Pages:
Author

Topic: Btc için yeni bir sıkışma grafiği geldi - page 4. (Read 736 times)

Rdu
jr. member
Activity: 224
Merit: 1
September 25, 2018, 11:08:09 AM
Buradaki grafik görünmüyor hata veriyor ama bitcoinin grafiği incelendiğinde düşüşte olduğu aşikar fakat her düşüşün ardından da bir yükseliş gelecektir. Hemen olmasa da yakındır diye tahmin ediyorum.
sr. member
Activity: 543
Merit: 250
Orjinal üyelik ToRiKaN banlanalı asır ol
September 25, 2018, 10:33:42 AM
Maalesef sıkışma yukarı kırılma gerçekleştirmedi ,tersine bitcoin yönü aşağıya çevirdi ,sürekli aynı şeyler olmaya başladı ,ne zaman sıkışma olsa tam yukarı çıkacak diye beklediğimiz an kırılma aşağıya doğru olup fiyat düşüşe geçiyor.

hocam zaten sıkışma daha tamamlanmadı grafik 1 günlük bu grafiği aynıı bir çok yerde var ben binance aldım . grafiği 15 dk indirdiğinde zaten daralmanın grafik bazında 15 gün civarı olcağını düşünüyorum önemli olan bu kanldan dışarı çıkmaması en azından alta doğru bugünku sınır 6100 civarı bunun altı 4000 kadar gidebilir. yüzde ortalama 7150 civarları. tabi bu aralık 2 hafta boyunca daralıcak. bakalım teknik mi çalışacak para mı (para tekniği daima bozar)
member
Activity: 336
Merit: 10
September 25, 2018, 05:54:37 AM
Maalesef sıkışma yukarı kırılma gerçekleştirmedi ,tersine bitcoin yönü aşağıya çevirdi ,sürekli aynı şeyler olmaya başladı ,ne zaman sıkışma olsa tam yukarı çıkacak diye beklediğimiz an kırılma aşağıya doğru olup fiyat düşüşe geçiyor.
sr. member
Activity: 532
Merit: 256
September 24, 2018, 12:40:22 PM
Her ne kadar grafik falan hikaye desemde grafik okuma işi yapanlara saygım var. İlerisi için tahmin yapmaya çalışıyorlar. Piyasanın büyük bir kısmı balinaların elinde olduğunu düşünüyorum ve biz ne söylersek söyleyelim onlar nasıl isterse öyle şekillenecek.
newbie
Activity: 10
Merit: 0
September 24, 2018, 12:07:20 PM
hacim çok düşük hocam, malesef alım yok, o yüzden pekte umudum yok.
sr. member
Activity: 543
Merit: 250
Orjinal üyelik ToRiKaN banlanalı asır ol
September 24, 2018, 10:32:00 AM

https://resmim.net/preview/zikOkB.png

bakalım bu sıkışma bu sefer yukarı doğru yapacak mı? grafikte göründüğü gibi bir çok kez aynı grafik yaşandı ama yukarı kırma olmadı sürekli aşağıya kırdı bu aralıkta devam etti.
şuanda çok merak ediyorum bu seviyeden geçiş yapabilecek mi ve çok yakın zamanda öğreneceğiz .
Pages:
Jump to: