Pages:
Author

Topic: BİTCOINDE 2 YILLIK TREND AŞAĞI MI KIRILACAK YOKSA YUKARI MI? - page 2. (Read 660 times)

full member
Activity: 714
Merit: 125
6-7000 bandında öyle bir sıkıştı ki buradan yapılan hareketler oldukça önem arzediyor, yukarı çıkışlar uzun sürüyor ancak buna karşın düşüşler anlık ve hızlı oluyor ki biraz bu hareketlerden tedirgin oluyorum.
jr. member
Activity: 224
Merit: 4
haftalık grafiğine baktım en son. bugünkü yükseliş ile durumu lehimize çevirdik gibi. hani patlamaya hazır bomba fitili çekildi son 10 saniye o durum var. bitcoin tekrar yeni dump dalgası başlatmadığı sürece benim açımdan bir sorun yok. icolarda kendisini düzeltecek ortam oluşsa tam olacak ama henüz ufukta yok.
jr. member
Activity: 406
Merit: 1
Bitcoinde yılbaşından bu yana büyük düşüş ile birlikte ara ara her ne kadar yukarı yönlü hareket etmeye başlasada ,sonunu getirememişti .Yıl sonuna yaklaşırken yeni bir hareketlilik başladı ,bakalım devamı gelecek mi.
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
Ben bitcoinin yıl sonuna kadar fiyatının olumlu yönde gelişeceğini düşünenlerdenim ve trendin yıl sonuna kadar yukarı doğru bir hamle yapacağını düşünüyorum ve geniş açıdan bakıldığında kripto dünyası krize girmiş ülkeler için can simidi haline gelmekte hal böyleyken bu piyasanın talep göreceğin ve yukarı yönde fiyatlanacağını düşünüyorum.
member
Activity: 336
Merit: 10
Bitcoinde ki trend gelişmlerin negatif yada pozitif sonuçları ile bire bir bağlantılı ,bakkt gelişmesi + değer secten gelecek haber ve vadeli, işlem borsalarında gerçekleştirilecek işlemlerin son bulması bitcoini yukarı taşıyabilir.
jr. member
Activity: 154
Merit: 8
Ah birde ben anlayabiksem grafik okumaktan. Elinize sağlık başarılı bir analiz gibi görünüyor umarım boğa artık gelir çünkü insanlar olduköa fazla bunaldı 8 aydır düşüşlerden.
hero member
Activity: 1316
Merit: 503
Someone is sitting in the shade today...
6300-6700 bandına sıkıştı kaldı btc, buraların ne yönde kırılacağı bilinmiyor, tüm altkoinler de bu kırılımları izliyor yukarı yönlü hareketlerde piyasa olumlu karşılıyor ve paralel hareket ediyor az kaldı diye düşünüyorum
member
Activity: 392
Yön tahmini imkansız bence.Kripto paralar rüştünü ispatlama çabasında diger taraftan yerleşmiş mali sistemin oyuncuları bu sürece ne kadar katkı verecekler ya da engel olacaklar yaşayıp görecegiz.
jr. member
Activity: 364
Piyasa verileri 2014 yılındaki benzer hareketleri yapıyor ,eğer ki durum böyle devam ederse bitcoinde trend aşağı doğru devam edece ve bu durum 2019 yılı ocak ortasına kadar devam edecek demektir.
sr. member
Activity: 561
Merit: 274
Grafikler tersini göstersin istediği kadar bir haber gelir, bir hareket tetikler beklentinin aksine bir yöne kırılma başlar ansızın. Yukarı bekliyorum aşağıyada hazırım plan olarak.
member
Activity: 574
Merit: 13
Beklenti neydi ya da ETF ertelemesi nasıl etkiledi bilemem ama piyasa olumlu algıladı. Şimdilik yukarı yönlü kırıldı gibi. Umarız arkası gelir.
jr. member
Activity: 196
Bitcoin sadece grafikle açıklanamaz bence. Siz yukarı çıkacak dersiniz bir yasak kararı çıkar ya da spekülasyonlar yaratılır bir bakarsınız ki düşmüş.
member
Activity: 519
Merit: 16
Grafiğin yukarı dönme ihtimali olduğu kadar, daha da aşağı inme ihtimali olduğunu unutmamak gerek bence. 10 gün sonra 1 btc 3k dolar olsa  da şaşırmam, 12 k dolar olsa da.
full member
Activity: 714
Merit: 125
Trend analizine bakıldığında olumlu görülebiliyor ancak kripto para piaysasında şöyle bir şey var, sıfır da olabilir bir karşılık değeri olmadığından ki bu göz ardı edilmemesi gerken birşey bana göre
jr. member
Activity: 364
Bitcoinde işler 2018 yılı boyunca sürekli erse gitti ,30 eylülde hayırlı bir karar çıkarda ibre yukarı döner ve bitcoin fiyatlnamsı tekrar başlayıp kripto piyasasına güven gelip yatırımlar tekrar başlar.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
Artık ibrenin yukarıya dönmesi gereken sabır eşiğini çoktan aştığımıza inanıyorum. Bu vesileyle iyice bıktırıp silkelediler herkesi aylardır. Dayanan 3-5 kemik kitlenin de son sabrı taşmadan piyasa koşullarının değişmesi gerekiyor. Tüm bu süreçler herkesi canından bezdirdi.
full member
Activity: 938
Merit: 115
Ben teknik analize inanıyorum. Çünkü yatırımın belli bir dayanağı olması lazım. Hiçbir öngörü olmadan yatırım yapılamaz. Temel analiz projenin gelişimine bakar. Teknik analiz de piyasanın ne yöne gideceğine yönelik fikir yürütmemize imkan verir.
sr. member
Activity: 616
Merit: 281
İyi de bu çanak biraz fazla uzamış gibi. Ana desteğin kırılmamış olması sevinilecek birşey gibi görünüyor. Analize göre kasım da yukarı mı atacak şimdi ? Hadi bakalım. İnşallah
full member
Activity: 700
Merit: 134
Gönlümüz yukarı doğru gitmesinden yana (: ama neden yükseliş olsun ki? Artık düşmesine o kadar alıştık ki yükselmesi için bir sebep bulamıyorum bazen. Bir süre daha aşağıya doğru gidebilir bence. Ya da sahte yükselişler görebiliriz Cheesy
member
Activity: 1022
Öncelikle şunu belirteyim; Bitcoin'in ne zaman ne yapacağını analiz ile tahmin etmek çok zor. Çoğu zaman analizleri alt üst ederek bambaşka bir grafik çizdiğine şahit olduk. Asıl konuya gelince, bence trend yukarı doğru kırılır. Artık zamanı yaklaşıyor yükselişin.
Pages:
Jump to: