Pages:
Author

Topic: BTC Gold destekleyen/verecek olan exchange siteleri - page 2. (Read 2430 times)

sr. member
Activity: 588
Merit: 354
Bence hiç birinin desteklememesi lazım . Bu işin sonu anca bu şekilde gelebilir .
full member
Activity: 215
Merit: 101
Büyük borsalar BTC'lerin borsadan çıkmasını istemez. Bu nedenle, Polo, Bittrex, Bitstamp gibi büyük borsalar ile Paribu, BTCTurk, Koinim gibi yerli borsalar BTCG verecektir diye düşünüyorum.
member
Activity: 98
Merit: 10
"Akche, Türkiye'nin Dijital Parası"
Yobit  ,
bittrex ve polo kadar büyük değil erken haber vermiş. Yanlız bazıları destekleyip bazıları desteklemezse fiyattada çalkalantı olur
hero member
Activity: 1533
Merit: 560
X borsa destek verip Y borsa desteklemez ve fiyatı güzel yerlere gelirse, desteklemeyen borsa kendi ayağına sıkmış sayılacağı için büyk borsalardan destekleyen olursa hepsinin destekleyeceğini düşünüyorum ama bu işlerde her zaman en önce cüzdana ekleyen Bittrex. Polocular bcc nin cüzdana eklenmesini beklerken düşüşünü hüsranla izlemişti.
full member
Activity: 616
Merit: 108
Büyük borsalar bitcoingoldu destekelemezse, bitcoinlerin büyük kısmı cüzdanlara çekilir, hacim azalır volatilite artar, balinalar şov yapar vs.
Bunları biz öngörebildiğimize göre onlarda görmüştür.
sr. member
Activity: 476
Merit: 500
bittrex uzun süre coin eklememişti artık eklemeye başladı, bitcoin golduda ekler arada.
sr. member
Activity: 317
Merit: 250
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
Destekleyerek bitcoine ihanet ettiklerini düşünüyorum. Diğer coinleri listelemek için 40 takla attırırken clon coinleri direk ekliyorlar sonrada adaletten güveninilirlikten bahsediyorlar..
anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Livecoin, Bittrex ve Liqui. Bu borsaların destek vereceğini düşünüyorum. Türk borsalarının da tümü muhtemelen müşteri kaybetmemek adına destek verecektir. Bu iş biraz zahmetli. BTCGold' u oluşturacak fork'dan bağımsız olarak borsaların blockchain snapshot almalarını gerektiren bir durum bu. Fakat yapılmayacak bir iş de değil.
full member
Activity: 154
Merit: 100
coinbase de email atti destekleyecegini soyledi. ilk yapilan bcc de destek vermedigi icin cok musteri sikayeti aldi ve herkes parasini cekti. bcc cikacagi zaman yaptiklari aciklamayi degistirdiler. simdi direk destekleyeceklerini soylediler musterilerini madur etmemek icin
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Sayı artacaktır kim desteklerse o tarafa gidecektir millet. Hacim kaybı yaşamamak ve bozum kesintileri almak için hepsi destekleyecektir. Biri açıklasa aslında gerisi gelir.
sr. member
Activity: 420
Merit: 252
Geçen seferki bitcoin cash olayında vermeyen yani üstüne yatan borsa sayısı çok azdı sanırım. Yine aynısı olacaktır bekleyelim borsaların açıklamasını.
sr. member
Activity: 420
Merit: 260
Tüm siteler çekimser kalıyor bu sefer. Ağustosta'da Türk excgange siteleri baya çekimser kalmıştı hatırlarsanız. Koinim falan çok kısa bir süre kala mail atmıştı. Aynı şekilde Poloniex'de öyle. Hemen balıklama dalmak istemiyorlar. Yobit'in açıklama yapması normal çünkü bir polo ya da bittrex değil. Ama zamanla bu exchangelerde açıklama yaparlar. Ama beklemekten başka bir çaremiz yok.
full member
Activity: 424
Merit: 103
Şu an için ne yerli nede yabancı hiç bir borsadan bu yönde bir açıklama gelmedi.Süre azalmasına rağmen açıklama olmaması çok ilginç.Milleti heveslendirip forkta yeni bir coin yok felan demesinler bunlar..
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
Bittrex büyük ihtimalle destekleyecektir ama arkadaşın dediği gibi politik sebepler önemli .
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
Desteklememek kelimesi yanlış bence doğrusu bize ait olan btc goldları sahiplenecek borsalar Smiley
Wallet olarak tutmak daha iyi olabilir en son bitcoin cash için fiyatla oynayıp çok geç veren borsaları gördük..
full member
Activity: 214
Merit: 100
Politik sebeplerden ötürü destek vermeyebilirler. Hatta verilecek BTC Gold'un üstüne yatmak isteyebilirler.
member
Activity: 209
Merit: 11
Borsalar niye destek vermez peki. Sonuçta btc nin yanında hediye olarak verilmiş bir coin.
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
Herkesin bekletisi trex yönünde herhalde, büyük borsalardan birisi açıklasa diğerleri devam ettirir aslında.
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
Bitrexx cashte olduğu gibi kabul edeceğini düşünüyorum ama şuan bir açıklama yok diye biliyorum borsaları takip edeceğinize walletta saklarsanız olur diye düşünüyorum.

bittrexte diğer borsalarda hacim yapcağını düşünsün kesin alır başka alternatifi yok bakmazlar cash miş yok gold muş zart mış zurtmuş alır geçer alacağı fee bakarlar
full member
Activity: 504
Merit: 103
Bitrexx cashte olduğu gibi kabul edeceğini düşünüyorum ama şuan bir açıklama yok diye biliyorum borsaları takip edeceğinize walletta saklarsanız olur diye düşünüyorum.
Pages:
Jump to: