Pages:
Author

Topic: BTC adresleri biterse? - page 2. (Read 4243 times)

legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
September 18, 2016, 11:57:13 AM
512 bite falan geçeriz bizde bit bol sıkıntı yok
legendary
Activity: 1301
Merit: 1000
📌 peerguess.com 📌
September 18, 2016, 11:45:51 AM
2009 dan beridir bitcoin kullaniliyor... Kripto para dunyasinin yaratici bu para ve dolayisiyla herkesin kendine ait 3-5 tane btc adresi vardir.. Kimilerinde çok fazla Smiley  simdilerde her islem icin yeni bir btc adresi uretmek,1kere kullanmak en guvenlisi diyorlar... Devamli btc adresi turetiliyor...

Benim merak ettiğim ya btc adresi biterse... Smiley atiyorum kentrilyonlarca btc adresi uretilmeye uygunmudur? Ya oda biterse..
[/

Bitmez, teorikte tabiki sonu var , pratikte cosmos gibi düşünebilirsin daha güneş sisteminin dışına çıkamadık. Ayrıca diyelim bitti. Çaresi kolay olur. Internet üzerinde 3,4 milyar IP var ama 7 milyardan fazla aygıt mevcut. Cüzdanlarıda NAT larız.
sr. member
Activity: 476
Merit: 500
September 18, 2016, 11:40:48 AM
2009 dan beridir bitcoin kullaniliyor... Kripto para dunyasinin yaratici bu para ve dolayisiyla herkesin kendine ait 3-5 tane btc adresi vardir.. Kimilerinde çok fazla Smiley  simdilerde her islem icin yeni bir btc adresi uretmek,1kere kullanmak en guvenlisi diyorlar... Devamli btc adresi turetiliyor...

Benim merak ettiğim ya btc adresi biterse... Smiley atiyorum kentrilyonlarca btc adresi uretilmeye uygunmudur? Ya oda biterse..
Pages:
Jump to: