Pages:
Author

Topic: bountyler için en çok sorulan soru " dağıtım ne zaman ? " ( edit) - page 2. (Read 746 times)

sr. member
Activity: 924
Merit: 251
Genelde önce ico yapan proje daha sonra bir borsa seçip ieo yaptırıyor ancak binance hariç neredeyse bütün diğer borsaların ieo su etkili olmuyor.
member
Activity: 462
Merit: 14
dağıtımla birlikte ieo da önemli bir etmen olarak kendine yer buldu. artık neredeyse ieo yapmayan kampanyaya katılım bile olmuyor.

kesinlikle katılıyorum hocam.
jr. member
Merit: 2
dağıtımla birlikte ieo da önemli bir etmen olarak kendine yer buldu. artık neredeyse ieo yapmayan kampanyaya katılım bile olmuyor.
jr. member
Merit: 1
ieo yapanları insanlar deli gibi takip ediyor zaten kesin para olarak gördükleri için de fakat oldukça iyi bir iş.
hero member
Activity: 1876
Merit: 524
Evet en çok sorulan soruya icoların önde gelen projeleri için güzel bir cevap gelmiş arada listeyide editlerseniz harika olur teşekkürler.
jr. member
samanlıkta iğne muhabbetinin gerçekliği ne yazık ki günden güne artıyor. eskiden milletin derdi sadece ödül azlığıydı ki o ödül de 0,1-0,3 arasında değişen btc, ethereum falandı.
jr. member
Activity: 257
Terragreen için çalışmıştım ve gelmedi ümidide kesmiştim tarihi öğrendiğim iyi oldu demekki zaman varmış daha eyvallah.
member
Activity: 1106
Merit: 25
ne zaman hunterlar artık bountyler para etmiyor vakit kaybı diye düşünse mutlaka kazandıracak projeler çıkacaktır.
bir ara airdroplar için aynı şeyler söyleniyordu. sonrasında hydro dan iyi para götürenler olunca yine herkes airdrop furyasına başladı ama şu günler yine sönük piyasa
jr. member
Activity: 406
Forum bounty'cilere dokunamaz maalesef o konuda yapacak bir şey yok ancak sözlerini tutmalarını bekleyebiliriz. Faydalı konu teşekkürler.
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Moozicore Gold 1. ve 2. bountyleri: 1. bounty ödemesi yapildi, 2. bounty ödemesi yakinda yapilacak.
ödemeler özel bir sayfada yapiliyor, bounty katilimcilari bu sayfaya üye zaten; oradaki MZG tokenlar agustos ayinda, ieo bitince, eth cüzdanlarina cekilebilecek.

burada moozicore bountilerine katilan var mi bilmiyorum ama 1 MZG yaklasik 10 kurus falan, fena degil yani gelen bounty miktarlari.

Agustos ayı çokmuş temmuza daha yeni girdik evet çekim olayı şu an için yok gibi gözüküyor bende baktım ama bende girmiştim çekebilirsek iyi olacak çekmeden bir anlam ifade etmiyor şu an için.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
Moozicore Gold 1. ve 2. bountyleri: 1. bounty ödemesi yapildi, 2. bounty ödemesi yakinda yapilacak.
ödemeler özel bir sayfada yapiliyor, bounty katilimcilari bu sayfaya üye zaten; oradaki MZG tokenlar agustos ayinda, ieo bitince, eth cüzdanlarina cekilebilecek.

burada moozicore bountilerine katilan var mi bilmiyorum ama 1 MZG yaklasik 10 kurus falan, fena degil yani gelen bounty miktarlari.
full member
Activity: 256
Merit: 100
Tüm bounty yapanlar başta bidirmek zorunda kyc aslında böyle bir kural olsa kyc var veya yok diye kyc var diyene ya girmezzin yada kaydedersin kyc isteyenler diye ,bu kural gelmeli foruma bence.
jr. member
Activity: 490
Merit: 4
zaten bu dolandırıcılar yüzünden artık eskisi gibi rağbet görmüyor bountyler. projesi iş yapacak olan swap, kyc ne varsa istemeye başlıyor.
member
arkadaşlar ben bu başlığı tüm bounty katılımcıları arkadaşlarım için açtım yani sizler için, burada takip ettiğim bountylerin kanallarından öğrendiğim bilgiler neticesinde paylaşımlar yapacağım ve bu konuyu sürekli güncel tutacağım. Kafamdaki düşünce bir bounty avcısı arkadaşım şu coin ne zaman dağıtılacakmış diye bu konuya bakması gerektiği olacaktır.

bu konu ve başlık altında sizlerde katkıda bulunabilirsiniz.

Proje               Dağıtım Ne zaman ?            
-------------------------------------------------
Honeypod :      Ağustos - Kasım Arası
NOİZ        :      5 temmmuz ve sonrası parti parti
terragreen:      30 Temmuza kadar dağıtılması planlanmakta.
.
.
.
.
.
.
öneri:
bountylerin linkini de eklerseniz daha güzel olur. hatta spreadsheet eklerseniz daha da iyi olur.

bence en önemli olan şey tarihi kaçırmamak buradan mesela tarihi gören kişi bounty linkini kendisi bulabilir çok rahat bir şekilde ordan tabloyu falan da bulur. Benım onları ekleyerek gitmem birden fazla proje oldugu için çok zaman alacaktır diye düşünüyorum.
hero member
Activity: 896
Merit: 630
Dağıtım ne zaman biliyor musun? Siz unuttuğunuda.

2018’de ico yapıp da kyc istemiyoruz diye insanları 13-14 ay oyalayan ekipler aniden 3 hafta zaman verip KYC yaptirdi ve kyc yok diye takip eden onlarca hunterin kazançlarina yattılar
member
Activity: 532
Merit: 22
Miracle Tele ciler  dağıtmış tokenleri. Adamlar bounty sonrası 40 gün sonra dağıtacağım vs demişlerdi. Sözünde durup dağıtımı yapmışlar.
sr. member
Activity: 814
Merit: 258
Dostum şevkini kırmak istemem ama bu tarihlerin genelde hiç biri tutmuyor ya ICO yu uzatıyorlar ya dukkanı kapatıp kacıyor sürekli negatif bir aksiyon çıkıyor. Gecenlerde eth adresime bakayım dedim gecen yılın başında girdigim bounty ödemesini adamlar daha 3 ay önce göndermişler oda hesapda 10.000 token yazıyor bize gelen 2500 token. Artık loto oynamak çekilişe katılmak bu forumda bounty kovalamaktan daha kesin.
hero member
Activity: 2170
Merit: 640
Undeads.com - P2E Runner Game
Çok mantıklı ve faydalı bir paylaşım olur ancak, çok iyi takip ve dikkat gerektirir, başlığa giren herkes kendi gördüklerini duyduklarını buraya yazarsa, arkadaşın işin daha kolay olur. Bu dağıtım, KYC ve swap meselesi gerçekten çok can yakıyor, o kadar uğraşıyorsun ve bir duyuru yapıyorlar fark etmiyorsun, ondan sonra bütün emekler çöpe.
member
Arkadaş başlığı açmış ama güzel bir Excel çalışması yapsa epey bir merit götürür ama bu iş öyle kolay bir iş değil. Telegram kanalarini takip edeceksin ve ondan sonra tabloyu huncelleyeceksin ya da ana başlıkları takip edeceksin. Çoğu bounty de zaten sözünde durup vaktinde dağıtım yapmaz yine de.

boş bir vaktim de yakından ilgileneceğim teşekkürler.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Yüzlerce bounty var ama bizim local'de revaçta olan genelde 10-15 tane oluyor genelde. Bunlar takip edilip bir excel dosyasına eklense yeterli olacaktır.
İmzasında olduğum Ferrrum için bounty bitiş tarihi (uzatma olmazsa) 31 Temmuz görünüyor. Anladığım kadarıyla bitişten yaklaşık 2 hafta sonra dağıtım yapacaklar. Ağustos 2019 olarak yazılabilir şimdilik listeye.
Pages:
Jump to: