Pages:
Author

Topic: Bruksel'de cifte patlama - page 2. (Read 3240 times)

legendary
Activity: 1036
Merit: 1000
March 23, 2016, 04:59:49 AM
keser döner sap döner gün gelir hesap döner.

Terörü besleseniz büyütseniz kendi çıkarlarınız için kullansanız bile gün gelecek o tehlike bütün terör örgütlerini destekleyen ve terör örgütlerinin oluşmasına zemin hazırlayan herkesin başını ağrıtacaktır.
hero member
Activity: 1103
Merit: 500
March 23, 2016, 02:31:43 AM

Madem bütün iktidar yanlıları cahil, omurgasız kimseler de bu kadar kanıbozuğu nereye koyacağız?
İktidar gitsin de isterse ülke yıkılsın diyen mi dersin, iktidara karşı terörle işbirliği eden mi dersin, devletin halkının sağlığını korumak için çıkardığı ve hemen bütün ülkelerde var olan alkol satınalma saatlerini kıstlayan yasaya bile karşı çıkabilecek bu kadar dangalağı (daha hafif bir tabir bulamadım) ne yapalım o zaman?

Kardes iktidar giderse ulke yikilir diyen sizinkiydi hani su uzun olan?.. Sizin medya cigirtkanlik yapmiyor muydu omurgasiz sanatcilarla birlikte secimden once ya baskanlik ya koas diye?..
Belli ki dedigi dogruymus. Daha Akpartinin iktidari kaybettigi 7 haziranin ertesi sabahi  teror orgutu basladi saldirma yaygarasina. Zaten cok da beklemeden barisi bozdular. O zamanki hem orgutun hem de siyasi, uzantisinin tehditleri ve kendilerine guvenini unutmus degilsinizdir.
Aslinda, planlananlar cok daha derin ve kurguyu yapan cok yukarda. .. Ilk operasyon Gezi eylemlerinde yapildi. Aslinda 7 haziran sonrasi, siyasi, surecten cok buyuk beklentileri vardi ama olmadi.
Plan Turkiye'yi de ayni Misir, Suriye gibi buyuk bir kaosun icine sokmak ama bunu anlayabilmek icin olaylarin arkasina bakmak gerekiyor.

Dostum sen Türkiye'de yaşamıyosun sana Türkiye'de yaşadığını yutturmuşlar sanırım. 7 Haziran'a kadar ülkede terör yoktu da 7 Haziran'dan sonra başladı öyle mi? Şehitler akp iktidarından sonra arttı, bunu da mı bilmiyorsunuz? Terör örgütünün siyasi uzantısına Güneydoğuyu teslim edip o güveni veren de akp hükümeti. Yanlış bilip doğru söylemeye çalışıyorsunuz. Kullandığın şey beyin damarlarında daralma yapmış, dozu azalt..
legendary
Merit: 1001
legendary
Activity: 1274
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
March 22, 2016, 05:28:55 PM
rektör değildiki, rektör yardımcısıydı.
rektör olarak geri döner kesin Grin
legendary
Activity: 809
March 22, 2016, 05:27:07 PM

bu bir rüyaysa sakın kimse beni uyandırmasın  Shocked
hero member
Activity: 1092
Merit: 520
Aleph.im
March 22, 2016, 05:15:41 PM

Madem bütün iktidar yanlıları cahil, omurgasız kimseler de bu kadar kanıbozuğu nereye koyacağız?
İktidar gitsin de isterse ülke yıkılsın diyen mi dersin, iktidara karşı terörle işbirliği eden mi dersin, devletin halkının sağlığını korumak için çıkardığı ve hemen bütün ülkelerde var olan alkol satınalma saatlerini kıstlayan yasaya bile karşı çıkabilecek bu kadar dangalağı (daha hafif bir tabir bulamadım) ne yapalım o zaman?

Kardes iktidar giderse ulke yikilir diyen sizinkiydi hani su uzun olan?.. Sizin medya cigirtkanlik yapmiyor muydu omurgasiz sanatcilarla birlikte secimden once ya baskanlik ya koas diye?..
Belli ki dedigi dogruymus. Daha Akpartinin iktidari kaybettigi 7 haziranin ertesi sabahi  teror orgutu basladi saldirma yaygarasina. Zaten cok da beklemeden barisi bozdular. O zamanki hem orgutun hem de siyasi, uzantisinin tehditleri ve kendilerine guvenini unutmus degilsinizdir.
Aslinda, planlananlar cok daha derin ve kurguyu yapan cok yukarda. .. Ilk operasyon Gezi eylemlerinde yapildi. Aslinda 7 haziran sonrasi, siyasi, surecten cok buyuk beklentileri vardi ama olmadi.
Plan Turkiye'yi de ayni Misir, Suriye gibi buyuk bir kaosun icine sokmak ama bunu anlayabilmek icin olaylarin arkasina bakmak gerekiyor.
Arkadas mesajmı kasıosun napıyosun bilmiyorum ama senin cılgın fikirlerini destekleyen yada dusunen kimse yok buralarda.bosu bosuna yazıyorsun.

Ben öyle düşünmüyorum. Hazır AKP paralelinde düşünen birini yakalamışken anlatalım da (çok umudum yok tabi) bari azıcık da olsa düşünsün bazı şeyleri... İçine ufacık da olsa bir kurt düşürsek bile yeter...
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
March 22, 2016, 04:43:33 PM

Belli ki dedigi dogruymus. Daha Akpartinin iktidari kaybettigi 7 haziranin ertesi sabahi  teror orgutu basladi saldirma yaygarasina. Zaten cok da beklemeden barisi bozdular. O zamanki hem orgutun hem de siyasi, uzantisinin tehditleri ve kendilerine guvenini unutmus degilsinizdir.
Arkadas mesajmı kasıosun napıyosun bilmiyorum ama senin cılgın fikirlerini destekleyen yada dusunen kimse yok buralarda.bosu bosuna yazıyorsun.
full member
Activity: 182
Merit: 100
March 22, 2016, 04:30:04 PM

hero member
Aleph.im
March 22, 2016, 04:14:32 PM

full member
Activity: 182
Merit: 100
March 22, 2016, 03:49:21 PM

hero member
Aleph.im
March 22, 2016, 03:22:05 PM
Patlamaların ardından yayın yasağı getirilmiş, facebook twitter kısıtlanmış, asker sokağa inmiş, uçak ve hızlı tren seferleri iptal edilmiş, Fransa sınırı kapatılmış...
Galiba Belçika da diktatörlüğe doğru gidiyor

Belcika internet kullanimi olaydan sonra destekledi...

http://ilerihaber.org/icerik/turkiye-internet-erisimini-kisitlarken-belcika-tesvik-etti-52243.html

http://www.gazetevahdet.com/belcikada-olaganustu-guvenlik-onlemleri-75172h.htm

legendary
March 22, 2016, 03:08:27 PM
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
March 22, 2016, 12:19:48 PM
Devletler arası sıcak savaş yerine böyle terörü oyuncak yapar oldu bunun sonu gelmez sonumuz hayrolsun.
Aktroll yada cahil değilim masum insanlara yazık ama pkkyı böyle cici savaş kahramanı bağımsızlık savaşçısı diye gösterirsen işte böyle götünde patlar terör..
Beter olsun devletleri demek istiyorum ama bi yandanda o masumların ne suçu vardı diyorum.
hero member
Aleph.im
March 22, 2016, 12:11:58 PM
34 ölü olmuş... İnsanları canlı bomba olmaya itebilecek bütün motivasyonlar araştırılmalı ve tamamen ortadan kaldırılmalı...

İlk motivasyonun ne olduğunu siz de iyi biliyorsunuz...  Roll Eyes
legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro
March 22, 2016, 12:11:02 PM
Umarım Avrupa terör ve mülteci konularındaki iki yüzlülüğüne son verir. Terörün tanımı tektir. Sana göre bana göre olmaz. Teröre karşı tüm dünya birlik olmalı fakat bu birliği sağlayabilecek bir medeniyet yok. Dünya bu kafayla gittiği sürece daha çok masum kanı dökülecek. Orta doğuda işlenen suçların cezasını hep masum insanlar çekiyor.
Batı terörden faydalandığı için hiç bir zaman ciddi manada bir teröre karşı mücadele vermeyecek maalesef.
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
March 22, 2016, 11:57:18 AM
Umarım Avrupa terör ve mülteci konularındaki iki yüzlülüğüne son verir. Terörün tanımı tektir. Sana göre bana göre olmaz. Teröre karşı tüm dünya birlik olmalı fakat bu birliği sağlayabilecek bir medeniyet yok. Dünya bu kafayla gittiği sürece daha çok masum kanı dökülecek. Orta doğuda işlenen suçların cezasını hep masum insanlar çekiyor.
legendary
March 22, 2016, 11:41:44 AM
hero member
Activity: 868
Merit: 502
March 22, 2016, 11:35:35 AM
adamlar zaten sosyal medyadan haberlesın demıs .. ak yalancılar her zaman iş basında Cheesy
legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro
March 22, 2016, 11:33:09 AM
Patlamaların ardından yayın yasağı getirilmiş, facebook twitter kısıtlanmış, asker sokağa inmiş, uçak ve hızlı tren seferleri iptal edilmiş, Fransa sınırı kapatılmış...
Galiba Belçika da diktatörlüğe doğru gidiyor
Yayın yasağı yalanına inanan masum(!) ak partililer Grin
Sosyal medya kısıtlanmamış aksine daha fazla kullanılsın diye bir çok firma interneti bedava yapmış.
Pages:
Jump to: