Please can anyone post reviews of this bot? Would be great if it is profitable.
Hello Jetakenare,
After our beta tests we serve BotBittrex LITE and PRO. We have few user currently and most of them Turkish. If you wish you can check our Turkish Post and use google translate. I will share some of reviews with you:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=2321687.20Ben deneme sürümünü kullandım ve elim ayağım oldu. Sinyal botu gibi bir algı oluşuyor sanırım ama verdiği sinyallerden ziyade anlık kâr bilginiz, yaptığınız satışların bilgilendirmesi, coin tickerını yazdığınız anda anlık son fiyat bilgisinin çat ekranınıza düşmesi, bakiyenizi görebilmeniz, aldığınız coin zararda ise % kaç zararda olduğunuz, verdiğiniz API opsiyonuna göre buy ve sell pozisyonları açabilmeniz ve bunların hepsine oldukça basit komutlar ile Bittrex'e login olmadan telegram üzerinden yapabilmenizi sağlıyor. Ekstradan kullanmak istersenizde özgün bir algoritma ile size coin önerisinde bulunuyor. Tam kapsamlı bir kullansanız hakikaten eliniz ayağınız olacağını görürsünüz. Deneme sürümü hala devam ediyor sanırım, en azından denemenizi tavsiye ederim. Anlık yolda arabada düşüş vs durumlarında tek komutla al sat yapabilmek büyük rahatlık. Al ve sat emirleriniz gerçekleştiğinde sitede online değilseniz hiçbir şekilde bildirim alamazsınız. Botbittrex ile anlık alım, satış ve karlılık oranınızın bilgisine ulaşabiliyorsunuz. Büyük rahatlık, teşekkürler.
1.5 aydır kullanıyorum ve oldukça memnunum, sebeplere gelirsek;
1- Anlık elinizdeki coinlerin kâr bildirimleri
2- Anlık yükselme eğilimi olan coin bildirimleri
3- Anlık ve çok hızlı Alım-Satım emirleri ve bildirimleri, tek tuşla alım ve satım yapabiliyorsunuz,
4- Ve en önemlisi bütün bunları yaparken bittrexe bağlı olmanıza gerek yok, telegram üzerinden çok hızlı şekilde işlem gerçekleştirebiliyorsunuz.
Botbittrex' in geliştiricisi eleştirilere ve yeni fikirlere oldukça açık birisi ve botu sürekli geliştiren birisi, her gün yeni bir yenilik ve düzenleme getiriliyor ve bot daha verimli hale geliyor.
Türkiye' de böyle yazılımcıların olması mutluluk verici ve desteklenilesi bir proje, 7 günlük lite sürümünüzü isteyin ve deneyin mutlaka.
Bu arada bildiğim kadarıyla Binance içinde geliştiriliyor şuan ve bu da çok iyi olacak, buradan Botbittrex' e tekrar sesleneyim Kucoin içinde bekliyoruz
Diğer borsalar için de bot yaparsanız satış oranınız artar hem millet hizmet görmüş olur. İleride abone olabilirim. Güzel çalışma elinize sağlık.
I have few Indian and Indonesian users too, I will ask them to write review. According to your question. As I said million times. If you think BotBittrex is a SIGNAL BOT, YOU ARE TOTALLY WRONG! Yes our bot has algorithm and generates signals but this is not his primary task. BotBittrex is a tool for easy trade. Just use your Telegram and send simple commands like buy sell cancel balances open loss status. You can trace your orders situation profit monitor order monitor. Please check and read our website first. Currently we offer LITE and PRO membership (7 DAYS FREE) and all control in your hand.
BOT WILL NOT BUY OR SELL ON BE HALF OF YOU!We develop PRO PLUS which has AUTO-TRADE function. With LITE and PRO membership you decide coins and all buy/sell decisions. So we cannot tell you profitable or not. It's up to you. But with BotBittrex doesn't matter where you are you can trade anywhere just use your Telegram.
7 days free membership:
http://join.botbittrex.comProject Website :
http://botbittrex.com