Pages:
Author

Topic: BTC, Bundan Sonra Kısır Döngü Şeklinde mi Hareket Edecek? Sizce? - page 2. (Read 634 times)

newbie
Activity: 56
Merit: 0
bilinirliği ne kadar artabilir ki. yeterince biliniyor. altconler pek bilinmiyor yalnız. şu an bizim istediğimiz gibi bi artış biraz fazla olabilir, çünkü biz aralık ayındaki artış oranlarını istiyoruz. biraz daha yatay seyir daha sağlıklı olacağını düşünüyorum. 500 milyar market cap seviyeleri hiç de fena değil.
newbie
Activity: 30
Valla şu zamana kadar iyi yükseldi, iyi kazandırdı ama yüzbin dolarları görüceğini düşünmüyorum. İzin verilmez buna.
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Spekülasyonlardan bu kadar etkilendiği sürece bu sert iniş çıkışlar olacaktır tahminimce. Bilinirliği arttıkça bunlar daha da çok olacaktır. Büyük balinalar yeni yatırımcılardan para kazanıyor.
full member
Activity: 322
Merit: 101
https://owloper.com
Açikcası düşüş olmadan devamlı yükselmesi korkutucuydu şuan gidişat bana göre normal. Amerikan senatosunda blockchain ve ico lar hakkında olumlu konuşmalar geçtiğini okumuştum yakın zamanda olumlu haberler çıkar fiyat gene şahlanmaya başlar bana göre 2 bilemedik 3 ay içinde 14 - 15 k seviyelerine geri tırmanacak.Belki ardından hızlı bir artiş bile yaşanabilir.
newbie
Activity: 95
Bundan sonra da bundan önce olduğu gibi Bitcoinin fiyatı yükselecek de inecek de sabit bir fiyatda kalmayacak lakin daha yeni tanınıyor olduğu için daha yükselecek gibi geliyor.
member
Activity: 224
Merit: 10
Sizin yaptığınız tahmin çok gerçekçi bence ama devletlerin desteklerini açıkladıktan sonra bahsettiğiniz seviyeleri görmemesi için bir sebep yok bence
jr. member
Activity: 238
Merit: 2
Gecmiste bu sekilde inis cikislar cok olmus ama hic birinde medyada bu kadar cok konusulmamisti.umarim medyadaki olumsuz haberler bitcoinin ipini cekmez.duyulsun istiyorduk ama surekli olumsuz haber yapiliyor.
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
3 cent, 30 cent, 1 dolar, 8 dolar, 20 dolar falan tamamda bir çoğumuz 20.000 dolarları gördük ve oralardan da aldık. İşin doğrusu BTC'nin 100.000 dolarları görmesine hiç bir dünya devleti izin vermez diye düşünüyorum. Yani voleyi 3-5 yıl önce HODL yapanlar 2 ay önce vurdu ve bir çoğumuz gemi su almaya başladıktan sonra bindik sanırım. Su tahliye edilebilirse 20.000'leri tekrar  görebilir, hatta bir miktar geçebilir ama sonra gene büyük bir buzula çarpıp tekrar 9.000-10.000'lere düşebilir, belki de 8.000'lere bile düşebilir. Bundan sonraki süreç sanıyorumki bu döngü şeklinde ilerleyecek. Ta ki X bir rakip veya platform ya da devletler BTC'nin egemenliğini sonlandırana kadar. Ve en kötü senaryo ise; BTC bir gün patlayacaksa eğer, patlamadan kısa bir süre önce tarihinin en yüksek noktasına erişebilir, zira büyük mavi balinalar son volelerini ancak bu şekilde vurabileceklerdir. Sizin görüşleriniz nelerdir acaba?

dostun o donem herkes soruyordu .

"yaaa kim kaybediyor bu sistemde herkes kazanıyor bende göreyim kazanayim" diyordu.
simdi hepsi ağlıyor aq eski yerine gelsin satcam kaccam diye.
burada girisiz zamanın kotu ama sen BTC eserine mi yatırım yaptın bu sistemin geleceğine mi . edersesakata geldin buradaki vurgularla elini eritirler. sistem ise ozaman zaten isin uzun cadde ki bu sistem 2 yıl içerisinde bana gore şuanda olduğunun 10 katında olucak. ama kendine limit koymanın şart satış limitin ve piyasadan elini eteğini çekeceğini hayatini buna gore ayarla zamanı geldiğinde karlı isen sorun yok zarar da isen artik kendin karar ver.
member
Activity: 252
Grafiklere bakarak konuştuğumuz zaman her sene bu tip düşüşler gerçekleşiyor ama sorun şu her sene başında gittikçe daha fazla gündeme oturuyor . O yüzden oranlar artıyor ve büyük miktarlarla oynuyoruz .

Kısa zaman dilimi için fazla bir kısır döngüden bahsedemeyiz lakin yıllık baktığımız zaman açık bir şekilde kısır döngü var . Bu döngünun bir süre sonra dipte bitmesini kimse gibi bende istemiyorum
hero member
Activity: 756
Merit: 505
kısa ve net bir cevap vereyim; bundan sonra kısır bir döngü içinde hareket etmesi gibi bir durum söz konusu değil. yatırımları ve dünya  genelindeki finans piyasalarını incelediğinde bunu daha iyi anlayacaksın.
dipnot; bu tabi ki şu demek değil. sen al eninde sonunda değerlenir köşe olursun demek değil tabikide.
newbie
Activity: 28
Merit: 1
Bitcoin'in ne zaman ciddi çıkış yakalasa bir süre dip-tavan arasında bir süre gider gelir geçmişine baktığınızda. Şuan da dip-tavan gidiş döneminde. Henüz dip seviyeyi görmediği için en maktıklısı dip seviyenin gelmesini beklemek. Dip seviyeye geldiğinde sırada tavana doğru hareketlerin başlaması var.
jr. member
Merit: 1
Belli bir dönem bu böyle gidecek fakat 2020nin sonuna doğru şahlanır diye tahmin ediyorum.
member
Activity: 224
Her düşüş döneminde bu tarz karamsar düşünceler oluyor ancak ben bu kadar olumsuz düşünmüyorum. Bitcoin artık büyük kitleler tarafından duyuldu ve hacmini büyüttü, bu nedenle düşüşün kısa süreli olduğuna yakın zamanda toparlanacağına inanıyorum.
jr. member
Activity: 105
Merit: 3
artık daha güçlü olur diye düşünüyorum.iyice herkes tarafından bilindi artık
jr. member
Activity: 896
Merit: 9
Aralık ayında ki hızlı yükselişle birlikte bu piyasayla tanışan ve tren kaçıyor zannedip 19-20 bin bandından alan çok fazla insan var ve bu insanların bir çoğu yine aynı rakamları görse de çıksak piyasadan diye bekliyor. Bir süre daha aşağı yukarı hareketler yaptırılıp insanları bezdirip zararın neresinden dönersek kardır mantığıyla bu yüksekten alan arkadaşlara sattıracaklar ve bunun peşine yine yükseliş trendine geçeceğiz bence.
hero member
Activity: 854
Merit: 500
einc.io
Dow jones endeksi hiç durmadan 2-3 sene yükseliş göstermiş. Geçen hafta %4 düsünce piyasalar sallandı. Birgün bu piyasada stabil olacak bu sekilde.
newbie
Activity: 189
bu döngü devam edecektir. Hatta o kadar yükselmez bile, çünkü herkes bekliyor ki 20 binlere yaklaşsın da satayım. Hedefi daha yukarı koyan yok. Düşerse de alırım kafasında herkes.
newbie
bencede öyle aynen katılıyorum bu kısır döngü 2 3 ay devam edip piyasa iyi temizlendikten sonra büyük bir şahlanış bekliyorum
member
Activity: 294
World’s First Decentralized ICO Platform
19 - 20 bin seviyelerinden alanlar için elbette çok sancılı bir süreç ve maalesef bir süre daha böyle devam edecek gibi gözüküyor. Son dönemde o kadar kötü haber arka arkaya geldi ki toparlanması için de arka arkaya iyi pozitif haberlerin gelmesi lazım. Ama bu yükseliş illaki olacak bir gün, çünkü halihazırda en dip seviyelerden alanlar bunu günü gelince bu sefer en yüksekten satmak isteyecekler. Yani küçükler için şu anda beklemek dışında yapacak pek bir şey yok.
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
Hocam bence btc uzun süre low run yapacaktır. sonra insanlar bıkacak çıkacak, sağda solda mahalle karıları gibi herkes btc bitti, falanca kişi çok para kaybetmiş gibi konuşacaklar, sonra zamanı gelince tekrar fırlayacak btc.
Pages:
Jump to: