Pages:
Author

Topic: BTC Peynir Olmaktan Ne Zaman Çıkar - page 2. (Read 1102 times)

sr. member
Activity: 644
Merit: 250
🤖UBEX.COM 🤖
May 30, 2017, 01:04:59 AM
Ben sisteme attığım parayı nakite çekemiyorum . Çıkarsa çok daha fazla üzülürüm düşüşüne göre. ( Bir coin i 1' e sattıysam ve 1,5 olmasımı yoksa 1' i tuttuğun coin 0,5 olmasımı daha üzücü dersen . 1. daha üzücü benim için ama kişiden kişiye değişir. )
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
May 30, 2017, 12:43:14 AM
Hayır aslında sunu demek istemiş. Gördüğümüz o paralar hersey sanal. Özellikle son dönemde btc ve altcoinler o kadar cok arttıki 5-10bin tlsi olanların 100 bin tlsi oluverdi bir anda ama hala al sat artırmaya devam ediyoruz. Ama hersey sanal. o paradan ne zaman yiyeceğiz?Ben sahsen artık btc/altcoin miktarını bir noktada tutup gelen üstündeki karları satıp hesabıma cekiyorum. Kar realizasyonu yapmazsanız o kar aslında yoktur.
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
May 29, 2017, 07:26:39 PM
Nasıl peynirlikten ne zaman çıkar ya? siz fiziksel bitcoin ne zaman çıkar onu soruyosunuz sanırım
hero member
Activity: 756
Merit: 541
May 29, 2017, 01:10:03 PM
Merhaba;

Dün çok önemli bir müşterimizin temsilcisi olan 3-4 yıldır tanıdığım Amerikada eğitim almış hiç bir halt bilmeyen ve işe yaramaz makine mühendis tarafından titretiledim. (Ey Türk titre ve kendine dön - Bilge Kağan) Becerisi alttaki hikaye ile BTC ile olan maceramı betimlemesi idi ve beni kendime getirdi.

Bir yahudi 1 liraya peynir almış, diğer bir yahudiye 2 liraya satmış. Satın alan yahudi peyniri başka bir yahudiye 4 liraya satmış. Satın alan yahudi peyniri diğer bir yahudiye 7 liraya satmış...böyle böyle derken peyniri 30 liraya alan yahudi peynirin bir tadına bakmış peynir rezalet, tam o sırada bunu başka bir yahudi görmüş koşmuş gelmiş demişki "Ne yapıyorsun sen? O peynir yemek için değil, satmak için"

Kendi adıma ben biraz peynir yemeye karar verdim.

İyi dileklerimle
Pages:
Jump to: