Pages:
Author

Topic: BrainMab - En iyi Türk ICO'su Olabilir mi? - page 4. (Read 1288 times)

sr. member
Activity: 742
Merit: 260
Gördüğüm en kötü ekibe sahip token bu olabilir. Öyle ki çocuklar Linkedin profillerini bile yeni açmışlar. İçersinde hiç bir yetkinliğe dair bilgi yok. Kısaca parayı yatırın da kaçalım gibi duruyorlar.
full member
Activity: 378
Merit: 103
turklerin bulundigu veya ciosu oldugu icolari 2 kez dusunun uretkenlik hic yok calip cirpma derdindeler.
full member
Activity: 420
Merit: 101
geçmişte yaşanan bazı olumsuz örnekler yüzünden türk projeleri güven vermiyor maalasef. üzücü bi durum aslında kendi ülkemizden çıkan projelere güvenememek ama mevcut durum bu.
member
Activity: 302
Merit: 12
Çiftlikbank olayı hiç kripto dünyası ile ilgisi olmamasına rağmen Türk halkında bitcoine karşı güvensizlik meydana getirdi.Yavaş yavaş böyle gençlerin çıkması ile birlikte Türkiye'de bu teknolojiye ayak uyduracaktır.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
ceo nun tıpı  paraları toplayıp kacacam dıyor resmen .3-5 tane de asyalı resım koyup eklemısler.kesınlıkle 1 kurus para yatırmayın yatırım tavsıyesıdır Smiley

yorumu okuyunca gırdım baktım sıteye. güzel tespit Cheesy
sr. member
Activity: 884
Merit: 262
gördüğüm en çöp ico projeleri arasında rahat ilk sıralara girer. böyle bir şeyle para toplayabileceklerini sanmıyorum. 3-5 bin dolar bile toplasalar bu lise talebeleri için az para sayılmaz.
member
Activity: 714
Merit: 82
o kadar ico varken bu icoya para yatırılır mı? muhtemelen sıfır çekecek.
full member
Activity: 616
Merit: 101
Ben olsam bu riske girmezdim ama belli de olmaz tutarsa arkadan izleriz ki o kadar türk ico fos çıktı ki insan güvenemiyor
full member
Activity: 518
Merit: 100
Hangi türk icosu başarılı olmuşki saaddeet zıncırrcıler networkcuların açtıgı yaptığı icolara gırılmez bunada gırılmez adamı gözum hıc tutmadı vurguncu olabılır.d
member
Activity: 714
Merit: 82
ahahah ceo harbiden dolandırıcı gibi görünüyor. fotoğraftaki tshirt yüzünden kaynaklı bir imaj bozukluğu var.
takım elbise ile gülümseyerek bir foto koymalıydı.

hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Resmen şaka gibi bir ekip, şu ekibi inceleyip hala para yatıran varsa başka bir şey demiyorum. Bu ICO'ya yatıracağınıza gidip fakir, fukaraya verin bence daha faydalı olur.
full member
Activity: 252
Merit: 100
The Standard Protocol - Solving Inflation
Yani tipe bakarak yorum yapılmaz ama harbiden ceoları çok genç bide hiç güven vermiyor gerçi Türk icolarının hiç biri güven vermedi şuana kadar güzel bir proje cıkmadı uzun bir sürede cıkıcagını sanmıyorum paralarınızı kaptırmayın saçma sapan icolara
jr. member
Merit: 1
Burada bir kaydı olsun ilerleyen dönemde dönüp bakarız bu arkadaşlar acaba ne yapmışlar diye. Smiley
member
Activity: 630
Merit: 37
az önce inceleyeyim dedim lan o linkedin profilleri ne öyle amk ? adamlar taşak geçer gibi scam olduklarını bağırıyorlar resmen insan biraz özen gösterir
member
Activity: 370
Merit: 10
paranizi cöpe atmayin arkadaslar, Cocularin Linked.in profillerine bakin .Bos bi sayfadan daha BOS.Dikkatli olun lütfen.
member
Activity: 630
Merit: 37
yahu ne diye riske gireceksin ki türk projesi mi geç gitsin yabancı icolara girmek riskli türk icolarına girmek riskli değil doğrudan paranı çöpe atmak
member
Activity: 322
Merit: 15
https://bitsdaq.com/signup?referralCode=S8RESFC8
Gençlere güvenmek lazım ancak, bunlar da çok gençler. Fotoğrafları çok güven vermiyor. Sebebi çok çok genç olmaları. Belki Çok zeki insanlardır bilemeyiz, ancak daha tecrübeli bir kaç birey daha aralarında olsaymış daha iyi olurdu.
full member
Activity: 364
Merit: 114
The revolutionary trading ecosystem
Bilmiyorum ama çok baştan savma gibi geldi web sitesi ve team fotoları. Yani biraz daha özen gösterilebilirdi. Scam demiyorum kesinlikle diyemem ama artık ICO'larda aradığım birçok özellik var özellikle görsellik manasında eksikler diyebilirim. Kendine çeken bir yanı olmalı. Umuyorum güzel yerlere gelirler...  Wink
jr. member
Merit: 1

ceo nun tıpı  paraları toplayıp kacacam dıyor resmen .3-5 tane de asyalı resım koyup eklemısler.kesınlıkle 1 kurus para yatırmayın yatırım tavsıyesıdır Smiley

Grin Grin

Valla çok tipe dayalı yorum yapmam ama gülmeden de edemedim. Bu kez yanılabiliriz, emin olamadım.  Smiley
full member
Activity: 672
Merit: 110
Pages:
Jump to: