Pages:
Author

Topic: Borsaların farklılığı?a - page 2. (Read 265 times)

full member
Activity: 280
Merit: 100
May 31, 2018, 05:11:02 AM
2013 de bu hesabi ben actim 2014 ten 16 ya kadar girmedim 16 da girdim borsa ile ugrasmadim ve askeri personel olunca 2016 dan 18 e kadar yine giremedim.benim zamanimda bu kadar farkli seyler yoktu ico yoktu airdrop yoktu bonty yoktu faucetler vardi bulut madencilik vardi imza vardi o kadar baska cogu sey yoktu ki piyasadaki en bilindik trade yobitti onuda hic arastirmadim bilmem anlatabildimmi.
member
Activity: 448
Merit: 10
May 31, 2018, 05:02:01 AM
Borsalar arası koin fiyatlarında elbette ki farklılıklar olabilir demiyorum olur. Ama ne kadar olur senin verdiğin kadar büyük farklılıklar zor olur ve çok kısa sürer. Olursa arbitraj yapabilme durumu oluşur ki. Tam bu sırada hem ucuz hem de pahalı olan borsa hemen deposite ve withdraw ları kapatır. Koini gönderebilsen bile karşı tarafa oldukça geç ulaşır.  Bu rütbe de bu soruyu sorduğuna göre diğer arkadaşların da farkkettiği gibi , hesabı satın mı aldın sen Smiley
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
May 31, 2018, 04:53:58 AM
öyle fark olması için hacmi zayıf olmalı. dolar üzerinden gidelim. binance yüksek hacimli ve bir doların altında fark olur. avantaj istiyorsanız dump vakitleri hacmi düşük olan coin çiftlerini araştırın. panikle yok parasına satanlar çıkacaktır illaki. oradan ucuza aldığınızı farklı borsada gerçek değerine satıp arbitraj denemesi yaparsın.
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
May 31, 2018, 04:23:00 AM
olabilir çok uçurum fark olmadıkça da anormallik yoktur,full member hesabınız, bu hesaptan böyle bir sorunun sorulması garip bir durum bu işte yeni olmadığınızı düşünüyorum.
full member
Activity: 280
Merit: 100
May 31, 2018, 01:29:25 AM
Arkadaslae borsalar arasinda coinlerde farklilik olabilirmi mesela ETH/BTC Bir borsada 0.1 ise baska borsada 0.2 olabilirmi bu mumkunmu eger boyle ise bir sorunmu var demektir
Pages:
Jump to: