Pages:
Author

Topic: BTC Dominance Düşüşü ve Altcoinlere Etkileri - page 2. (Read 519 times)

legendary
Activity: 1512
Merit: 1341
Catalog Websites
Altcoine boğa yakın zamanda gelecek gibi.Hala yatırımcısını mutlu etmemiş birkaç coin var özellikle eski coinler.Neo olsun eos olsun xrp olsun.

Eğer güzel güçlü bir altcoin boğası gelirse şuanki fiyatlarının en az 5-6 katına çıkma ihtimali yüksek.Geldi gelecek derken her an gelebilir belli olmaz.Bize düşen sadece sabırla beklemek.Dominance yavaş yavaş düşüyor ki bütün işaretler yavaş yavaş altcoin boğasına giriyoruz gibi sanki.
legendary
Activity: 2436
Merit: 1366
Bence de bütün işaretler altcoinlerde büyük bir boğayı gösteriyor. Bitcoin'in yükselişi stabilize oldukça altcoinler rahatlıyor bu bir gerçek. Bu aşamada Bitcoin'de sağlam bir yükseliş görürsek ki bence 70.000 göreceğiz, ilk stabilize olduğu anda devasa bir alt rallisi başlayacaktır. Ben bu alt rallisini defilerde geçireceğim şahsen, bence en çok onlara yarayacak.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Konuya güncel bilgiler ekleyeyim: Şu anda BTC dominansını en yüksek gösteren Tradingview bile %59.75'te. Dün geceki kapanışın %60,30'un altında olmasının iyi olacağı düşünülüyordu ve bunun daha iyisini yaparak %60 seviyesinden kapadı. Gün içinde de %59,31 seviyesine kadar indi!

Çalışmış grafikleri inceliyorum yerli ve yabancı kullanıcıların. Özellikle de işini iyi yapanlara bakıyorum... Genel kanı şu: %55'e doğru hızlı bir gerileme olacağı ve bunun devamının da geleceği yönünde. Yani altlarda büyük bir boğa görmemiz muhtemel! Bu birkaç gün sonra mı olur yoksa birkaç hafta sonra mı bilemeyiz. Ama görünen köy kılavuz istemez: yeni bir trende girmiş görünüyor piyasa. Gelişmeleri iyi takip etmek ve borsa hesaplarımızda mümkün olduğunca online kalmak lazım. Kimseyi gaza getirmek de istemem moral bozmak da... Sadece okuduklarımdan ve gördüklerimden hareketle kendi düşüncelerimdir. Fırsatları da kaçırmayalım, panikle zarar da etmeyelim; sadece gözlemleyip işlem yapalım. Elbette YTD!!!
member
Activity: 1008
Merit: 19
Backed.Finance
BTC bir kaç gün daha böyle yatay takılırsa altları bayram bekliyor diyebilirim. Ama bitcoin yine silkelenirse altlar kendini toplayamaz bir kaç gün daha. Benim beklentim btc'nin yataylığı iki üç gün daha devam edecektir.
legendary
Activity: 1358
Merit: 1313
BTC dominance %50 nin altına düştüğünde bence asıl alt sezonu başlamış olacak çünkü millet btclerini katlamak için kesinlikle altlara geçmesi gerekiyor geçen bullda sistem bu şekilde çalıştı şimdi çoğu alt btc karşısında düştü balinalar düşük sat lardan altcoinleri toplayıp yüksek sat lara satacak ve ellerinde btcleri katlayacaklar.
member
Activity: 378
Merit: 11
Bitcoin baskınlığı yakın zamanda artar gibi olmasına rağmen yine belli bir seviyenin altına indi, bu şekilde daha sağlıklı bir piyasa izleyeceğimiz aşikar, ölü coinlerden bile tekrar dirilenler oluyor ve altcoinlerdeki hareketler ve para girişleri iştahı daha da çok arttırıyor
member
Activity: 1036
Merit: 18
ben cahil küçük yatırımcıya güveniyorum.
doge u 0.8 yapan, xrp i 5x yaptıran chz 30x yaptıran bir güruh var.
adamlar btc nin 10x yapmayacağının bilincinde bu yüzden altcoinlere dadanıyorlar kolay para için. her gün 2x peşindeler.
bu da ister istemez altcoin dominance ını artırıyor. bütün yeni para bu coinlere akıyor.
büyük bir silkeleme olmadıkça veya yeni ky gelmeye devam ettikçe altcoin dominance ı artacaktır.
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
İşler güzel gidiyor ama yaklaşık 1.9 milyarlık market hacmi bana göre bu piyasanın ederi değil, bizim gözümüze devasa görünüyor ama hemen her şey yükselirken, kurumsallar cayır cayır kripto fonları oluştururken, ödeme sistemleri destek açıklarken vb. en azından 5 milyara yaklaşmış olması lazımdı. Dolayısıyla ya uzun olmayan bir zaman sonra "benden bu kadar" diyecek, ya da altların kısa ancak güçlü hareketi başlayacak.
Kendi adıma konuşursam, iki seçeneğe de eşit şans veriyorum.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Bu başlığı açmak istedim çünkü ayrıca tartışılmayı hak eden bir konu.

Geçtiğimiz aylarda kademeli olarak %70'lerden inen ve %60 seviyesinde kalarak stabil devam eden dominans oranı; an itibariyle CMC verilerine göre %55.8'e gerilemiş durumda! Coingecko'da bu oran %58, Tradingview'da ise %60.30

Alt alta koyup bir bakalım tekrar:
%55.8
%58
%60.30

Arada bu kadar fark olmasını biraz tuhaf buluyorum. Hangisine inanmak lazım, kararsız kaldım ve ortalama almak istedim: %58.03

Her şeye rağmen güçlü bir alt-boğa görmek için ideal orana yaklaşmış görünüyor. Önümüzdeki haftayı dikkatle izlemek lazım.

Sizin yorumlarınız neler? Altcoinler için daha büyük bir boğa koşusu geliyor olabilir mi?

31 Mart 2021 itibariyle market büyüklüğümüz muazzam bir seviyeye gelmiş!
Total Market Cap (Bitcon Dahil): $1,970,485,236,043 (1.9 Trilyon Dolar)
Bitcoin Market Cap: $1,099,083,650,396 (1.09 Trilyon Dolar)
Altcoin Market Cap: $871,401,858,647 (871 Milyar Dolar)

Ayrıca geçen senenin kasım ayında açmış olduğum şu konuya da bakabilirsiniz:
Total Marketcap / Dominance / BTC marketcap (2017 ----> 2020) Gelecek olan boğaya dikkat çekip Dominance ve Total Market Cap kıyaslaması yapmıştım!

Pages:
Jump to: