Pages:
Author

Topic: Boga'nın Ayak Sesleri Bu Haberlerde Gizli - page 2. (Read 620 times)

member
Activity: 448
Merit: 15
İyi iyi, en azından 5k dolar bandında şuanda, hafif düşüş yaşasa da kalsın buralarda.

Ufak ufak tırmanıcak başta bu merdivenleri, sonrası kısmet. Daha sonrası altcoinlerin başına kısmet.

Beklemedeyiz.
full member
Activity: 616
Merit: 100
Boğa sezonu için güzel bir haber. Medyanın sesinin artmasıyla bitcoin yükselebilir.Ama bu seferki yükseliş sanırım yine sahte . Bir düşüş daha gelebilir.Umarım bu yılda bir boğa sezonu görürüz  Wink
forumun çogu bu sene boğanın gelmeyeceğini düşünse de ben bu yıl boganın geleceğini düşünüyorum. Umarım çok fazla bekletmez bizi.
jr. member
Activity: 140
Merit: 1
Boğa sezonu için güzel bir haber. Medyanın sesinin artmasıyla bitcoin yükselebilir.Ama bu seferki yükseliş sanırım yine sahte . Bir düşüş daha gelebilir.Umarım bu yılda bir boğa sezonu görürüz  Wink
member
Activity: 560
Merit: 16
iki üç ay kadar daha sabretmek gerekiyor gibi bir görüntü hakim şu anda bir şeyler söyleyebilmek için. Fakat şöyle de bir durum var, fud haberlerinin ufak ufak arttığı bir döneme girdik gibi bu bence boğanın en gizli habercisi.
member
Activity: 630
Merit: 37
bugünkü düşüş umarım bir düzeltme düşüşüdür yoksa piyasaya olan  güven bir kez daha kırılacak bu hiç iyi bir durum değil yeni yatırımcının güvenini daha şimdiden kırmak
member
Activity: 518
Merit: 10
Tam yükseldi 6000 seviyesine yaklaştı derken geri 5000 seviyelerine iniyor hevesimiz kursağımızda kalıyor.
full member
Activity: 1120
Merit: 200
Turkish Translator
Haberler dahi etkili oluyor, doğru veya yanlış olsun fark etmez. Birileri bir yerden duyup piyasaya giriyorsa önemli olan o. Daha iyi bir piyasayı hak ediyoruz  Cheesy
jr. member
Activity: 280
Piyasayı botlar mahvediyor tam yükselişe geçecek birden yüklü satış yapıyorlar.Doğru düzgün karda edemiyoruz.Terste bırakıyorlar milleti.Boğa geldi demek için Btc nin rahatlaması lazım.Şu an belirsiz ve baskı var.
member
Activity: 332
Merit: 22
Turkish Translator
boğanın ayak seslerini dizginleyen piyasa botları biraz rahat edici. piyasa artık istediği gibi hyple'lanamıyor. illa ki yükselişleri düşüşler takip diyor kar satışlarından sonra. bize haber değil başka şeyler de lazım değilse ezilen biz oluyoruz genelde.
member
Activity: 350
Merit: 12
Boğada piyasaya girmiş ancak durumu idrak edemeden çöküşün başlamasını görmüş bir kişi olarak söyleyeyim ki boğada rebranding bile %30 sebebiydi. Bakalım görelim.
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
Şuanda uluslararası medya nasip bilmiyorum ama ulusal medya da olumlu haberler çıkıyor. Ayrıca BTC için direnç denilen yer geçilmiş. şuan da her ne kadar geri gelmiş olsa da o direnç delindi artık .
full member
Activity: 910
Merit: 105
Sadece olumlu haberlerle olsaydı Ripple'ın şu an 10 dolar falan olması gerekirdi. Zira anlaşmadığı banka, ulaşmadığı ülke kalmadı. Öve öve bitiremediler ama fiyat hala aynı yerinde. Merkezi deyin, supply çok deyin ne derseniz deyin olumlu haberler ile olsa en azından ath noktasını tekrarlardı.
jr. member
Activity: 308
Merit: 2
Ben yakın zamanda ciddi yükseliş beklemiyorum. Kısa süreli artışlar olabilir, ama tam olarak ciddi yükselmenin borsaya giren projelerin, projeleri tam olarak kullanılmaya baslandiktan sonra olacağını düşünüyorum.
full member
Activity: 658
Merit: 153
Yok öyle bi sesler varsada duymamazlıktan gelin boşver abi gelince görürüz zaten marketin 180 milyar olması boğanın habercisimi oluyor bence hayır market kaçlardan geldi buralar boğa geldiğindede kaçlardan kaçlara çıktı kısa zamanda.
full member
Activity: 784
Merit: 120
Bana kalırsa şuan piyasanın yavaş yavaş artması güzel. Fakat Boğa gelmesi her ne kadar güzel gelse de anlık gelip giderse bence çoğu kişinin hayallerini yok edebilir. Hatta çok üzebilirde. Bence boğa gelmesinden ziyade borsanın yavaş yavaş yükselmesi daha iyidir diye düşünüyorum.
full member
Activity: 532
Merit: 100
Ülkemizdeki kripto haberlerinin çoğu zaten yurtdışından translate oluyor. Geçen boğadaki gibi medyada oluşan hypela başlayabilir boğa eş zamanlı
hero member
Activity: 1876
Merit: 524
ülkemiz de ve global basında bu haberler çoğaldıkça hype oluşacaktır piyasaya güvenenler zaten biliyor bitcoin bir kere bi yere çıktıysa düşşsede yeniden oraya gelip yeni ATH yapacağını..
jr. member
Activity: 420
Kripto paralardan neden her zaman boğa koşusu bekliyoruz anlamıyorum. Yatırım yaptık % 25 yükselse yine yeterlidir bence.
jr. member
Activity: 226
Merit: 5
Çok doğru bir noktaya parmak basmışsın.Medya her zaman bir silahtır piyasa için bunu iyi kullanıyorlar.
jr. member
Activity: 462
Merit: 2
Ulusal bazda bu tip haberler olması elbette güzel ama global bazda da bu tarz haberler lazım. Biz türkler sayıca fazlayız ama paramız az  Grin
Pages:
Jump to: