Pages:
Author

Topic: Bounty için makale yazmak isteyenler - page 2. (Read 286 times)

legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
May 11, 2018, 07:39:39 PM
aynı websitesini kullanan negatif trust alir, dikkatli olmak lazım

yazılar farklı yazar isimlerinden yazılacak. x ico'su için bir yazar makale yazdı ise başka bir yazar yazmayacak. bu şekilde sorun olur mu?

birde merak ettiğim 2 bitcointalk hesabı açıp 2 ayrı sitede makale yazsam bunu bounty menegerleri farkedebilir mi?

ip adreslerini görme yetkileri yok sanırım.

Yani yetkileri olmayabilir ama moderatörler multi gruplarını biliyor/tahmin edebiliyor sadece onlar değil eski üyeler de biliyor. Bloglarda yeni üyeler devamlı spam içerik girdiği için genelde blogları kabul edilmiyor.
member
Activity: 504
Merit: 11
May 11, 2018, 07:00:52 PM
Siz, her ne kadar yardım amacıyla düşünseniz de maalesef bu tür sistemleri suistimal etmiş birçok kişi ve grup var. Bu nedenle de çoğu bounty managerlar bu tür yazarlık sistemlerini kabul etmeyeceklerdir. Özellikle de panele müdahale edebildiğiniz için kafalarda soru işareti oluşmasına neden olursunuz. Bence hiç riske girmeyin.

Alan adınız ico analizi için bence çok uygun. Yalnız görünüm olarak daha profesyonel bir tema tercih etmelisiniz. Wp alt yapısına uygun temaları bir daha gözden geçirin isterseniz.
full member
Activity: 308
Merit: 100
May 11, 2018, 06:56:46 PM
hocam artık bu iler bitti, eski gelirler yok, safi emeleliğe döndü bu, bence pek de geleceğe yönelik bir yatırım değil diye düşünüyorum bu tip uygulamaları
member
Activity: 714
Merit: 82
May 11, 2018, 06:36:04 PM

yazılar farklı yazar isimlerinden yazılacak. x ico'su için bir yazar makale yazdı ise başka bir yazar yazmayacak. bu şekilde sorun olur mu?

birde merak ettiğim 2 bitcointalk hesabı açıp 2 ayrı sitede makale yazsam bunu bounty menegerleri farkedebilir mi?

ip adreslerini görme yetkileri yok sanırım.

legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
May 11, 2018, 06:17:05 PM
member
Activity: 714
Merit: 82
May 11, 2018, 06:05:56 PM
daha önce farklı bir sitemde 100'e yakın ico incelemesi yapmıştım. şimdi biraz daha profesyonel incelemeler için icobench benzeri türkçe bir site kurdum.

bounty için makale yazmak isteyuen arkadaşlarada burada yazarlık hesabı verebilirim. çok fazla değil sadece 3-4 kişiye yazarlık vermeyi düşünüyorum.
düzenli yazacak arkadaşlar varsa özel mesaj atıp yazarlık hesabı isteyebilirler. amacım diğer insanlarında makaleleri için yüksek stake alabilmesinden başka bir şey değildir.

siteyi şuan düzenliyorum, kötü görünebilir fakat ayar çektikten sonra güzel görünecektir, daha önce yaptığım incelemeleride bu siteye geçireceğim.

site adı: icometre.com

domain içinde yorumlarınızı ayrıca merak ediyorum.

Pages:
Jump to: