Pages:
Author

Topic: “BTC’de Ocak Sonu 9000 Dolar Sürpriz Olmaz” - page 2. (Read 345 times)

legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
Bu adamın tahminine bişey demem ama twitterda Birileri 4500 leri konuşmaya başlamış bile.Ben anlamıyorum bu teknik analiz saçmalığının geldiği son nokta.Bitcoin her geçen gün yeni kullanım alanı bulacak ama fiyatı grafiğe göre düşmesi gerekiyor muş ? Şöyle bir teknolojinin fiyatını nasıl teknik analizle belirleyebiliyorlar anlamıyorum.Bu sülüklerden bir an önce kurtulmamız lazım.daha dünkü çocuklar margin dersi vermeye başlamış.

Hocam gerçektende benimde anlamadıgım olay bu bu kadar yeni bir sistemin teknik analizi yapılması bana hiç gerçekci veya geçerli gelmiyor ve bu konuştugumuz teknoloji real bişiy ve gün geçtikçe üstüne koyularak ve gelişen bir sistem bunun fiyatı grafiklerden okumaya calışmak akıl karı gibi gelmiyor banada.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Bu adamın tahminine bişey demem ama twitterda Birileri 4500 leri konuşmaya başlamış bile.Ben anlamıyorum bu teknik analiz saçmalığının geldiği son nokta.Bitcoin her geçen gün yeni kullanım alanı bulacak ama fiyatı grafiğe göre düşmesi gerekiyor muş ? Şöyle bir teknolojinin fiyatını nasıl teknik analizle belirleyebiliyorlar anlamıyorum.Bu sülüklerden bir an önce kurtulmamız lazım.daha dünkü çocuklar margin dersi vermeye başlamış.
legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
Bu ceoların dertleri tasaları bitmez hepsi açıkcası bir şeyler söylüyor kafalarına göre 9000 dolar 20000 dolar diyebiliyorlar bugüne kadar kimin dediği oldu ki şimdi bunun ki olacak. Bitcoin birilerinin söylemine göre kalkıp inseydi çok daha değişik bir durum olacaktı.
En iyi bildikleri şey zaten algı operasyonu yapmak. Her cıkan kendi algısını oluşturmanın peşinde. Kimsede demiyor ki nereye gidiyor bu millet Smiley Bu sene içerisinde elbet yüzümüz bir yerde gülecektir bende buna inanıyorum kendimce.

Bütün kripto para yatırımcılarının beklentileri yükselmiş durumda. Piyasa biraz hareketlense boğa gelecek mi diye konuşmalar yapılmaya başlanıyor. Mutlaka bir yerde yükseliş gelecektir.
CEO, patron, ekonomist fark etmez, kimsenin lafının bir değeri yok şu anda. Herkes kendi kazanacağı parayı düşünüyor ve ona göre konuşmasını şekillendiriyor.
legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
Bu ceoların dertleri tasaları bitmez hepsi açıkcası bir şeyler söylüyor kafalarına göre 9000 dolar 20000 dolar diyebiliyorlar bugüne kadar kimin dediği oldu ki şimdi bunun ki olacak. Bitcoin birilerinin söylemine göre kalkıp inseydi çok daha değişik bir durum olacaktı.
En iyi bildikleri şey zaten algı operasyonu yapmak. Her cıkan kendi algısını oluşturmanın peşinde. Kimsede demiyor ki nereye gidiyor bu millet Smiley Bu sene içerisinde elbet yüzümüz bir yerde gülecektir bende buna inanıyorum kendimce.
member
Activity: 363
Merit: 17
Artık o rakamlara çıkmaması sürpriz olacak. Yükseliş başlamalı fazla geç kalmadan. Yoksa 2020 ortası hedefler yara alır.

Piyasaya yön verecek olumlu açıklamaların gelmesi ancak tetikleyecektir böyle bir yükselişi. Kuru kuruya yükseliş olacak değil ya.
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
jr. member
Activity: 275
Merit: 2
Kripto Para fonu Three Arrows Capital ve dünyaca ünlü borsa Foreks’in CEO’su Su Zhu, BTC’nin Ocak ayını iyi bir seviyede kapatacağını düşünüyor.

Lider kripto para birimi Bitcoin’in geçtiğimiz 5 yıldaki Ocak ayı performansı pek iç açıcı olmasa da Su Zhu, Bitcoin‘in Ocak ayı bitmeden 9000 Dolar seviyesini görmesinin sürpriz olmayacağını vurguluyor.

Daha fazla haber için : https://cointral.com/tr/unlu-ceo-btcde-ocak-sonu-9000-dolar-surpriz-olmaz/
Pages:
Jump to: