Pages:
Author

Topic: boğacılar uçuyorcular to the mooncular YTD - page 4. (Read 854 times)

member
Activity: 630
Merit: 37
Ben anlamıyorum herkes sürekli kendi fikirlerini içeren bariz yatırım tavsiyesi başlıklar açıyor ve YTD yazarak işin içinden sıyrılıyorlar. Yatırım tavsiyesi vermiyorsan bu başlığı açmayacaksın arkadaşım. Amacın yatırım tavsiyesi vermek değilse niye açıyorsun?

burada başlık açan herkesin amacı yatırım tavsiyesi vermek mi ki ''yatırım tavsiyesi vermek değilse niye açıyorsun?'' diye saçma sapan bir soru soruyorsun kendi görüşümü belirtmek için bir başlık açtım ve doğal olarak okuyan kişiler bu kişisel görüşümü yatırım tavsiyesi olarak algılamasınlar diye de ytd yi iliştirdim neyi bu kadar battı bunun sana bunu anlamış değilim haftalık yorum kotanı git başka yerde doldur.
sr. member
Activity: 924
Merit: 251
Ben anlamıyorum herkes sürekli kendi fikirlerini içeren bariz yatırım tavsiyesi başlıklar açıyor ve YTD yazarak işin içinden sıyrılıyorlar. Yatırım tavsiyesi vermiyorsan bu başlığı açmayacaksın arkadaşım. Amacın yatırım tavsiyesi vermek değilse niye açıyorsun?
member
ben bu fiyatları deli dehşet şekilde alım fiyatı olarak görüyorum hocam, bence buralaradan sonra yükselecek

neye dayanarak böyle düşündüğünü sorabilir miyim peki 6 binlerde neredeyse bir aydan fazla süre kaldı ve sen 7500 lere dehşet şekilde alım fiyatı olarak görüyorum diyorsun neye dayanarak peki ?
newbie
Activity: 266
Merit: 0
ben bu fiyatları deli dehşet şekilde alım fiyatı olarak görüyorum hocam, bence buralaradan sonra yükselecek
newbie
Activity: 196
bu kadar zamanda yükselmediği için aynı şeyi ben de düşünmeye başladım , acaba 4000 seviyelerini görür mü diye. Bitcoin bu seviyeyi görürse altcoinler de tavan yapmaz haliyle
member
Activity: 336
Merit: 11
Herkesin bu konuda farklı düşüncesi var. Kimisi artık boğanın başladığını düşünürken kimisi de hala düşeceğini ve 3-4k'lara kadar ilerleyeceğini söylüyor şu bir gerçek 10k çok önemli oraya ulaşmadığı taktirde hala riskimiz çok büyük.
full member
Merit: 102
Bakın herkesin fikri kendine tabi ki ama şu btc kendini 10k üstüne sabitlemeden sonra altlar yeşillenmez bence. Psikolojik sınır 10k diyorum ben. Altlar bir süre patlama yapınca btc bir daha yükselir ve yeni bir ath yapar (gibi)
member
BTC artışını sürdürecek gibi gözüküyor.7k'ya demir atmış vaziyette şu anda.Bir destek gelirse 8k'ya rahat bir şekilde ulaşabilir.Aynı şekilde altcoinlerde bu artıştan faydalanacaktır.Btc dinlendikçe altcoinleri yanına çekecektir.Boğaya giriyor gibiyiz.Bu sefer yanılmayız umudu ile.

gönül ister ki dediğin gibi olsun ama bu kadar kolay olmaz.
sr. member
Activity: 658
Merit: 255
4k'ya düşmesi ile bu civarda sürünmesi aynı etkiyi yaratıyor ayrıca oraya düşmesi çok zor. Yani bu birinin oyunu değil  Smiley 5-6k'da çok ciddi alıcı olur.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
Borsa gibi, hatta daha volatil olmasi sebebiyle, dogru al-sat yapanlarin büyük paralar kazandigi bir piyasadayiz... Onun icin fiyat buraya kadar düser, buraya cikar gibi tahminler pek gecmez... Godamanlar ne zaman kazanmak isterse basar parayi cikarir fiyati... Nakit gerektiginde satarlar, piyasa darma duman olur... hic bir kontrol, denetim olmayan bu piyasada daha fazla dikkat etmek gerek...

Paraniza sahip cikin... Sakin olun... Kaybetmeyi hazmedeceginiz miktarlarda girin: cogu zaman hemen kar edip para kazanacaginizi düsündügünüz tokenlar bile sizi mecburi uzuncu yapabilir...
full member
Activity: 476
Merit: 100
Piyasadan alımdan kar yansıdığı an çıkmak en doğrusu. Sonuçta kaybedecek bir şey hiç bir zaman yok. Kar alıp çıkmak her daim doğrusudur. Hodl olabilmek için şöyle 500 - 1000 - 4000 dolar civarından alım yapmış olmak gerek. 10kdan alım yapıp hodl olunmaz.
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
Bu yaşanan artış bence suni bir artış. Boğanın yazın tam ortasında geleceğini hiç ama hiç düşünmüyorum. Boğa geleceksede ancak yıl sonu gelebilir. 4000 Dolara düşme ihtimali ise her zaman için var. Onun dışında piyasadan çıkmak için doğru zamanı kovalamaya devam.
member
Activity: 448
Merit: 10
Mevcut durumda 3.500$ ları görmesi imkansız sayılmaz ancak zaman meselesi ancak hareket başlar ve al sinyalleri gelirse bir sonra ki yükselişten sonra bunun daha zor olduğunu düşünüyorum.
member
Activity: 742
Merit: 19
BTC artışını sürdürecek gibi gözüküyor.7k'ya demir atmış vaziyette şu anda.Bir destek gelirse 8k'ya rahat bir şekilde ulaşabilir.Aynı şekilde altcoinlerde bu artıştan faydalanacaktır.Btc dinlendikçe altcoinleri yanına çekecektir.Boğaya giriyor gibiyiz.Bu sefer yanılmayız umudu ile.
full member
Activity: 406
Merit: 158
Bu tarz fiyat tahminlei her zaman var, 3-4k iken 1500-2k görcek diyenler, 10k iken 6-7k görcek diyenler, 6-7k iken de 5k olcak diyenler hep var böyle bir düşünce tarzı. Açıkçası yapılan ve yazılan tüm yorumların boşu boşuna olduğu açık, siz istediğinizi konuşun ne isterlerse onu yaparlar neden nisanda birden 6kdan 10kya arttı sebep var mı yok, neden 2-3 gündür bir artış var sebep var mı hayır. Boşuna konuşmaya gerek yok oyüzden.
member
Activity: 336
Merit: 17
Balinalar için %10 Luk artış bile mükemmel kazanç demek. Yani ne kadar çok paran varsa o kadar çok kazanırsın bu piyasada tabi doğru hareket ettikten sonra. Yoksa bir anda duman ederler adamı bu piyasada eğer küçük parayla yatırım yapıyorsan birde ters zamanda aldıysan o yüzden şuan ben pusudayim harekete göre bende harekete gececem.
member
Activity: 252
Merit: 13
konuşmak için gerçekten çok erken. Tam boğa sezonu açıldı deniliyor daha cümle bitmeden olduğu gibi laf ağızlara tıkılıyor. Bnun sonucu ortalama 1 hafta içerisinde belli olacaktır. Hepimiz göreceğiz bu durumu
newbie
Activity: 84
Herkes ne düşünüyorsa tam tersi olur genelde o yüzden ben düşüş bekliyorum düşmese bile 10k çok uzak 3-4 ay sonra belki bir iki olumlu haberler piyasayı haraketlendirebilirler
sr. member
Activity: 686
Merit: 257
Umulmadık bir anda gelen yükseliş ile ışığı gösterdiler bize, belki de bir parmak bal çaldılar ağzımıza boğa heyecanına kapılarak dalalım koinlere diye ama yok yemezler bekliyorum sabırla.
member
Activity: 504
Merit: 11
Her ne kadar boğayı dört gözle beklesem de diken üstünde hareket ediyorum. Trade işlemlerimi hızlandırdım. Bir an önce kaçmaya bakıyorum. Sonrası Allah kerim.
Pages:
Jump to: