Pages:
Author

Topic: Bomba İCO'ları Paylaşma Alanı - Kripto Dünyasının Parlayacak Yıldızları - page 4. (Read 822 times)

member
Activity: 210
Merit: 16
Kora Network , Vivalid ve SpringRole bir incelemenizi tavsiye ederim. Özellikle Kora için detaylı araştırma yapabilirsiniz proje olarak benim çok hoşuma giden bir proje .
member
Activity: 714
Merit: 82
QuarkChain icobenchten 3.2 almış. proje hakkında hiç bir bilgim yok yasaklı ülkeler listeside yazmıyor.

sanırım icobench'e para ödemediler, icobenchte projeyi gömmüş.

benim favori projelerim: Beyond screen seen, zerostate ve sharpay. (token değeri için hiç bir yorumum düşer kalkar yada çöp olur bilmiyorum ama bu projelerin mantığını sevdim.)
full member
Activity: 770
Merit: 103
quarkchain lanet bir şey başlattı. umarım bundan sonra diğer icolar bu yönde kararlar vermezler. topluluk olarak çok fazla multi vs yapıyoruz zaten birde adımız bu şekilde çıkarsa ve böyle kafa projelerden ret yersek piyasanın zor günler geçirdiği şu günlerde az da olsa kazanma umutlarımızı bitirirler
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Yine güzel bir konu ile karşı karşıyayız.

@QuarkChain: Katılma şansım olmadığı için pas geçtik.
@Asura: NEO tabanlı, globalde yüksek hype var, üzmeyecek bir miktar ben de gireceğim.
@Fantom: Fantom'u sağda solda çok görmedim ama kaliteli icoları not alırken, Fantom için çok fazla crypto yatırım firmasından destek aldığı için özellikle işaretlemiştim. Bu dönemde bile hardcap yapabileceğine inanıyorum.

legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
Türkiye ve diğer bir kaç ülkeyi riskli gurupta gördükleri için böyle bir karar aldılar malesef.
member
Activity: 714
Merit: 82
QuarkChain  Türkiye'den kayıt almıyordu nasıl yaptın?

neden türkiyeden kayıt almadılar ki?
legendary
Be A Hope
Bir arkadaş aracılığı ile katılmayı düşünüyorum hocam. Fiyat bilgisine ulaşamadım henüz Quarkta token başı fiyatı biliyor musunuz?
newbie
Activity: 111
Merit: 0
QuarkChain  Türkiye'den kayıt almıyordu nasıl yaptın?
legendary
Be A Hope
Merhaba arkadaşlar,

Bu alandan sizinle birlikte, takipte olduğum ve gelecekte bomba gibi parlayacak İCO projelerini, gelişmeleri ve whitelist kayıtlarını önceden paylaşmaya çalışacağız.
Lütfen sizde konuya katkı sağlayarak destek olun.

Merit vererek de konunuya katkı ve devalılığı sağlayabilirsiniz.

22.06.2018
Selam arkadaşlar!

origo.network'e kayıt olmayı unutmayın beyler Wink

Takibe aldığım bir kaç adet daha ico var. Duruma göre burada yazarım.

29.05.2018
Gonetwork var yakında başlıyor. Whitelistine girdik. Bunada 3-5 ether atılır sanırım. Oldukça hype oluşturdu. Ve bu ico'nunda kazandıracağını düşünüyorum.

ankr.network

nucypher.com

İcolar içerisinde parlayan iki yıldızımız bunlar. Yakın zamanda gelişmeler olursa burdan haber veririm. Bunlarada mutlaka girmeyi düşünüyorum.

Ama hiç puan atan yok Smiley

Projeleri ve detaylı incelemelerini katkılarınız ölçüsünde yazmaya devam edeceğim.
Pages:
Jump to: