Pages:
Author

Topic: Bounty'ler hakkında. - page 2. (Read 974 times)

member
Activity: 476
Merit: 31
June 22, 2018, 02:59:43 PM
İlk twitter kampanyama katıldım bugün. Merak ettiğim 2 şey var bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Katılımı belirten kanıt postu atıyor muyuz? ben hepsine attım. Raporlamayı 1 günde değil de editleyerek gün gün yapabiliyor muyuz?

hocam merhabalar öncelikle twitter bountysine katıldığınızda çok birşey beklememeniz gerekir çünkü fazla fazla gelen çokça kazandıran twitter kampanyaları tek elin parmaklarını geçemez. ama yinede ortalama adam akıllı bir bountyden 100-200 dolar arası meblağ kazanabilirsiniz - takipçi sayısı bu noktada önemli şiddetle takipçi kasmanızı yada takipçili twitter hesapları almanızı öneririm hatta bkz. pazar alanı. mutlaka satan oluyor - twitter sisteminde eğer bounthive üzerinden katıldıysanız yada sylon adlı menejerin twitter kampanyalarına katıldıysanız rt yapmanız yetecektir. Ama rapor isteyen bir bountye katıldıysanız şartlarını iyi okuyunuz orada belirtir tam olarak. hangi bounty ise burada paylaşırsanız yardımcı olabiliriz.
jr. member
Activity: 546
Merit: 2
June 22, 2018, 02:51:48 PM
İlk twitter kampanyama katıldım bugün. Merak ettiğim 2 şey var bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Katılımı belirten kanıt postu atıyor muyuz? ben hepsine attım. Raporlamayı 1 günde değil de editleyerek gün gün yapabiliyor muyuz?
member
Activity: 784
Merit: 18
June 17, 2018, 01:32:58 AM
Eğer doğru ve istenilen şekilde görevleri yerine getiriyorsaniz her türlü stake veriliyor. Örneğin imzada 10 mesaj yazılması isteniyorsa 11-12 tane yazın garanti olsun. Ayrıca bazı kampanyalar RT konusunda belli hastag istiyor.
newbie
Activity: 32
Merit: 0
June 16, 2018, 08:19:01 PM
güzel noktalara değinmişsin hocam bilgilendirmeler için teşekkürler
full member
Activity: 350
Merit: 102
June 16, 2018, 03:47:08 PM
kesinlikle katılıyorum. daha bugüne kadar sylon gibi kampanya yöneten adam çıkmamıştır bu forumda. herif makina gibi. nasıl yetişiyor bu kadar özel mesaja, nasıl takip ediyor onca işi aklım almıyor. daha bir hile hurdasına da rastlamadım. bounty işinde managerin becerisi çok önemli emeğinizi heba edebiliyorlar.
sr. member
Activity: 406
Merit: 252
June 16, 2018, 11:53:34 AM
benim en çok beğendiğim bounty managerlardan biri kim ne derse desin sylon daha şimdiye kadar hiçbir kampanyasında bir sorun yaşadığımı hatırlamıyorum açıkçası. Diğerleri sıkıntı
newbie
Activity: 229
June 07, 2018, 11:27:07 AM
Degerlendirmek isteyenler, imzamda tarafimizca yapilan bounty mevcuttur.Musait bir zamanda girip inceleyin derim.
newbie
Activity: 252
June 07, 2018, 10:25:09 AM
Evet çok sıkıcı bir durum giriyoruz bir bounty'e güncelleme yapan yok üstüne girip bir bakıyorsun çoğu kişi banlanmış. Bende bir çoğuna girdim öyle oldu vermeyen oldu ve çoguda scam çıktı malesef o yüzden girerken lütfen iyice araştırın
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
June 07, 2018, 05:41:14 AM
Onların kampaya sayılarındaki katılım çok düşecektir kendi iplerini çektiler, kyc zorunluluk olmamalı ve zaten blog gibi kurallar çok katıydı. Ben açıkcası tr yöneticilerin olduğu imzaları artık tercih edeceğim
member
Activity: 434
Merit: 16
June 07, 2018, 05:28:34 AM
Arkadaşlar bountyhive ve bountyplatform gibi siteler üzerinden gidin bence. Zira forumda ki yöneticiler iyice bokunu çıkarmaya başladılar bu işin. Hele Amazix tümden sapıttı. Yok KYC yok sosyal medyayı kaldırmalar yok medyalarda davetiye usulü çalışmalar falan. Ayrıca update yapmayan yöneticiler. Özellikle Tokensuite ekibi oldukça kötü. Update yapmaz, bir sorun oldumu topu hemen icoya atar. illallah getirttiler artık.
member
Activity: 210
Merit: 10
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
June 07, 2018, 03:49:32 AM
Mümkünse bir excel dosyası tutup girilen bountylerin not alınması linklerin kaydedilmesi çok işe yarar.  Adminlerle olan yazışmalar daha çok zaman harcatıyor inanın, stake verilmemesinden, bounty durdurulması kapanması KYC gerekliliği vs. derken zamanı yazışarak düzelttirerek geçiriyorum.

çok pardon ama 2 ay önce yazılmış bir konuyu nasıl bulup da up'ladınız gerçekten bravo Smiley) bu arada faydalı bir konu başlığı olmuş ben de yeni gördüm meritim olsaydı..
newbie
Activity: 210
June 07, 2018, 12:05:12 AM
Mümkünse bir excel dosyası tutup girilen bountylerin not alınması linklerin kaydedilmesi çok işe yarar.  Adminlerle olan yazışmalar daha çok zaman harcatıyor inanın, stake verilmemesinden, bounty durdurulması kapanması KYC gerekliliği vs. derken zamanı yazışarak düzelttirerek geçiriyorum.
member
Activity: 378
Merit: 11
April 05, 2018, 08:38:09 AM
Post atılanlara katılmıyorumda sadece rt ve beğeni olan bountylere katılıyorum twitterda onlar daha basit geliyor uğraştırmıyor

bende sadece retweet isteyenlere katılıyorum tweet olayını çözebilirsem onlara da katılmayı düşünüyorum ama bir türlü çözüm üretemedim Cheesy
member
Activity: 448
Merit: 10
April 04, 2018, 07:16:22 PM
Post atılanlara katılmıyorumda sadece rt ve beğeni olan bountylere katılıyorum twitterda onlar daha basit geliyor uğraştırmıyor
newbie
Activity: 154
April 04, 2018, 03:13:26 PM
Son zamanlar da Bountylerden çok fazla birşey çıkmamaya başladı. Piyasanın çok fazla kötü olması mı, yoksa haddinden fazla multi yapanlar mı buna sebep oluyor. Bilmiyorum ama, gelen tokenlar çok tad vermemeye başladı.
full member
Activity: 490
Merit: 105
April 04, 2018, 12:11:30 PM
benim bu konuda çok sıkıntı çektiğimi bilin istedim 10 dan fazla bountyden 2 tanesinin tek gelmesinin neden de bunlar galiba.
member
Activity: 336
April 04, 2018, 12:07:08 PM
Az kişinin katıldığı projelere girmek lazım, benim rütbem duşuk olduğu için kalabalıkta zaten birşey kazanamıyoruz.

Kesinlikle hocam. Fazla kişinin girdiği projelerde dağ fare doğuruyor. Verilen emeğe yazık oluyor. Bunları araştırarak öğrenebiliriz ancak. Paylaşım yapılan projelere haliyle fazla kişi katılıyor.
member
Activity: 378
April 04, 2018, 01:30:54 AM
Az kişinin katıldığı projelere girmek lazım, benim rütbem duşuk olduğu için kalabalıkta zaten birşey kazanamıyoruz.
full member
Activity: 700
Merit: 134
April 04, 2018, 01:14:58 AM
o kuralları uygulasanızda uygulamasanızda bazen stake vermiyolar ben bikaç bounty de admine 10 kere mesaj attıktan sonra stake lerimi düzelttiler.sesimizi çıkarmasak vermiyolar bountylere harcadığım enerji kadar bide adminlerle yazışmalara enerji harcıyorum

Aynen öyle, ne kadar çok kişiden pay kesersek o kadar karlı oluruz gibi bir düşünceleri var heralde. Takip etmeyen birçok kişinin kazançlarını yoksayıyorlar ve katılımcılar bunu fark ettiğinde artık çok geç diyip hiçbir şey yapmıyorlar
member
Activity: 224
Merit: 12
April 04, 2018, 01:02:47 AM
o kuralları uygulasanızda uygulamasanızda bazen stake vermiyolar ben bikaç bounty de admine 10 kere mesaj attıktan sonra stake lerimi düzelttiler.sesimizi çıkarmasak vermiyolar bountylere harcadığım enerji kadar bide adminlerle yazışmalara enerji harcıyorum
Pages:
Jump to: