Amaç : AITHEON amacı insanlar ve Robotik arasında bir eco sistem oluşturması.
[ Robotlar falan olunca benim dikkatimi çekti bundan dolayıda imza kampanyasına katılmak istedim ] Daha fazla bilgiye sahip olmak istiyorsanız;
White Paper : https://aitheon.com/assets/Aitheon_White_Paper.pdfAna ANN : https://bitcointalksearch.org/topic/bountyico-aitheon-digital-ecosystem-simplifying-your-world-w-ai-robots-2836062Kampanya yöneticisi : SYLON
Yüzde 1 ödül olarak dağıtılacak bu da 35 000 000 AIC token yapıyor.. Bunun yüzde 35 'i imza kampanyası için ayrılmış durumda
( Sadece imza kampanyası kısmını çevireceğim sizlere dilerseniz diğer kısımlar ile ilgili aklınıza takılan soruları başlık altından sorabilirsiniz. )Kampanya Bitiş Tarihi : 14 Nisan 2018 ( Tüm tokenler satılırsa daha da erken bitebilir )
Genel Kurallar : - Stakeler her hafta pazar günü dağıtılacak.
- İlk stake dağıtımı 4 Şubat.
- Forumda spam yaparsanız, kibar değilseniz istediğimiz zaman sizi imza kampanyasından çıkarma hakkımızı saklı bulundurmaktayız.
- Size herhangi bir açıklama yapmadan kampanyalardan çıkarma hakkımızı saklı tutmaktayız.
- Kampanyalardan herhangi bir sebeple sizi çıkarmamız durumunda stakeleriniz sıfırlama hakkımızı saklı tutmaktayız.
- Herhangi bir sebeple sizi kampanyalara kabul etmeyebiliriz.
- İmza kampanyası süresince rütbeniz değişirse durumu kampanya yöneticisine özel mesaj göndererek bildiriniz. SYLON'a .
- Haftalık atmanız gereken mesaj sayısına ulaşamazsanız o haftalık stakelerinizi alamazsınız, ama imza kampanyasından çıkartılmazsınız.
- Çoklu hesap kullanımı, hile veya spam yapmanız durumunda SYLON'un tüm kampanyalarından çıkarılır ve kara listeye alınırsınız.
Bunlar genel kurallardı arkadaşlar, özel olarak imza kampanyası kuralları aşağıda yazılacaktır.
Ödüller :
Members : Her Hafta 20 stakes
Full members : Her Hafta 50 stakes
Senior members : Her Hafta 60 stakes
Hero members : Her Hafta 70 stakes
Legendary members : Her Hafta 100 stakes
İmza Kampanyası Kuralları :
1 - Bu imza kampanaysına katılabilmek için en
az member rütbesinde olmanız gerekmektedir.
2 - Her hafta
20 yapıcı mesaj atmanız gerekmektedir.
3 - Pazar gününden önce 20 mesaj atmaz iseniz o hafta ödülünüzü alamazsınız
4 - Merhaba , güzel kampanya , bu projeyi sevdim tarzında
mesajlarınız sayılmayacaktır.5 - 80 karakterden az mesajlar sayılmayacaktır.6 - Ful Member ve üstü için imza kampanyasına katılan herkes
avatarı da kullanmak zorundadır.7 - Red Trust'ı olan üyeler kabul edilmeyecektir.
8 - Multi hesap kullanımı yasaktır ve imza kampanyasından banlanmanıza sebep olacaktır.
9 - Eğer imza kampanyasından çıkmak istiyorsanız durumu kampanya yöneticisine bildiriniz, eğer o haftalık ödülünüzü kazandı iseniz onuda sizin stakelerinize eklenecektir. Ama 20 yapıcı mesajınız yok ise o haftanın stake i hesabınıza eklenmeyecektir.
Nasıl İmza Kampanyasına Katılabilirim ?
ANN konusuna ( Ben Türkçe ye çevirdim siz İngilizce'sini atınız. )
#JOIN
Bitcointalk Kullanıcı Adınız :
Forum Rütbeniz :
Mesaj Sayınız : (Bu bilgileri atarken ki attığınız mesajda dahil olmak üzere )
ETH Adresiniz :
Bu bilgileri içeren mesaj atmanız gerekmektedir.
Ana ANN : https://bitcointalksearch.org/topic/bountyico-aitheon-digital-ecosystem-simplifying-your-world-w-ai-robots-2836062Buraya tek tek imzaları ve avatarı koymuyorum zaten bu konuya değil ana konu üzerinden başvuru yapmanız gerekmektedir. Bundan dolayı Ana konudan alabilirsiniz o bilgileri..
Aklınıza takılan her türlü soruyu buradan bana sorabilirsiniz elimden geldiğince cevaplamaya çalışacağım..