Pages:
Author

Topic: Boğa gelmezse Bitcoin 1.000 dolara inerse Hodlcu tayfanin planları neler? - page 2. (Read 350 times)

member
Activity: 633
Merit: 15
Btc nin 1000 usd inebilmesi için çok fazla ülkenin aynı anda yasaklaması ve borsaları kapatması gerekir ki dediğiniz olsun, piyasanın bu seyrinde olma olasılığı çok düşük.
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
300 dolar düştü ya bitcon böyle başlıklar hortlamaya başladı yeniden. Ben eğer 1000 dolara düşerse bol bol bitcoin ve altcoin alırım sudan ucuz fiyata.
jr. member
Activity: 378
Merit: 1
Yeteri kadar dibi gördük sanırım ,piyasa magmaya indi nerdeyse ,burdanda aşağıya yol varsa işimiz bitik demektir,bu duruma karşı zaten alınacak en önemli önlem stoploss koymak olur.
member
Activity: 239
Merit: 14
sanki beklemekten başka bir çare varda arkadaş ne yacaksın hiçbirşey elimdeki coinler %250 eridi gitti Cheesy geçmiş olsun diyor kendi mallığıma yanıyorum Cheesy
jr. member
Activity: 224
Merit: 4
stop loss 5800 doların biraz altı belki olabilir. hani bazen keşke 5700 dolardan satsaydım, 5000 dolara düşer oradan alırdım diye hayıflanma durumu oluşabilir. kırmızılar iyice arttıysa parada kalmak ve suların durulmasını beklemek. bence bu doğru olan.

1000 dolar senaryosunun masada olduğunu sanmam. 6000'den en fazla 2000-3000 dolar düşürürler.
member
Activity: 1011
Merit: 65
Piyasa balonu patladi. Dip görüldü mu belirsiz simdi yeni hedef 1000 dolarsa ne yapacağız. Biliyorum bunları konuşmak zor piyasa zaten bok gibi. Soylemesi bile zor geliyor  ama bu ihtimal var

Benim çoğu beklentim boşa çıkacak.
Stop Los emniyet kemeri takılı  değilse tamamen batış olur. O zamanda tamamen hodl pozisyona geçip yatirimlari göreceğim hayatıma bakacağım.
Pages:
Jump to: