EDİT: Faceboktan yaptığım paylaşımlar sonucunda resmen stake yağmış 5103 stake Facebooktan kazanmışım. İnstagramda da bu uygulama olsa muhtemelen 100.000 stake kazanırdım.
hocam atladığınız konu şu: facebook, twittera benim tahminim 2000 den fazla kişi dahil olmuş durumda. twitterdan gidersek yalnızca 2000 hesap X 2000 ortalama takipçisi var dersek ve kampanya sonuna kadar 50'şer RT yapacak olursa 200 milyon stake demektir. siz 100 bin stake alırsanız bu durumda 0.0005 twitter içindeki ödülden alacağınız yüzdesel pay demektir. 100 bin / 200 milyon
bunu biraz daha açarsak Twitter için 150 000 CPY yani 202.70 ETH değerinde = 75 CPY yani 0.10 ETH
önemli olan belli bir kampanyadaki bireysel alacağınız yüzdenin ne olduğu. Onu da ancak kampanya sonunda anlayabilirsiniz. Yukarıdaki rakamlar bu şekilde sonuçlanacağı anlamına gelmiyor. Sonuçta kimin ne kadar stake i olduğunu tam olarak bilmiyoruz hepsi tahmin. Yalnızca mantığını anlatmak istedim.
Ne kadar çok katılım olursa kişi başına düşen ödül miktarı bir o kadar düşük oluyor. Ama bu bounty bırakmanız için sebep değil. Bende katıldım ve her gün RT yapıyorum. Ne gelirse razıyım. Twitter, face için ayrılan ödül miktarları oldukça güzel ona lafım yok. sorun katılımın çok olması. RT, face paylaşımları yapmaya devam edin, belki bounty sonunda güzel bir sürpriz de yapabilir.
Umarım sonradan çok katılım oldu da KYC yapacağız gibi saçmalıkları çıkarmazlar