Pages:
Author

Topic: Bounty Ödüllerini dağıtmayan Coinler için ne yapabiliriz. Mesela DTx Lunes vs - page 3. (Read 621 times)

jr. member
Activity: 168
Merit: 1
Bu adamlara hiçbir şey yapamayız. Bir kere bu sistem merkezi bir sistem değilki yaptırım olsun. Yani herhangi bir borsa borsa sitesi senin parana el koysa kime ne diyebilirsin ki onu düşün ilk başta. Adamlar salak saçma bir Telegram grubu kurup oradan milleti düdüklüyolar.
full member
Activity: 1120
Merit: 200
Turkish Translator
Ödül için insan özel zamanından feragat ediyor, hırsızlıktan farkı yok bu ödülleri göndericem deyip göndermemenin

En basiti digital ticks, ben çevirisini yaptım adamlar haftalardır oyalıyor, gruptan da banladılar beni sorunca, bir bardak su içmek lazım..proje başlarken tanıtım yapılırken çok iyi davranıyorlar şimdi ban, şeref yoksunları..
sr. member
Activity: 1092
Merit: 254
alın size  güzel bir fikir arkadaşlar.bu ödülleri ve kripto para ile tanıtım vs yaptıran escrow tarzı sağlam  her işi denetleyen bir proje yapılabilir.Bu proje ciddi tutar bence.
member
Activity: 448
Merit: 33
Bu tür projelerde eğer softcap veya hardcap yapmışlarsa bountysine katılanların bir olup sosyal medyada proje hakkında bounty ödüllerini vermedi diye üst üstte paylaşımlar yapmak. Softcap veya hardcap yapmamışsa zaten uğraşmanın bir anlamı yok. Büyük ihtimalle proje devam etmeyecektir zaten.
member
Activity: 1264
Merit: 43
Ben bazı arkadaşların söylemlerine katılmıyorum. Diyorlar ki para yatırıp mağdur olan var, bountyciler de kimmiş? Bountyciler ırgat gibi çalışıp söz konusu ico'nun reklamını yapan işçilerdir. Yani baktığın zaman yatırım yapanlar kadar bounty yapanların da söz hakkı olmalı diye düşünüyorum ben. Zira ortada bir emek var, iş var, çalışma var.
ICO'lara her açıdan denetim gelmeli, aksi takdirde kuruların yanında maalesef yaşlar da yanacak ve olan yatırımcının parasıyla bountycinin emeğine olacak. Hatta ve hatta büyük resme bakarsak bu ipneler yüzünden olan kripto para piyasasının kaybettiği güvene olacak..
full member
Activity: 518
Merit: 102
simply getting the job done
belluga serefsizlerini de yazın, kelime oyunuyla katakulleye getirdiler, koin çöp olunca verceklermiş, sabah akşam küfrediyoruz, pundix e neden girmedik ki diye, eş zamanlıydı, bu pislikleri seçtik, kafamıza sıçayım.
member
Activity: 170
Merit: 11
150 de maşallah  hocam o neymiş öyle bizde 3-5 anca oluyor beklediğimiz ne varsa katıldınız mı? ayırdığınız zamanı düşünemiyorum bile ancak dönem dönem bu durumlar oluşuyor malesef ona yapabilecek birşey yok.

geçmiş olsun
jr. member
Activity: 238
Merit: 1
"JOIN THE NEXT MEGATREND IN CRYPTO!"
Cok var hocam boyle dagitmayan mesela Envion bountiesina katilanlar da bilir bana ne gelen odul oldu ne birsey, maalesef bazi projelerde boyle sonuclar oluyor.
full member
Activity: 910
Merit: 105
7-8 ay önce Bezop öyle şerefsizlik yaptı milletin ödülünün üstüne yattı. Yan yattı çamura battı bir şeyler açıkladılar ama yersen. Günlerce Twitter hesabımdan Bezop Scam diye tweetler attım 30-40 kişi de rt etmişti, her gönderisinin altına öyle yazdım, ann altına da yazdım her seferinde oyaladılar yazdılar bir şeyler ama sonuçta yollamadılar. Bak şuan unutuldu bile. Listeme baktım şuan 150'den fazla bountyden ödeme bekliyorum. Ayrıca katıldığım airdroplar, telegram kampanyaları vs. saymıyorum onları listelemedim. Kimi ödül kampanya bittikten 9 ay sonra gönderildi, bazıları için bir o kadardır bekliyorum. Gelmeyeceğinden emin olduklarım da var, bekle gelecek dediklerim de. Bazı yöneticiler ne hikmetse hesaplama bile yapmıyor aylar geçmiş. Gerçi ayı sezonunda projelerin bile iştahı kaçtı yalan yok. Adamlar para toplayamadı ki bir de bunlarla mı uğraşacağız demiştir.
Velhasıl kelam, yapacak pek bir şey yok gibi geliyor bana. Scam da yazsan, tehdit de etsen fayda yok.
member
Activity: 240
Merit: 10
gerekli olup olmadığını anlamak imkansız coğu ico ya ciddi destek  var tamam soğuk su içilsin  ama emekde boşuna gitmesin bir çözüm olmalı.
member
Activity: 182
buna en uygun yapılacak şey temiz bardakla üstüne bir bardak su içmek ve daha önemlisi ders çıkarıp vaktimizi gereksiz icolar için harcamamak
member
Activity: 596
Merit: 14
ben genelde giriyorum telegram kanallarına darlıyorum sonra banlanıyorum Cheesy o yüzden hiç tavsiye etmiyorum ico dan para yatıranlar bile bişey yapamıyor bounty ödülleri hakgetire!
full member
Activity: 490
Merit: 105
dostum sen 2 tane söyledin benim cüzdanı sana göstersem onlarca var . yapabilecek bir şey yok maalesef gelen tokenler olsa dahi öenmli olan borsada işlem görmesidir yoksa boşa gider çaba.
member
Activity: 532
Merit: 12
Yapılacak birşey yok bence. Tamamen ekibin insafına kalmış bir durum. Çoğunluk jinbitokene katilmisti. Onlarda iyi para topladık diye açıklama yaptılar. Ekim ortasına kadar dağıtım olacak ne gelecegini kimse bilmiyor. Nasip kısmet artık bu işler
member
Activity: 234
scam ama parayı toplamaya geldimmi hiç scam değil bakıyorsun bu adamlara milyonluk yatırım topluyorlar sonrada vay efendim ödülü vereceğiz verdik veriyoruz yaptırım malesef yok

forumun bu tarz ico düzenleyen kişileri ve arkasındaki kişileri uzaklaştırmnası gerekli.
member
Activity: 522
Merit: 13
piyasa kötü olduğu için gönderseler de çöp çıkıyor çoğunluğu zaten göndermiyor airdroplarda öyle bountylerde
full member
Activity: 336
Merit: 100
The World’s First Blockchain Core
Yapacak birsey yok. Bu piyasada dahada cogalacaktir bu tarz projeler. Adi bile var scam Smiley
member
Activity: 314
sanki kendi ceplerindeki parayı dağıtıyor şerefsizler yav. adamlar resmen milleti dolandırıyor ama ortada resmi bir kanıt yok bu piyasayı kendimizde leş duruma getiriyoruz işte.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
projenin kampanyasına katılanlar bir olup forumda ciddi bir şekilde yazmalı. bir yerden sonra projeye "scam" etiketi yapışırsa yollamak zorunda kalacaklar. bunun dışında yapacak pek bir şey yok. ben mesela ana avrad küfür ediyorum. elimden gelen ancak bu kadar. şimdi senin projeler için de küfür ettim mesela.

zaten son dönemde çıkan projelerin % 80'i scam, % 10'u da ödeme yapmamak için bir yerlerini yırtıyor. kalan % 9 çöp, % 1 ise ehh işte. geçmiş olsun.
member
Activity: 406
Merit: 14
Bu tür durumlarda yapabileceğin birkaç şey var aslında mesela Bountyhive'de yapılan Kora bountysinde ödül miktarı 10 hatta 15 kat aşağı düşürüldü. Tüm bountyciler birleşip kampanya başlattık Kora hakkında sonra Koranın yöneticileri ödül miktarını biraz daha artırdı. Yine tatmin etmedi ama en azından önceki seviyenin de üzerinde bir ödül dağıtıldı. Belki bu tür hamleler yapılabilir ama bunlarda tam çözüm değil aslında.
Pages:
Jump to: