2018 yılı içerisindeki kayıplarının yüzde 50’nin üzerine taşıyarak yayın saati itibariyle 6.740 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Son 24 saatte yüzde 3.5’lik artış sağlayan Bitcoin hakkında geçtiğimiz hafta da bir rapor yayınlayan Bloomberg Bitcoin’de 6.000 dolar bandında çok güçlü bir destek olduğunu açıklamış ve Bitcoin’in 6.400 dolar bandından yukarı doğru hareket edeceğine işaret etmişti.
jr. member
Activity: 378
September 28, 2018, 06:53:17 AM
Boğanın gelişi 2119 yılına kalacak gibi  maalesef ,şimdilik piyasada her hangi bir boğa gelişi yok ve bu gidişlede pek olacağa benzemiyor .Piyasa şimdilik pek ümit vermesede beklemeye devam.
jr. member
Activity: 434
September 25, 2018, 07:14:28 AM
Aylardır aynı şey dağılın boga geliyor. Arkadaşlar bu sene bitiyorum boğanın geldiği yok. Zaten vadeli işlemler olduğu sürece bunları beklemek biraz hayal olur.
jr. member
Activity: 364
September 25, 2018, 06:48:00 AM
Artık gelecekse gelsin boğa ,aylardır ayı piyasasının içerisindeyiz ve eldeki koinler resmen kuş olup uçtu ,boğa geldiğinde piyasayı aya çıkarması lazım bu kadar beklettikten sonra.
Pages:
Jump to: