Pages:
Author

Topic: btc nereye gidiyor ? teknik analiz ne durumda ? - page 2. (Read 371 times)

jr. member
Activity: 378
Merit: 3
Libranın etkisi piyasaya girdikten sonra olur çünkü geniş kitlelere ulaşmaya hizmet edecek. Sec ve bakt da aynı şekilde. Tekniği destekleyecek gelişmeler olması şart. Beklentiler bir yere kadar.
jr. member
Activity: 546
Merit: 2
Ben bakkt falan umursadığını düşünmüyorum piyasanın. Millet ieolardan para kazanmaya başladı ve piyasa alevlendi. Ordan kazandıklarının bir kısmıyla yine yatırım yaptılar ardından daha çok kazanmak için yatırım miktarı derken kartopu etkisi. Olumlu olur tabi bakkt ama asıl mesele 1 dolar da olsa kazanabildiğimizi hatırlamaktı bana göre.
jr. member
Activity: 308
Merit: 2
Evet bakkt önemli bir gelişme piyasa acısından.Birşey de kalmadı temmuz ayına.Böyle her ay iki haber gelse bitcoinin tırmanışı devam eder.Facebook haberi bakkt piyasaya girene kadar 10k'da tutar btc'yi.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Beklenen facebook libra haberlerinin de pek etkisi olmadı. Zaten bir stabilcoin olacağı belliydi. Ama bunu bekleyip de 12k yoluna gireceğini düşünen de büyük kitleler vardı... Neyse şu andaki istikrar devam ediyor halen. 3 ileri 1 geri modunda da olsa gidiyor. 22 Temmuzdaki BAKKT konusu bu bakımdan önemli. Kullanıcı kabul testi başlatılacak. Temmuz başından itibaren bunun fiyatlanması yapılabilir. 10k çok rahat geçilecektir.
jr. member
Activity: 266
Merit: 1
9k'da düşmemek için tutunuyor.Buradan güç toplayıp 10k'yı kıracaktır bu denemelerinde.Tekrar bir çıkış bekliyorum.Şu an gidişat güzel görünüyor.
member
Activity: 602
Merit: 11
Bende ayni dusuncelerdeyim yani piyasa tabi suan 10.k gitmeden geri geldi azcik ama nihai bu 10k seviyesine gelsiginde de boyle bir beklenti var
member
Activity: 462
Merit: 14
Zaten 10k'ya birşey kalmamış.9500'e dayanmış.Dönse buradan dönerdi zaten benim düşüncem.Bende kırdıktan sonra bir düzeltme gelebilir düşüncesindeyim ama gelmeyebilirde.Bu piyasa hep beklenyinin tersine hareket ediyor.11k'ya gidip oradan 10k civarı bir düzeltme yapabilir.

kardeş 10 k psikolojik sınır zaten ordan geçip 11 k gidince gelir mi hiç düzeltme destekden döner hep. büyük psikolojik destek ise 10k işte.
jr. member
Activity: 266
Zaten 10k'ya birşey kalmamış.9500'e dayanmış.Dönse buradan dönerdi zaten benim düşüncem.Bende kırdıktan sonra bir düzeltme gelebilir düşüncesindeyim ama gelmeyebilirde.Bu piyasa hep beklenyinin tersine hareket ediyor.11k'ya gidip oradan 10k civarı bir düzeltme yapabilir.
member
Bu kadar olumlu haber varken 8500'e çekileceğini düşünmüyorum.10k'yı kırar 3-5 güne.Bundan sonra bir düzeltme gelebilir.Ama oda kısa sürer ve 10k'da uzun bir zaman oyalanır gibi.Altcoinlere fırsat verir bu oyalanma.Birkaç ay devam eder gibi.Sonra yeniden Btc'nin artışını görebiliriz.

sen düzeltmenin 10 k kırıldıktan sonra geleceği düşüncesindesin bende 10kya gelmeden orda bir destek görecek diyorum. hangisi daha mantıklı ? kırdıktan sonra geri çekilir mi alır başını gider.
jr. member
Activity: 280
Bu kadar olumlu haber varken 8500'e çekileceğini düşünmüyorum.10k'yı kırar 3-5 güne.Bundan sonra bir düzeltme gelebilir.Ama oda kısa sürer ve 10k'da uzun bir zaman oyalanır gibi.Altcoinlere fırsat verir bu oyalanma.Birkaç ay devam eder gibi.Sonra yeniden Btc'nin artışını görebiliriz.
member
arkadaşlar merhabalar daha önce 10 k ya gidiyoruz diye bir analiz paylaşmıştım, tekrar güncellemek istedim. hala 10 k da aynı fikirdeyim bunuda belirteyim. yatırım tavsiyesi değil tabiki.

şimdi bolinger bandına baktığımız zaman yukarı yönlü bir taşma var ufak bir çekilme bekliyorum 8.500 olabilir ama daha sonra 10000 ' e gideceğimizi düşünüorum.

RSI ' da yukarıda saydığım düşünceler ile benzer yansıma göstermektedir. Mavi çizgi 100'e gelmiş ve oradan bir dönüş bekliyorum tabiki orta seviyelere kadar.

Macd orta seviyelerde seyir etmekte,  mavi çizgi kırmızı kesmiş ve oradan sonra bir stabil seyretme var yükseliş olacağının habersici fakat, yükseliş için tekrar biraz zaman olacağını gösteriyor.  şunuda ifade edeyim aslında macd çizgisi ortadaki kesik çizgilerin üstünde oldugu için hala trend yukarıdır.
Pages:
Jump to: