Pages:
Author

Topic: 🎮 [BOUNTY] GAME LOOT NETWORK - OYUNCULUKTA DEVRİM! - 1.5M $ ÖDÜL - 🎮 - page 2. (Read 915 times)

full member
Activity: 1120
Merit: 200
Turkish Translator
Game Loot Network Admin'leri Telegram grubunda her türlü sorunuzu yanıtlıyor

jr. member
Activity: 264
Merit: 1
Bounty kampanyasına katılamadım ama yakından takip ettiğim bir proje. Oyun üzerine dayalı olması ilgiyi daha çok arttıracaktır
full member
Turkish Translator
Hocam platformun bounty kampanyalarına katılmayı düşünüyorum genel kurallarda Facebook ve twetter hesaplarına üye olun diyor ben sadece blog yazmayı düşünüyorum yinede onhesapları takip edecekmiyim

merhaba, blog vs için hashtagleri ve sosyal medya hesaplarını eklemek gibi, başlık altında belirtilen kurallara uymanız yeterli. Twitter telegram takibinizi kontrol edeceklerini sanmıyorum ama hesaplarınız varsa takip edin tabi ki.
jr. member
Activity: 264
Genel olarak kripto piyasasında oyun alanındaki projeler ses getirdi. Game Loot Network da buna aday olabilecek yapıda gözüküyor.
member
Activity: 162
Merit: 10
Hocam platformun bounty kampanyalarına katılmayı düşünüyorum genel kurallarda Facebook ve twetter hesaplarına üye olun diyor ben sadece blog yazmayı düşünüyorum yinede onhesapları takip edecekmiyim
newbie
Activity: 133
Merit: 0
member
Activity: 162
Çık güzel bir platform gibi ilerde tutunacağını düşünüyorum
jr. member
Activity: 336
projenin wpsinde dikkatimi çeken 7-8 ay platformu beta testinden geçirmişler ve hali hazırda platformda oyun turnuvaları yapmışlar çoğu oyun etkinliklerinde standlarının olduğunu fotoğraflardan gördüm. Biraz daha reklam amaçlı etkinliklere önem verirlerse bu tarz projeler arasından sivrilecek ve güzel bir market hacmi yakalayacak gibi duruyor.
member
Activity: 154
Bence buda diğer leri gibi başarılı olacaktır nitekim oyun alanındaki başarı ortada takipte kalacam bence hedefide iyi geleceği parlak gibi
member
Activity: 224
Güzel bir platforma benziyor.  Blokchain destekli yeni oyunların çıkması birçok kişinin işine yarar. Çeviri iyi olmuş elinize sağlık.
full member
Turkish Translator
full member
Turkish Translator

Türkçe dahil yaklaşık 15 dilde yakında hizmetinizde olacak
full member
Turkish Translator
En sevdiğim proje tipi bu.

vallahi benim de öyle Smiley

Birçok kişi için oyun olmazsa olmazlardan tabi kimiside boşa giden vakit olarak görür. Umarım bsşarılı olurlar oyun platformları bence önemli

haklısın herkesin hobisi ayrı tabi ki, oyuncular için şart böyle projeler Smiley
newbie
Activity: 133
Merit: 0
En sevdiğim proje tipi bu.
member
Activity: 140
Birçok kişi için oyun olmazsa olmazlardan tabi kimiside boşa giden vakit olarak görür. Umarım bsşarılı olurlar oyun platformları bence önemli
full member
Turkish Translator
full member
Turkish Translator
Platform hakkında daha fazla bilgi veren videoyu izleyebilirsiniz

full member