Pages:
Author

Topic: BTCGreece.com - page 3. (Read 38342 times)

member
Activity: 198
Merit: 10
December 15, 2015, 10:44:34 AM
Διστυχώς έχω πρόβλημα εισόδου στο λογαριασμό μου. Συνεχώς δε μου έρχονταν τα sms επιβεβαίωσης. Αποφάσισα να αλλάξω αριθμό κινητού και αφού εκανα μια κατάθεση (τη μοναδική φορά που συνδέθηκα), έστειλα και μέσω της φόρμας μήνυμα για αλλαγή κινητού.
Μου απάντησαν οτι μπορούν να κάνουν αυτή την αλλαγή. Και μετά σιωπή! Δεν απαντάνε σε mail, στο site δε μπορώ να μπώ, και φυσικά τα χρήματα είναι στο λογαριασμό μου παγωμένα. Το bitcoin ανεβαίνει και χάνω καθημερινά.
Τι συμβαίνει άραγε με αυτή την εταιρία? Αντί να έχει εξυπηρέτηση άμεση και κάποια τηλέφωνα επικοινωνίας, αδυνατεί να απαντήσει και σε mail? Διστυχώς κάτι τέτοια στέλνουν τους έλληνες σε εταιρίες εξωτερικού και μετά απορούμε γιατί κλείνουνε επιχειρήσεις.
sr. member
Activity: 503
Merit: 256
December 12, 2015, 05:25:05 AM
μόλις έστειλα ένα 50ρι να δοκιμάσω!
legendary
Activity: 3430
Merit: 1142
Ιntergalactic Conciliator
December 11, 2015, 06:02:43 PM
περάσαν 72 ώρες, εχθές τους έστειλα και το pdf από την τράπεζα με την μεταφορα.
καμιά απάντηση, να αρχίσω να κλαίω τα λεφτά μου; Angry

στείλε email αλλίως αν δεν δώσουν απάντηση μπορείς νομίζω να στείλεις μύνημα και στην τράπεζα για να σου στείλουν πίσω τα χρήματα σου. Νομίζω μπορεί να γίνει. Πάντως τον τελευταίο καιρό όπως έχω γράψει γενικά κάτι παράξενο συμβαίνει με τα ελληνικά ανταλλακτήρια.
hero member
Activity: 812
Merit: 1000
December 11, 2015, 02:08:35 PM
εκείνες οι σαχλαμάρες για τα 1000 bitcoin ΑΤΜ στην Ελλάδα τι έγιναν; Είπε κανένας τίποτα;
κοιτάξτε εδώ τι κάνει ο Μαικ Ταισον στο Λας Βέγκας, ποιός; ο Μαικ Ταισον ούτε ο Μπιλ Γκειτζ ούτε η Apple
WTF
https://www.cryptocoinsnews.com/the-mike-tyson-bitcoin-atm-is-taking-peoples-money/

αντι για τα 1000 ΑΤΜς ηρθαν χιλιαδες μεταναστες! βολευτειτε με αυτους τωρα Grin
newbie
Activity: 24
Merit: 0
December 11, 2015, 01:25:48 PM
εκείνες οι σαχλαμάρες για τα 1000 bitcoin ΑΤΜ στην Ελλάδα τι έγιναν; Είπε κανένας τίποτα;
κοιτάξτε εδώ τι κάνει ο Μαικ Ταισον στο Λας Βέγκας, ποιός; ο Μαικ Ταισον ούτε ο Μπιλ Γκειτζ ούτε η Apple
WTF
https://www.cryptocoinsnews.com/the-mike-tyson-bitcoin-atm-is-taking-peoples-money/
newbie
December 11, 2015, 01:19:13 PM
περάσαν 72 ώρες, εχθές τους έστειλα και το pdf από την τράπεζα με την μεταφορα.
καμιά απάντηση, να αρχίσω να κλαίω τα λεφτά μου; Angry
sr. member
Activity: 503
Merit: 256
December 11, 2015, 09:02:35 AM
γράψε στο support Μου έτυχε και μένα!
legendary
December 10, 2015, 06:45:11 PM
κανονικά φαίνεται μετά από μία μέρα. Αν δεν τα δεις και αύριο επικοινώνησε μαζί τους μέσω email κάτι παίζει. Γενικά πάντως δεν τους βλέπω πλέον και πολύ δραστήριους. εκεί που βγάζανε ανακοινώσεις συνέχεια πλέον έχουν σχεδόν εξαφανιστει.
newbie
December 10, 2015, 03:17:58 PM
παιδιά με e-banking σε πόσες μέρες φαίνεται η κατάθεση στο site τους;

Είναι δυνατόν 48 ώρες μετά την μεταφορά να μην εμφανιζονται τα χρήματα;
Αν ναι τι διαφορά έχει από το να πας στο γκισέ και να σταθείς στην ουρά; περίεργα πράγματα.

Πόσο δύσκολο είναι να δέχονται χρήματα με paypal; είναι νομικό το θέμα; που κολλάει;

Έγινε αυτό με τα capital controls εδώ και έξι μήνες και δεν έχουν εκμεταλλευτεί την ευκαιρία,
με το paypal θα μπορούσαν να πουλάνε bitcoin σαν ζεστές τυρόπιτες.

legendary
November 23, 2015, 10:51:50 AM
εγώ σου λέω προχώρα! Δλδ στα πρότυπα του bitcoin center της Νέας Υόρκης που στην ουσία είναι ένας χώρος χέρι με χέρι ανταλλαγών. Και μόνο που θα είσαι ο πρώτος που θα το κάνει αξίζει  Grin
sr. member
Activity: 358
Merit: 254
void
November 23, 2015, 08:10:11 AM
Mελετω μια ιδεα συμβατη με την θεωρια "be your bank" του bitcoin ...

Ενα απομερο /πολυ λαικο στις τιμες/ καφενειο κοντα στο Φιξ Νεου κοσμου - αλλα με προοπτικη να
λειτουργησει σαν στεκι και χωρος συναντησης-συζητησης και ανταλαγης ιδεων και αυλων αξιων

χερι με χερι σε ενα οικειο περιβαλον που θα βρισκουμε στομα με στομα Smiley

δεν μιλαω οτι το καφενειο θα εχει την παραμικρη αναμιξη σε ανταλαγες φυσικα

δωστε μου θαρρος ή και ιδεες σχετικα εαν θελετε !
hero member
Activity: 812
Merit: 1000
November 22, 2015, 12:21:46 PM
Τα ανταλακτηρια ζητάνε ταυτοτητα και λογαργιασμο ΔΕΚΟ για να σε πιστοποιήσουν και να αγορασεις η να πουλησεις Bitcoin. Αν δεν θελουμε να μπλέξουμε με αυτο, προτειμαμε ανταλλαγές χερι με χερι.
Οι συναλλαγές ψηφιακών νομίσματων ειναι σχεδον ανώνυμες.
Πίστεψε με οτι αν κανεις post την btc διευθηνση σου εδω και σου στειλει ενας τυχαίος ενα μικροποσό, δεν ειναι δυνατόν να ξερεις ποιος μπορει να ειναι αυτος.

δεν ειναι ολα ετσι. εχουν διαφορα επιπεδα, αναλογα το ημερησιο οριο που θες Smiley
ξεκινανε απο απλό ονομα, διευθυνση και αν θες να πας ψηλα στελνεις και ταυτοτητα-διαβατηριο.
legendary
Activity: 1274
Merit: 1006
Trainman
November 22, 2015, 11:18:35 AM
πάντως είναι αντιφατικό να μπορεις να στέλνεις κανονικά λεφτά με το paypal χρησιμοποιώντας απλά ένα e-mail
και για συναλλαγές σε ψηφιακό νόμισμα να ζητάνε ταυτότητες και διαβατήρια.

Τα bitcoin τα αγορασες απο καποιο ανταλλακτηριο?
sr. member
Activity: 617
Merit: 253
November 22, 2015, 11:18:03 AM
Τα ανταλακτηρια ζητάνε ταυτοτητα και λογαργιασμο ΔΕΚΟ για να σε πιστοποιήσουν και να αγορασεις η να πουλησεις Bitcoin. Αν δεν θελουμε να μπλέξουμε με αυτο, προτειμαμε ανταλλαγές χερι με χερι.
Οι συναλλαγές ψηφιακών νομίσματων ειναι σχεδον ανώνυμες.
Πίστεψε με οτι αν κανεις post την btc διευθηνση σου εδω και σου στειλει ενας τυχαίος ενα μικροποσό, δεν ειναι δυνατόν να ξερεις ποιος μπορει να ειναι αυτος.
newbie
November 22, 2015, 10:58:45 AM
πάντως είναι αντιφατικό να μπορεις να στέλνεις κανονικά λεφτά με το paypal χρησιμοποιώντας απλά ένα e-mail
και για συναλλαγές σε ψηφιακό νόμισμα να ζητάνε ταυτότητες και διαβατήρια.
legendary
November 21, 2015, 06:04:52 PM
και στο bitgo νομίζω δεν ζητάνε πολλά στοιχεία. Πάντως αν θέλεις ανωνυμία απλά κατέβασε ένα wallet στο desktop σου δεν χρειάζεται να δίνεις τα bitcoin σου σε τρίτους και σε web πορτοφόλια η καλύτερα αγόρασε ένα hardware wallet όπως της ledger που είναι και φτηνό και αρκετά καλό.
sr. member
Activity: 358
Merit: 254
void
November 21, 2015, 02:50:47 PM
για μικροποσα μπορεις να κανεις wallet στο https://blockchain.info/
νομιζω μονο email μου ζητησε και μαλλον προαιρετικα Smiley

καλημερα Ελλαδα - εδω Θεσσαλονικη , Ηλιας !

sr. member
Activity: 617
Merit: 253
November 21, 2015, 02:45:58 PM
Paper wallet ή offline wallet, το btc μας δινει το πλεονεκτημα να εχουμε στα χερια μας τα νομισματα και παλι ψαχνομαστε για Online λυση.
Επρεπε δυστυχως να την πατησω με το mtgox για να το καταλαβω αυτο.
newbie
November 21, 2015, 01:37:06 PM
παιδιά δεν υπάρχουν ανώνυμα web πορτοφόλια; στο coinbase ζητάνε ταυτότητες, στη άλλη τη σαχλαμαρα το xapo ζητάνε κινητά;
τι γίνεται;

χωρίς ανωνυμία χάνεται όλη η έννοια του νομίσματος.  Angry
legendary
November 17, 2015, 03:42:00 PM
διάβασε λίγο εδώ τα λέει αναλυτικά και σου έχει και link για πορτοφόλια που μπορείς να έχεις. Απλά να θυμάσαι πάντα να κρατάς backup και να θυμάσαι πάντα τους κωδικούς ασφαλέιας που βάζεις στα πορτοφόλια σου γιατί αν τους χάσεις η τους ξεχάσεις η αν πάθει κάτι το κινητό σου το pc σου που έχεις το πορτοφόλι και δεν έχεις πάρει backup απλά χάνεις όλα σου τα bitcoin

https://bitcoin.org/el/
Pages:
Jump to: