24 saat banka havalesiyle işlem kabul ettiklerini söylediler ayrıca. bu da diğer borsalara göre fark yaratabilir.
paribuda diğerleri de 24 saat boyunca havale yöntemi ile para kabul ediyor zaten önemli olan haftasonu para yatirmalari daha bunu yapan yok. eft zaten olmaz biliyoruz da haftasonu için mesela havale yapilabilir diye düşünüyorum ama olmuyor. btcturk hatta papara ile haftasonlari da para çekimine izin veriyor bununla ilgili calişmalari vardi ve şuanda aktif diye biliyorum.koineksi ilk defa duydum nasil bilmiyorum ama ben yeni bi site açmak istesem mutlaka bikaç sağlam coinin tl exchange'inide sisteme adapte eder öyle açarim siteyi. zor bişi bunu btcturkte gördük fakat bi şekilde yapmak lazim diye düşünüyorum farklilik olacaksa eğer. koinim de ltc var mesela adamlar zamaninda yapmiş
koineks haftasonu istediğin hesabına havale yapıyor sorunsuz bir şekilde, geçen teb e istemiştim cumartesi günü aradılar limit dolu başka hesabınız varsa gönderelim dediler ben pazartesi öderler diye beklerken.