Pages:
Author

Topic: Bounty Hakkında Sorularım var - page 2. (Read 732 times)

member
Activity: 238
Merit: 30
January 26, 2018, 03:37:38 PM
sorularınızın bir çoğunun cevabını almışsınız galiba. imzaya katılırken ekip ve yöneticisi çok önemli birde katılan sayısına bakın pastadaki pay ne kadar az olursa ve imzaya ayırdığı yüzdelik oran vs ne kadar fazla ise gelecek para o oranda artacaktır.
member
Activity: 504
Merit: 12
January 26, 2018, 08:15:08 AM
birden fazla buntye katılaabilirsin tabi ama bountyler zamanı önemli bazıları çok uzun zaman alır bazılarıda hemen bitebilir paralar coinleri olarak gelir sana
full member
Activity: 161
Merit: 100
ICO Live! betterbetting.org
January 26, 2018, 06:59:00 AM
Aynı anda birden fazla almaya çalışmak tehlikeli olabilir pek bulaşma derim hangi ico kazandırır olayı çok sürpriz oluyor valla
member
Activity: 336
Merit: 10
January 26, 2018, 06:48:59 AM
bounty ve airdrop projelerin reklamı yapmak basitçe. reklamına göre ve forumdaki title'ına göre stake alıyorsun. detaylı bilgi için projenin kampanya detaylarına göz atabilirsin.
full member
Activity: 224
Merit: 100
January 26, 2018, 05:33:25 AM
bounty kampanyaları arasından seçim yaparken forumda ciddi ve uzun süredir takılan ve bilgi paylaşmaya devam eden, mantıklı paylaşımlar yapmış/yapan duayenleri takip ederim. şu ana kadar hiç yanıltmadılar beni allah hepsinden razı olsun.
sr. member
Activity: 448
Merit: 264
January 26, 2018, 05:03:51 AM
Birazda yöneticinin insiyatifine baglı oluyor imza olayları, rütbe atladığınızı söylüyorsunuz ama adamlar sallamıyor falan sinir stress oluyorsunuz bir bakıyorsunuz saçma bir sebepten aslı astarı olmayan bir durumdan imzadan atılabiliryorsunuz. Benim başıma geldi bu durum.
full member
Activity: 616
Merit: 108
January 26, 2018, 02:27:58 AM
Genelde özetlenmiş.
Olumsuz taraflar
2 ay bir bounty e katılırsın, sonunda erteler 2 ay sonra tekrar başlatır.
Bounty yöneticileri ile iletişim kurmakta zorlanırsın.
İmzaya girersin bir hafta onaylanmaz.
Nadiren göndermeyenler olur.

Olumlu tarafı
Çok şaşırtıcı rakamlarda bounty ödülü gelebilir, yada birkaç ay bekleyince iyi rakamlara ulaşabilir.
Tamamen şans.
member
Activity: 539
Merit: 20
January 26, 2018, 02:17:17 AM
twitter bounty'lerinde birden fazla katılım da herhangi bir sorun çıkıyor mu acaba?
member
Activity: 378
Merit: 11
January 26, 2018, 02:10:03 AM
Hayır bence tamamen şans işi degil, işi bilen tecrübeli insanların bakış açısı farklı oluyor. Ozellıkle çevirmenlerin yorumları çok öenmli mesela jr.member olarak ico fıyatından 3000 dolarlık ödül alıyorum imzadan ve bir tavsiyeyle girdim o imzaya
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
January 26, 2018, 02:03:45 AM
Ben de ilk imzama yeni girdim. Okuduğum gördüğüm tamamen şans işi sanıım bu imza olayları artık. Yukarıda arkadaşlar söylemişler. Kimisi yolluyor kimisi yollamıyor. Yollayanlardan kimisi para ediyor kimis içöp çıkıyor.

Araştırmak şart vizon sahibi olmak şart , ekibi iyi incelemek lazım herşey den önce. Ama birde bounty manager ile alakalı bazı bounty managerlar güzelim projeyi de mahvedip güveni sarsabiliyorlar bu sebeple gireceğiniz bounty kadar kimin yönettiğide oldukça önemli.
member
Activity: 378
Merit: 20
January 25, 2018, 05:19:26 PM
Arkadaşlar şu forumda hergün yeni bir şey duyuyorum. Şu merit nedir acaba? Açıklayacak bir arkadaş var mı?

Buldum arkadaşlar, yeni bir uygulama detaylar aşağıdaki linkte,

https://bitcointalksearch.org/topic/merit-sistemi-2818404
member
Activity: 140
Merit: 10
January 25, 2018, 03:52:42 PM
Ben de ilk imzama yeni girdim. Okuduğum gördüğüm tamamen şans işi sanıım bu imza olayları artık. Yukarıda arkadaşlar söylemişler. Kimisi yolluyor kimisi yollamıyor. Yollayanlardan kimisi para ediyor kimis içöp çıkıyor.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
January 25, 2018, 03:40:00 PM
ico da hype olmasi bounty odulleri icin guzel bir rakam saglayabiliyor. ama cogu zaman sans isi oluyor bounty olayi. az katilimci olan kampanyaya girersin 3 5 bisey kazanirsin ama kazandigin tokenin de degeri olmaz. bu gibi durumlarla epey karsilastim. bazen 3 ay kampanyada kalirsin ico ertelenir beklediginde kalirsin. bazen de 2 3 hafta kampanyada kalirsin kiyisindan kosesinden biseyler gelsin dersin beklenmedik bir fiyatla borsaya girer sasirtir Smiley

member
Activity: 70
Merit: 43
January 25, 2018, 03:31:55 PM
teşekkür eder,m. meritim olsa vermiştim emin ol ama yok  Grin

rica ederim,  Wink o zaman ilk meritinide ben vereyim, siftahı benden bereketi meritleri çöp olmadan kullanacak arkadaşlardan

verdiğiniz 1 merit forum için küçük ama benim için büyük bir adım oldu  Grin iyi niyetinize teşekkür ederim.
full member
Activity: 266
Merit: 242
January 25, 2018, 03:24:12 PM

rica ederim,  Wink o zaman ilk meritinide ben vereyim, siftahı benden bereketi meritleri çöp olmadan kullanacak arkadaşlardan
member
January 25, 2018, 03:22:05 PM
full member
Activity: 266
Merit: 242
January 25, 2018, 03:17:54 PM
Varsayalım proje hoşumuza gitti, rankımızda o projeye girmek için uygun. Bunlara girmek için form felan mı dolduruyoruz. aynı zamanda attıgımız postları ve twittleri kendilerimi takip ediyor yoksa biz mi raporluyoruz.

Merhaba hayır attığınız postları bounty managerlar raporlar siz birşey yapmazsınız ama sosyal medya ödüllerinden duyuru konusunu veya bounty konusunu yukarıda tutmak için twitter ve facebook postlarınızı veya repostlarınızı raporlamanızı isterler. Bazıları konuya raporlamanızı ister, bazıları otomatik sayan bounty panelleri ve plugginler kullanır, bazıları google e-tablo açar ona raporlamanızı ister hafta hafta, bazıları hiç birşey yapmanızı istemez. Bu detayları katıldığınız bounty konularında görebilirsiniz. Ayrıca duyuru bölümünde bizlerin tercüme etmiş olduğu icoların ödül konularıda oluyor, anlamadığınız yerleri konu sahibine sorarsanız yardımcı olacaktır
newbie
Activity: 274
Merit: 0
January 25, 2018, 03:03:56 PM
Varsayalım proje hoşumuza gitti, rankımızda o projeye girmek için uygun. Bunlara girmek için form felan mı dolduruyoruz. aynı zamanda attıgımız postları ve twittleri kendilerimi takip ediyor yoksa biz mi raporluyoruz.

Evet form dolduruyoruz. Attığımız post ve twitleride kendimiz raporluyoruz.
member
January 25, 2018, 02:59:26 PM
member
Activity: 196
Merit: 11
January 25, 2018, 02:47:05 PM
Whitepaper oku, ekibe bak, ekipten birilerinin başarılı olmuş başka projede olup olmadığına bak, takipçi sayısı ne kadar vs. İyi araştır güzel şeyler çıkar. Bounty işi karışık biraz.
Pages:
Jump to: