Pages:
Author

Topic: BTC Red, BTC Silver, BTC Moon vs. - page 2. (Read 772 times)

sr. member
Activity: 406
Merit: 252
December 04, 2017, 03:44:59 PM
Hocam bu coinler kendi block zincirlerine sahip değiller doğru dürüst bir yapıları yok doğru dürüst ortada bir ekipleri biel yok sadece isminin başında bitcoin olan bir token bunlar
full member
Activity: 448
Merit: 124
December 04, 2017, 05:18:18 AM
Merhaba, başlıkta belirttiğim coinler BTC'nin çatallanması ile üretilmediler değil mi ? Çok ciddi artışlar gösteriyorlar fakat bu coinler hakkında burada bilgi bulamadım.

http://www.clipular.com/c/5503861463973888.png?k=fFjIulHiqg3wbzw1lFtol8FeQtg

Hepsine SCAM vs direk diyemem fakat Ünlü bir coin (Bitcoin, Ethereum) in ismini kullanıp sonuna bir RENK (BLUE, RED, BLACK, WHITE) yada bir kavram (Silver, Platinium vs) konularak oluşturulan coin isimlerini iyi incelemek gerekiyor. Piyasada çok fazla coin var bu şekilde ve bunlar Ethereum zincirinde kolayca oluşturulan Smart Contract ler yani siz bile 30 dk de bir kendi coin Smart Contract ını oluşturur ve gelip burrada airdrop yapıyorum diyebilirsiniz. O yüzden yeni olan bir projenin Whitepaper ını Roadmap ını incelemeden para yatırmanızı çok tavsiye etmem. En fazla bu coinlerin free olan airdrop larına katılıp coinlerini alabilirsiniz (biraz zamanınız var ise).
sr. member
Activity: 812
Merit: 262
December 04, 2017, 04:38:00 AM
btcred btcmoon btcsilver bunlar etherdeltada işlem gören ethereum tokenleri.tamamen scam projeler olup btc ile isim benzerliğinden başka ortak hiç bir kod parçası taşımıyor.
diğer btc forkları bcc bcg bunlar btc kodundan fork yapılanlar. bunlar airdrop ile dağıtıldı bi ara sessiz kalıp tekrar pump yapmaya başladı.bir şeyler ceviriyorlar ama yatırım yapmayı düşünüyorsan çok iyi düşün bir gün sitelerini falan kapatıp gidebilirler.
member
Activity: 89
Merit: 11
December 04, 2017, 02:02:58 AM
Merhaba, başlıkta belirttiğim coinler BTC'nin çatallanması ile üretilmediler değil mi ? Çok ciddi artışlar gösteriyorlar fakat bu coinler hakkında burada bilgi bulamadım.

http://www.clipular.com/c/5503861463973888.png?k=fFjIulHiqg3wbzw1lFtol8FeQtg
Pages:
Jump to: