Pages:
Author

Topic: Bountyhive Sitesi Hakkında Bilgi - page 10. (Read 1623 times)

sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
May 29, 2018, 03:18:19 PM
@holdmycoins neden kapattıkları bilmiyorum ama telegramdan devam ediyorlar soru cevaba. Türkçe grup aktif, oradaki admin cevaplamaya çalışıyor soruları.
member
Activity: 322
Merit: 15
https://bitsdaq.com/signup?referralCode=S8RESFC8
May 29, 2018, 08:43:23 AM
ilk zamanlar da daha güzel idi. Şimdi sadece Telegram da kampanyalar olur ise giriyorum. Herşey de bir kurallar. İmzaya gireceksiniz. Günlük ortalama 2 mesaj yaz diyor. Arkadaş ben mesajları 3 günde yazıyorum belki. Ama hergün yazabilecek durumum olmuyor. Twitter da yine aynı şekil de hergün girmen lazım. Haftanın 3 günü tamam ancak, daha fazlası can sıkmaya başladı. Buna rağmen Twitter ve Facebook da yer bulmak imkansız Smiley. İmzalar ise boş oluyor genel de...

member
Activity: 252
Merit: 13
May 29, 2018, 08:30:41 AM
Ben kullanmıyorum gerçi artık airdrop kullanmıyorum çok üşeniyorum sebebide büyük ihtimal piyasanın boktan olmasından kaynaklanıyor bide airdroptan para edicek bişey gelmiyor

sen olayı baştan yanlış anlamışın hacı dayı. Bounty ile airdrop karıştırma önce sen. Birde üyelik statüne bakıyorum görende birşey bliyor sanıyor seni. İmzan yorum istiyor snaırım

platform iyi fakat çok kör nokta mevcut. Kafalarına göre sürekli kuralları değiştiriyorlar ve ağırlaştırıyorlar. Bu da akıllarda tam bir soru işareti bırakıyor
hero member
Merit: 524
May 29, 2018, 08:08:46 AM
son derece yararlı bir konu, bir de şu linkler var Türkçe olarak;

Bounty Programları ve Bountyhive Platformu Kullanım Rehberi
https://siberekonomi.com/bountyhive-io-bounty-programi-nedir/

Bountyhive Kampanyalarına Katılım ve Kuralları
https://siberekonomi.com/bountyhive-kampanyalarina-katilim-ve-kurallari/

herkese bol şans.
member
Activity: 933
Merit: 10
May 29, 2018, 07:57:40 AM
bilgilendirmeler için teşekkürler. Bountyhive token dağıtma kısmını iyi beceriyor hızlılar bana göre tek sıkıntı talep bir anda çoğaldı artık kampanyalara insanlar katılamıyor bile birde nadiren para getiren icolar çıkıyor, ico satış fiyatları yüksek borsalara list edilince ico fiyatlarının çok altında list ediliyor tokenlar.
member
Activity: 114
May 29, 2018, 06:53:42 AM
Bountyhıve tam şeffaf çalışan bir site değil kampanyaya kimler katıldı kim ne stake aldı belli değil. biz katıldık tamam ama kabul edildik mi yaptığımız işler sayılıyor mu o bile belli değil.
member
Activity: 518
May 29, 2018, 06:39:21 AM
Bountyhiveyi bende kullanıyorum. Raporlama olayı yok. O yönden dolayı katılımcısı çok. Bir kampanyaya gelir gelmez hemen doluyor. Onun için sürekli takip etmek gerek siteyi ayrıca Türk telegram grubu da var. Herkes çok yardımcı oluyor.
member
Activity: 574
Merit: 14
May 29, 2018, 06:35:18 AM
twitter, face, telegram katılımları bounty açılır açılmaz kısa sürede doluyor. öyle ki 7000 twitter katılımcısı olabiliyor. satılan tokene göre bounty ödülü tekrar revize edilecektir yani fix değil. iyi tarafı raporlama sorunu yok. paylaşımı yapıyorsun sistem tarıyor. online takip tablosu da yakında gelecektir. birkaç imza oranına baktım bountynin %15'ini ayırmışlar. yine bir, ikisine baktım satılan tokenin %5 imzaya ayrılmış en azından bu son yazdığım baya iyi.
member
Activity: 294
Merit: 11
May 29, 2018, 05:38:20 AM
Bountyhive  sitesi hakkında bilgi vermek için Bountyhive platformu  ilk açıldığında böyle bir başlık açmıştım. Sonradan resmi konu açılınca bırakmıştım konuyu. Resmi konu kapatılmıştı. O yüzden güncellemek istedim konuyu.

Neden kapattılar resmi konuyu?
member
Activity: 448
Merit: 17
May 29, 2018, 02:42:01 AM
Ben kullanmıyorum gerçi artık airdrop kullanmıyorum çok üşeniyorum sebebide büyük ihtimal piyasanın boktan olmasından kaynaklanıyor bide airdroptan para edicek bişey gelmiyor
full member
Activity: 206
Merit: 100
May 28, 2018, 08:05:30 PM
benim için twitter bountyleri için avantajlı makale bountyleri için avantajsız bi platform diyebilirim eskiden steemit üzerinden yayınlanan makalalere izin veriliyordu artık izin vermiyorlar onun yerine normal bountylerden makale yazmak daha iyi
full member
Activity: 602
Merit: 118
May 28, 2018, 06:10:08 PM
ben de küçük bir katkı yapayım facebook profinizde eğer insan fotoğrafı yoksa en son sayı zamanında facebook için yaptığınız paylaşımlar kabul edilmiyor. eğer bitcoin ile ya da herhangi bir alt coin resmi varsa profilinizde facebook ile ilgili bölümden token gelmez ben en az 4-5 tanede bu sorunu yaşadım. sonra kendi fotoğrafımı koydum ve işi düzelttim. aklınızda olsun. şunu da ekleyeyim pek fazla bir beklentiye girmeyin gelen tokenler çorba parası ancak eder. eğer ki imzasını taşıyorsanız kebap parası çıkabilir. herkese bereketli kazançlar dilerim
member
Activity: 476
Merit: 31
May 28, 2018, 05:31:21 PM
bountyhive güzel bir platform twitter facebook için özellikle rapor istememesi harika olmuş tebrik ediyorum yapan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum özellikle türkiye grubu epey aktif görünüyor bountyhive platformunun
sr. member
May 28, 2018, 04:17:28 PM
Bountyhive  sitesi hakkında bilgi vermek için Bountyhive platformu  ilk açıldığında böyle bir başlık açmıştım. Sonradan resmi konu açılınca bırakmıştım konuyu. Resmi konu kapatılmıştı. O yüzden güncellemek istedim konuyu.
sr. member
February 17, 2018, 11:08:13 AM
Ben raporları vesaire görmüyorum, eskisi gibi sosyal medyaların vesaire excelleri olmucak mı, olmucaksa paranın yarısını kendilerine ayırmadıklarını nereden anlayacağım, sistem bence kendilerine yarıcak managerların, girmem ben bunlara. Sylonun hiçbir kampanyasında rapor vermiyoruz zaten, yeni bişey değil.

Sylonun kampanyaları hangileri hocam link atar mısın?
member
Activity: 285
Merit: 12
February 17, 2018, 05:39:33 AM
Ben raporları vesaire görmüyorum, eskisi gibi sosyal medyaların vesaire excelleri olmucak mı, olmucaksa paranın yarısını kendilerine ayırmadıklarını nereden anlayacağım, sistem bence kendilerine yarıcak managerların, girmem ben bunlara. Sylonun hiçbir kampanyasında rapor vermiyoruz zaten, yeni bişey değil.
member
Activity: 322
Merit: 31
February 17, 2018, 05:36:12 AM
güzel bir düşünce ve girişim. inceledim kolay bir sisteme benziyor. Raporlama bounty kampanyaları için büyük bir sorun umarım bizi bu sorundan kurtarabilir. Teşekkürler paylaşım için
sr. member
February 17, 2018, 03:24:53 AM
rapor rapor bıkmıştık arkadaş bizi bu derten kurtardı büyük kolaylık sağladı böyle bounty kampanyaları keşke daha da yaygınlaşsa varmı arkadaşlar bildiğiniz böyle kampanya

evet rapor olmaması çok güzel.
jr. member
Activity: 84
Merit: 1
February 16, 2018, 04:51:17 PM
rapor rapor bıkmıştık arkadaş bizi bu derten kurtardı büyük kolaylık sağladı böyle bounty kampanyaları keşke daha da yaygınlaşsa varmı arkadaşlar bildiğiniz böyle kampanya
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
February 16, 2018, 04:32:26 PM
Bounty yöneticisi arkadaş güzel düşünmüş kendine bir platform yapmış şahsen çok iyi buldum
Pages:
Jump to: