Pages:
Author

Topic: [BOUNTY] [ICO] FortKnoxster - Geliştirilmiş TeleGram. Satış 22.11.2017 - page 2. (Read 838 times)

full member
Activity: 266
Merit: 242
Güzel bir tanıtım videosu daha yayınlanmış arkadaşlar

full member

Ian Balina cFortKnoxter ile alakalı bir söyleşi yapıyor
full member

Yeni bir tanıtım videosu daha
full member
Güzel bir tanıtım videosu yayınlanmış arkadaşlar

full member
full member

FortKnoxster incelemesi üzerine bir video
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Çok uzun surecek icolar bana hiç sıcak gelmıyor 3 aya yakın ıco surecı neden yapılıyor acaba ben bunu sadece kendılerıne guvenlerı olmadıgı olarak yorumlarım arkadaşlar kımse kusura bakmasın ımzasına gıren varsada suresını dusunerek adım atsın
member
Activity: 112
Merit: 11
imzasına katıldım yenı jr oldum uzun bır sure ımzasını taşıyacak gibiyiz
full member

Rasmus Birger Christiansen (CEO) ve Mickey Joe Nathan Johnnyss'in (CTO)
sr. member
Activity: 448
Merit: 264
Projeyi bugun tekrar inceledim ve gayet güzel olduğuna karar verdim demo bir platform yapmışlar girip baktım geliştirilirse çok sağlam bir yapı olabilir blockchain uzerınde bu sekılde çalışan bır yapı bildiğim kadarıyla yok
full member
Evet bende yeni farkettim maalesef ico süreci çok uzun tutulmuş bu kadar uzun ico zamanı neden yaparlar, sen pr yaparsan adam gibi kısa sürede yatırımcı bulursun zaten
sr. member
Activity: 448
Merit: 264
Bu kadar uzun ico süreci olmamalı bence daha 83 gün var çok uzatıyorlar, hayır yatırım yapsam o zamana kadar para ne olur duşunmuyorlarmı güncel kura göre düzenleyeceklermi bellide degil
hero member
Activity: 953
Merit: 504
Diğer uygulamaların yanında şansı pek yok gibi gözüküyor lakin insanların ne zaman ne yapacağı da belli olmuyor. Bir bakmışsınız uygulama tutmuş tatkır tıkır çalışıyor ve kullanılıyor.
full member
Telegram zaten çok aktif olarak kullanılıyor, hayır whatsap var zaten onuda geçtim slack, tango gibi platformlarda var tamam güzel buda olsun ama bence çok uzun bir yol gitmesi gerekir başarıya ulaşması için
sr. member
Ben telegram kanalına girdim baktım sırf bounty hunterlar var yani kımse projeyle alakalı soru sormuyor
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Böyle projelere belli olmuyor.Herkes para toplayamaz derken toplayıp gidiyorlar. Haberimiz bile olmuyor.Sonra niye katılmadık diye dövünüyoruz
sr. member
Bazen boyle tutmaz dedigimiz işler bir yatırım alıyor hayret ediyoruz buda o şekilde olabilir
bu tarz all in one projeleri tutma ihtimali olan projelerden
full member
Oyle demeyin aynı projeden bir ton olması projeyi başarısız yapacak değil, önemli olan projenin aradan sıyrılacak kodlaması olup olmadığıdır. Bu tarz iletişim kuran uygulamaların değeri zamanla anlaşılır
Kuzen oylede simdi zaten bunu yapan zilyon tane program var illa blockchainde olmasina gerek yok. Adamlar hazir telegrami blockchaine tasisalar bile milyonlar toplarlar
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
Oyle demeyin aynı projeden bir ton olması projeyi başarısız yapacak değil, önemli olan projenin aradan sıyrılacak kodlaması olup olmadığıdır. Bu tarz iletişim kuran uygulamaların değeri zamanla anlaşılır
full member
Bende aynı şeyleri yazdım gereksin bir proje olmuş yatırım almayacaktır, tarihin tozlu raflarında yerini alır
Pages:
Jump to: