Pages:
Author

Topic: Boga Doneminin Parlayan Yildizi Olacagini Dusundugunuz Coinler - page 4. (Read 628 times)

full member
Activity: 219
Merit: 109
Arkadaslar ayida neredeyse hepimiz 3-5 bir seyler kaybettik.
Bazilarimiz bilincsizce yapilan hodldan, bazilarimiz marketin ani hareketlerinden zararlara ugradi.

Eger yakin zamanda boga doneminin gelecegi varsayiminda bulunsaydik, sizin orta vadeli yatirimlariniz neler olurdu ?

Mesela bazi coinlerin projeleri cok guzel olmasina, cok guzel haberleri de olmasina ragmen ayinin gazabina ugrayip 1/4 1/5 yaptilar, haberleri aciklamayip ertelediler. Btc nin 9-10 binlere dogru yuruyuse baslamasi durumunda hemen hak ettigi yere dogru firlayacak coinler var. Konuyu acmadaki amacim fark etmedigim bu tarz coinleri bulup henuz gec degilken arastirmalara baslamak.

Konu basligini okuyunca yanlis anlasilma da olmasin, boga gelecek de demek istemiyorum, hatta su an short acmis durumdayim. Sadece geleceginin guzel oldugunu dusundugum coinler icin olasi sert btc dususlerine gore diplerden alim emirleri vermek istiyorum. Simdiye kadar boga geldikten sonra keske su son dipte alsaydim dedigim cok alt coin oldu, bu konuda birbirimizle paylasalim istiyorum.

Konuyu millet birbirine coin shillesin diye acmadim, sadece arastiriip bilgi sahibi oldugunuz coinleri paylasin lutfen, elinizdeki coinlerin reklamini yapmayin.
Konuyu okuyan kisiler de lutfen burada yazilanlara dogrudan atlamasin.

Pages:
Jump to: