Pages:
Author

Topic: BTC fırtınasından sonra paranın akacağı coinler - page 2. (Read 2187 times)

full member
Activity: 770
Merit: 103
Stratis ve waves den umutluyum. hele şu an ki fiyat seviyesine bakılırsa Stratis toplamak mantıklı bana göre. Bu benim düşüncem . YTD
full member
Activity: 602
Merit: 120
BTC'nin fırtınası hiç bir zaman bitmeyecek bu kesin olan bir şey çünkü 1 milyon dolar olsa bile bir btc insanlar acaba 5 milyon dolar olurmu diyecek ve belkide olacak. Ama şu da var sonuçta para sizin paranız kimsenin burada şu şu olacak demesi ile yatırım yapmamak gerekir düşünsene ben kafama göre sana diyorum ki bu coinden adam olur ve o coin spam olur çıkar ve seni para uçar gider. Ama işte kripto paraların geleceği güzel gibi görünüyor. Mantıklı olan her proje güzel yerlere gelebilir.
full member
Activity: 406
Merit: 102
Monetha ve neo cok buyuk artıs olacagına ınanıyorum ve hala ethereum dan beklenen hamle gelmedı onunda lısteye ekleyebılırız
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
Ethereum hamlesini yapmadı. Yerinizi alıp beklemede kalın!
sr. member
Activity: 672
Merit: 289
En cok dusen saglam coinler tabikide strat herkeste oldugu gibi benimde aklima ilk gelenlerden. Ama herzamanki gibi akla hic gelmeyen birtanesi fena firyalacaktir.
full member
Activity: 504
Monetha ve NEO varlık gösterebilir ama japonların coininin zaten pumplandığını ve artık dahada yükselmez düşer diye düşünüyorum veya dalgalı hareketlenebilir diye düşünüyorum.
member
Activity: 82
Merit: 13
Altcoinlerden hangisi olursa olsun double yapacağını düşünüyorum ben. Hele de NXT,BTS gibi coinler aylardır diplerin diplerini yalıyor, 2x 3x belki 4x görebilir bu coinler. Ama fırtına hiç bitecek gibi görünmüyor. Allah sonumuzu hayreylesin Smiley
full member
Activity: 392
Deeponion ve unifyden 6 ay içinde umutluyum, deeponion şuan 90 cent civarlarında 4,5 dolarları görmüş olan bir altcoin ve 2x 3x yapacaktır tekrar.
unify için herkes 1 doları öngörüyor bense 5x yapar bırakır diyorum. 50 cent olsa da efsane para bırakır. Btc forkundan sonra coinler uçuşa geçer artık.
member
Activity: 280
Merit: 10
musicoin Smiley) miningni yapyrm yakından takip ettiğim bir coin 2 3 ayda bir 1100 seviyelerini görür yine göreceğini düşünüyorum
member
Activity: 137
Merit: 29
Altcoinlerin BTC'den 10-20 milyar$ arası bir alacağı var.Buna baktığımız zaman zaten birçok altcoin en az %30 yükselecektir.Ama bazıları 2x-3x yapacaktır.Önemli olan doğru ve güvenilir projeye yatırmış olmaktır.Benim aklımda bir tane coin var bahsedilmeyen.Zamanı geldiğinde söyleyeceğim ve en az 3x yapacağını düşünüyorum.
Dediğim gibi gelecek vadediyormuş öyle olacakmış buymuş falan hepsi hikaye.İyi bir proje olması gerekiyor.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
Etherin 500$ hareketi yapmasını bekliyorum. Bancor dan umidim var. Öncelikle major coinler hareket yapacaktır.
sr. member
Activity: 322
Merit: 251
Stratis son sürat düşme niyetinde ! Daha nereye kadar alım fırsatı sağlayacak bilemiyorum Smiley

Artık birşekilde artış göstermeye başlasa hoş olmaz mı yahu ? Smiley
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
Monethaya girislerin artmasını bekliyorum bende. Hala ICO fiyatının fok altında
full member
Activity: 490
Merit: 100
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Yahu neden sürekli aynı konu açılıyor zaten bu konunu içeriği aynısı 50 tane konu var orda konuşsanız 50 tane konu takip etmek zorunda kalmıyalım biz de
member
Activity: 103
Forktan sonra OMG yi izleyelim
full member
Activity: 728
Merit: 151
Bitcoin bu seviyelerde biraz durmaya başlarsa tekrardan altlara geçiş olacağı beklentisindeyim. Verge bu seviyelerden uzun vade için güzel bir alım fırsatı gibi duruyor ama öncelikle BTC nin rekor kırma hevesinin bir süreliğine durmuş olduğundan emin olmak lazım.

hocam ben verge den yüklü miktar almayı düşünüyordum ancak 14 milyar adet verge var şu an piyasada...yıldızı parlayan coinler genelde 10-50 milyon adet seviyelerinde..verge 1 dolar olsa market cap aşırı büyük olacağından hatta bitcoini geçeceğinden dolayı falan filan olmaz diyorlar...

sizce bu geçerli bir mantık mı ?
member
Activity: 98
"Akche, Türkiye'nin Dijital Parası"
Sürekli küçük çaplı coinlerdeyim. Bakıyorum grafik dibe vurmuş basıyorum evi barkı 2 gün sonra bakıyorum pumlanmış keyfime diyecek yok.
sr. member
Activity: 588
Merit: 253
BTC sahibi olsaydım nakite geçerdim . BTC büyük bir düşüş genellikle altlara kaymıyor nakite geçiyorlar. Ama ben altcoinlerde olduğum için bekleyeceğim.
full member
Activity: 238
Merit: 105
Bitcoin bu seviyelerde biraz durmaya başlarsa tekrardan altlara geçiş olacağı beklentisindeyim. Verge bu seviyelerden uzun vade için güzel bir alım fırsatı gibi duruyor ama öncelikle BTC nin rekor kırma hevesinin bir süreliğine durmuş olduğundan emin olmak lazım.
legendary
Activity: 2646
Merit: 1333
Ben bir çok tokenin değerleneceğini fiyatının beklenmedik bir şekilde artacağını düşünüyorum. Daha çok tokenlere yönelinirse paranın daha çok kazınalacağını düşünüyorum. Ayrıca EBTC'nin felan da yeniden canlandırıalcağını düşünüyorum.
Hocam EBTC ye fazla gvüvenmeyin derim. Malum sathoshi21 kaçtı bundan sonra yapacakları her hareket 2. vurgun dalgası olacak gibime geliyor çok dikkatli yaklaşım yapılmalı EBTC ye yatırım yapılmaz yani. Yine airdrop dağıtırlarsa girerim ama yatırım yapmam. Smiley
Yeni ekip EBTCyi devraldı, sosyal hesaplar, web sitesi kademe kademe aktifleşiyor, kod kontrolü, hatasız yeni tokenle değişim ve borsalara giriş için yol planını hazırlayıp duyurdular, topluluk desteği azalmadan sürüyor. satoshi21 giderken bu tokeni sabote etmek için çok uğraştı ama malesef başaramadı ! Yani EBTCnin daha çok yolu var

E-BTC için lütfen kendinizi üzecek yatırımlarda bulunmayın.  Hiç güvenmiyorum .

An itibariyle çoğu altcoin zaten düşüşte . Değerlendireceğiniz zaman marketcap ' lerinin önceliğine dikkat edin derim . Örneğin Waves , Stratis tekrardan yüksek fiyatlara ulaşacak ama 1 ay ama 3 ay . Uzun vadede yaparsanız planlarınızı üzülen taraf olmazsınız . Hayal kırıklığı gerçekleşmez.
Zaten EBTC için yazdıklarımdan kesinlikle alın, bir kenara atın, unutun anlamı çıkmasın, sonuçta yeni bir token ve gidermeye çalışsa da ciddi problemleri var, yani yatırımlık değil. Ama bu tarz emtialar kafayı duvarlara vurmayacak miktarlarda risk almaya değiyor, çünkü getirisi güzel olabiliyor.
Pages:
Jump to: