Pages:
Author

Topic: BTC $$$2018 in 12.AYINDA KAÇ DOLAR OLUR$$ - page 2. (Read 491 times)

member
Activity: 154
Merit: 10
bitcoin 2018 yılının aralık ayında geçen seneki ath seviyesinin üstüne çıkarak 25.000 usd gibi teni bir ath rakamına yaklaşır. ayı sezonunun tamamen biterek boğa sezonuna doğru evrilme olduğunu göreceğiz.
newbie
Activity: 28
Merit: 0
yarı katılıp yarı katılmıyorum ama şu piyasa düzelseydide
hero member
Activity: 1532
Merit: 560
Bir tahmin de benden olsun Smiley Bu sene değişim rüzgarları sağlam esiyor Önce Aziz Yıldırım gitti, sonra inşallah Recep Tayyip gidecek, peşine de BTC-ETH yükseldi mi tamamdır 2018 kendini kurtardı demektir.
$13.000+ diyorum
newbie
arkadaşlar şu an kriptoya yüklenme sırasıdır yükleyebildiğimiz kadar girmemiz lazım
jr. member
Activity: 182
Merit: 4
100 bin dolar olur hocam. Kesinlikle yatırım tavsiyesidir. Tüm parana BTC al sakla yıl sonuna kadar.
Lütfen bu kadar sacma bir duruma girmeyelim. Ülkede bugün yarın ne olacağını bile belli değil BTC için. Ayrıca kısa vadede bile doğru düzgün ön goremiyoruz. 2018 sonuna nasil bir tahmin yapalım. ( Destekli )
member
Activity: 350
Merit: 11
Bitcoin senenin ik altı ayında yatırımcısına kabus dolu günler yaşatırken yıl sonunda büyük ihtimal fiyat düzeltmesi yaptı yukarı doğru çıkış sergileyecektir.Yıl sonu beklenen bitcoin rakamı  14 bin dolardır .
newbie
ne kadar doğrudur bilemem ama söylentilere göre temmuz ayında bir pump ile karşılaşabiliriz ama bakalım hayırlısı
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
Senenin sonunda ne olacagını kestiremiyorum ama sene ortasındaki bu yükseliş başlangıcı benim  için güzel şeyler ifade ediyor eminim hepimiz için de öyledir dileğim bu yükselişin uzun sürmesi yönünde Smiley
newbie
Activity: 140
Beş ayın performansına göre yorum yapmak çok zor hazirana gelmeden 10 bin dolar civarlarını bulur deniyordu bitcoin için ama yanına yaklaşamadı. Umarım yıl sonu rekorlar kırarak biter.
member
Activity: 448
yani ocak ayından beri sürekli bir atış bekledikçe bir düşüşe geçti 20k-6k yı gördük bu bide btc de hele alt coinler 10-12-15 e bölünen oldu yani son 2 seneyi takip ederse 2019 a kadar artması gerekiyor ama 2-3 yıl süründürürse harbi biteriz  Undecided Huh Wink Grin
member
Activity: 308
ilk altı aya bakarsak beklenildiği gibi olmadı kripto para piyasası, yıl sonuna kadar çok hızlı bir yükseliş seyri olmaz ise yine fiyat olarak bu civarlarda olabilir. Yıl sonuna 12-13 bin dolar civarında da olabilir.
member
Activity: 266
Bitcoinin ani yükselmesi hiç hoşuma gitmiyor, son iki üç aydır yapmış olduğu seyri devam ettirmesi daha güvenli geliyor bana.Bu şekilde yükselmeye devam ederse 20k civarında olabilir.
jr. member
Activity: 434
Merit: 1
Bence öyle çok da boğa sezonuna girecekmiş gibi durmuyor, yıl sonunda da bu seviyelerde yani 7000 - 7500 bandı da olmasını bekliyorum.
jr. member
Activity: 294
Merit: 5
Fazla uçuk tahminlere gerek yok ki btc de zaten öyle bir ışık yakmıyor bize. 12 13 bin dolari gorebileceğini düşünüyorum ancak.
member
Activity: 302
Merit: 12
Bitcoin 10-12 bin dolar civarında olacağını düşünüyorum.Bununla birlikte ethereum,neo vb. coinlerin bitcoinle arasındaki çıtanın daralacağını öngörüyorum.
legendary
Activity: 1050
Merit: 1000
Bu şu anda kestirmek oldukça güç. Bir kaç etkeni göz önünde bulundurmak lazım. Piyasa o zaman için nasıl bir hareket sergileyecek, Günlük bitcoin işlem hacmi ne kadar olucak. Bunlar önemli şeyler o zaman için şimdiden bir rakam belirlemek zor.  Ama İStediğim şey 15000 doları geçmiş olması.
member
Activity: 224
10 bin dolar ile 20 bin dolar arasinda olacaktir. Cok fazla uzerine cikmasi imkansiza yakin gibi gorunuyor. Bakalim zaman gosterecek.
copper member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
Eğer 12. aya gelmeden 20k ve üzerini görmezse 12. ayda 20k+ olabilir. Öncesinde görür ise 1 2 ay takıldıktan sonra bomba gibi patlatırlar yine. En son olduğu gibi. 20k >> 6k
newbie
Activity: 140
20 bin dolar biraz zor gorunuyor bu durumda fakat 10 bin dolarin uzerine cikmis olur bence o vakite kadar.
member
Activity: 350
Bitcoin için artık hemen hemen herkes 2018 yılında yüksek fiyat umudunu kaybetmiş durumda ,aralık ayında bitcoin fiyatı 15 bin dolar civarı olacaktır, ve olursada gerçekten büyük sürpriz benim için.
Pages:
Jump to: