Arkadaşlar, "komisyonlar yüksek" diyorsanız ayrı bir şey ancak bu rakamları borsaların karları diye yazıyorsanız baya yanlış yerdesiniz.
Öncelikle, Coinmarketcap'te gördüğünüz veriler son 24 saatlik veriler. Yani bugün 14:50'de veri aldıysanız dün 14:00 ile bugün 14:00 arası verileri görüyorsunuz. 1 saat sonra tekrar verir alırsanız bu sefer de dün 15:00 ile bugün 15:00 arasındaki verileri alırsınız.
Yani bir saat sonra alacağınız değerleri bir saat önce aldığınız değerlere yakın olacaktır. Çünkü önceki verileri de içerir.
Borsaların kapanışları olmadığı için Coinmarketcap'te gördüğünüz her değeri "net rakam" olarak algılayıp 4 işlemle kar hesaplamanız doğru sonuçlar vermeyecektir.
Bu sadece yukarıda listelediğiniz borsalar için değil, CMC verisi olan 200+ borsa için de geçerli...
Sayın Onur Gözüpek;
BTCTurk'ün danışmanı olduğunuz için savunma gereksinimi hissediyor olabilirsiniz ama yazdıklarınız muhtemelen yazmaya çalıştıklarınız ile farklı. Kendi sitenizden aldığım son 24 saatlik hacimler bunlar.
Evet bu son hafta piyasalar hareketli ve bu hacimler yapıldı. (Bu hafta en az 1 milyon!)
BTCTurk'ün son 4 aydaki ortalama komisyon geliri aylık en az 1,5 milyon TL. değilse ben adam değilim.
Size ödenen danışmanlık bedeli, Ebru Baki'ye ödenen sunucu bedelleri, Varböyletipler deki instagram viral reklamı vs. vs. bunların maliyetleri karın tamamını götürüyor mu yoksa?
Gelir diyorum, kar demiyorum. 4 işlem değil de trigonometrik hesap mı yapacaktık? Ya da siz de "fake" hacim yayınlayanlar kervanına mı katıldınız?