Pages:
Author

Topic: Boşlukta hissetmek , hayattan soğumak bu durumdan nasıl kutulurum ? - page 2. (Read 272 times)

newbie
Activity: 210
Merit: 0
kendiliğinden geçmez ama zamanla kendine bir neden bulup öyle çıkarsın.hayatta ne olarak istediğin bi şey yoksa isteyene kadar bekleyeceksin.
newbie
Activity: 51
vallahi özellikle soğuk kış aylarında yaşadığım bir sorun bu hava kapalı oluyoır biryere çıkılmıyor ruhum daralıyor ama yaz geldi güneşi gördük çok şükür kendimegeldim hergün kendime bir uğraş buluyorum geziyorum balık tutuyorum denize gidiyorum ve keyfim yerinde sizede tavsiye ederim
sr. member
Activity: 1778
Merit: 294
Bu durumdan kurtulmak için tek yapmanız gereken sürekli gezmek,farklı aktiviteler yapmak,boş durmamak. Tabi bunun için en önemli olan şey para. Para olmayınca veya yanında arkadaşların olmayınca zor.
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
Gerçekçi ve ulaşılabilir hedefler koyup o doğrultuda eyleme geçmelisin. Bu hedefler her şey olabilir. Burada bu piyasada olduğun için şöyle bir öneri sunabilirim. Böyle hissediyorsan haddinden fazla boş vaktin vardır. Bounty kovala kendine mesai yarat. kısa uzun ve orta vadeli hedefler belirle o hedefler için çalış. Boşluk ne demek unutacaksın. Psikoloğum ben özelden daha detaylı konuşabiliriz de istersen.
newbie
Activity: 58
önemli olan ne iş yaptğınız ev iş para üçgeninde iseniz çıkın oradan arada hayatın tadına bakın
newbie
Activity: 86
Eğer motorsiklet hayranlığınız varsa bir motor alın derim çalışıyorsanız işe gidip gelmek içinde kullanabilirsiniz ne zaman bende kafama birşeyleri taksam atlarım motoruma ve dünyadan bağımı koparmış gibi gezerim
newbie
Activity: 51
doğa bunun ilacı gez toz eğlen bende zor dönemlerden geçtim ama hayatta nefes alıyorsan umut vardır
full member
Activity: 168
Merit: 100
Eve ve kapalı ortamlarda çok vakit harcama dostum. Yaz ayındayız, çık gez bol bol oksijen al, doğayla iç içe ol. Beton ve şehir hayatı bu hissiyatınızı iyice kötüleştirir. Benimde zaman zaman böyle oluyor.
newbie
Activity: 59
ben bu tarz durumlarda kendimi avcılığa veririm balık avını çok severim tavsiye de ederim.
sr. member
Activity: 854
Merit: 267
Ara ara hepimiz hayattan soğumuş gibi hissediyoruz sanırım. Bende olduğu zaman genelde uğraşacak bişeyler bulmaya çalışıyorum hoşuma giden ama o anda pekde zevk vermiyor yapması. Arkadaşlarında dediği gibi çıkabiliyorsanız tatile çıkın yada severek yaptığınız bişeylerle meşgül olun.
newbie
Activity: 57
hocam gezmeye başla durma birkaç gün izin al ve cebine bir miktar para al hayatın ne kadar güzel olduğunu göreceksin
Rdu
jr. member
Activity: 224
Merit: 1
Kendini mutlu edecek ne varsa onu yap. Mesela ben böyle bir durumda önce tatile çıkarım bir günlük bile tebdili mekanda ferahlık vardır derler. O da kesmezse spor yaparım bisikletle tura çıkarım tabi kısa bir tur işlerden dolayı uzun tura pek vaktimiz olmuyor. Kısacası seni mutlu eden ne varsa onu yap
newbie
Activity: 70
Böyle bir durumda önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar ?
Pages:
Jump to: