Pages:
Author

Topic: Bot kullanımı yasaklanmalı! - page 7. (Read 730 times)

full member
Activity: 560
Merit: 113
March 18, 2018, 03:40:03 AM
Engellenmemesi lazım bence biliyorum gıcık bir durum ama adam kendi trade yapacağına bot yazmış onu çalıştırıyor, farklı bir durum yok sonuçta.
jr. member
Activity: 420
Merit: 1
March 18, 2018, 03:36:20 AM
botun verdiği teklifin aynısını giriyorum yine üste giriş yapıyor. Bir daha tövbe küçük borsalarda işlem yapmıcam. Büyük borsalarda neyse ama küçük borsalarda bot kullanımı yasaklanmalı
member
Activity: 168
Merit: 10
March 18, 2018, 03:29:00 AM
Bende sinir oluyorum bot kullanımına ama insanlar küçük küçük trade yaparak kazandırdığı içn bot kullanmaya devam ediyorlar. Binance hack belki biraz yaygınlığını düşürür diye temenni ediyordum ama oda olmadı
jr. member
Activity: 420
Merit: 1
March 18, 2018, 03:21:42 AM
Kucoin'de bot açmışlar tüm kategorilerde girdiğim tüm emirlerin önüne botlar giriş yapıyor. Sürekli iptal edip yine aynı şekilde giriş yapıyorlar. Dünden beri kucoinleri elimden çıkaramadım. İlla ki zarar ettirmek için kullanıyorlar bu botları. Benim şahsi görüşüm ben bot kullanan kişilerle küçük borsada işlem yapmak istemiyorum!!! Ve dün yeminle bot kullananlardan iyice gıcık kapmaya başladım. Önceleri kimse zarar etmesin düşüncesinde ve herkes için kazançlı olsun isterdim. Bugünden itibaren bot kullananlar için aynı temenni içinde olmayacağım.
Sağı solu dağıtacağım resmen... İllallah ettirdiler. Umarım bir hacker abimiz hepsini hackler Cheesy  Cheesy Smiley
Pages:
Jump to: