Pages:
Author

Topic: BİTCOİN 4000 DOLARA DÜŞECEK ALGISI YARATILDI - page 2. (Read 450 times)

jr. member
Activity: 252
Merit: 1
Oluşan 4000 dolar beklentisi, satışa zorlamak için de olabilirdi. 6000 dolar civarından dönüş geldi diye düşünebiliriz.
full member
Activity: 630
Merit: 103
Kademe kademe piyasayı düşürüyorlar şimdi geldik 4000 seviyesine, 4 bin seviyesinden sonra beklenen yükseliş olmaz ise bu piyasada söğüşleyecek adam bulamazlar. Herkesin sabrı bitti.

4000 seviyesine ne ara geldik bitcoin 6400 dolar değil mi Cheesy isterse 1000 dolar olsun bitcoin fiyatı düşse de toplasak diyen milyonlarca insan var sen söğüşleyecek adam gözü ile bakıyorsan o senin en büyük hatan çünkü bitcoin şu an düşsede birkaç ay sonra uçuşa geçmiş olacak
member
Activity: 308
Merit: 10
Kademe kademe piyasayı düşürüyorlar şimdi geldik 4000 seviyesine, 4 bin seviyesinden sonra beklenen yükseliş olmaz ise bu piyasada söğüşleyecek adam bulamazlar. Herkesin sabrı bitti.
full member
Activity: 630
Merit: 104
yemeseydiniz kardeşim biz mi dedik? bir zamanlarda 1milyon diyolardı o 4bin diyenler siz inandınız mı? gerçekten inanıp buna göre karar verdiyseniz çok yazık!
member
Activity: 194
Bence algı değil. Çünkü grafiğe göre haala düşecek gibi görünüyor. Bu piyasada grafik falan pek işlemez ama. İnşallah buralar diptir ve bir daha görmez ve çıkış trendine girer.
full member
Activity: 546
Merit: 100
Algıyı oluşturup millet paniklesin ellerindekini çıkartsın diye uğraşıyorlar ama bu taktik eskisi kadar tutmuyor ki insanlar ellerinde tutuyorlar, artık yeni taktik hacklenme bu yöntem eskisine göre daha başarılı algı oluşturmada
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
4.000 $ dolara düşünce bitecek mi bu ızdırap?? Hiç sanmıyorum bu kez de 2.500$ konuşulmaya başlayacak. Düşü trendi boyunca dip , yükseliş trendin de de tavan sınırı yok gibi hareket ediyoruz.
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Piyasa artamadığından dolayı bende de böyle bir algı var maalesef 3000-4000 arasını bekliyorum uzun zamandır.Biraz dolar biraz altcoinde bekliyorum.
member
Activity: 336
Metahash
Şu anda da olmaması için bir sebep yok zaten. Bu sonki düşüşü yapmaması gerekiyordu. Tekrar 10k usd nin üzerine çıkarsa düşme muhabbetleri tamamen ortadan kalkar
member
Activity: 378
Merit: 11
Hocam yok öyle birşey o zamanlarla şimdi ki zaman aynı değil, eskiden bitcoin ile altcoinler arasında bir kaç bin dolar gider gelirdi ama şimdi milyardan bahsediyoruz. Bence bitcoin 5k dolar seviyelerine çok rahat düşecek bu ay sonuna kadar
member
Activity: 658
Merit: 42
Graphic Designer
Herkese merhaba. Aşağıdaki tabloda tarihe ve fiyatlara dikkat ederseniz bugünlere benzer bir tablo görülmektedir. Kısaca o gün kimler bu fiyatları belirliyor ve oynuyorsa, bugünde aynı durum söz konusu. O yüzden endişelenmeye gerek yok Boğa çok yakın ve herkes pozisyonunu korumalı derim. Paniğe gerek yok. Herkese bol kazançlar dilerim.

Bu ne tablosu?

yazmayı unutmuşum.. Bitcoin'in 2012 yılındaki tamda bu aylara denk gelen fiyatlar tablosu..
member
Activity: 314
Merit: 19
Herkese merhaba. Aşağıdaki tabloda tarihe ve fiyatlara dikkat ederseniz bugünlere benzer bir tablo görülmektedir. Kısaca o gün kimler bu fiyatları belirliyor ve oynuyorsa, bugünde aynı durum söz konusu. O yüzden endişelenmeye gerek yok Boğa çok yakın ve herkes pozisyonunu korumalı derim. Paniğe gerek yok. Herkese bol kazançlar dilerim.

Bu ne tablosu?
member
Activity: 658
Merit: 42
Graphic Designer
Herkese merhaba. Aşağıdaki tabloda BİTCOİN karşılığı gelen fiyatlandırmaya ve tarihe dikkat ederseniz bugünlere benzer bir tablo görülmektedir. Kısaca o gün kimler bu fiyatları belirliyor ve oynuyorsa, bugünde aynı durum söz konusu. O yüzden endişelenmeye gerek yok Boğa çok yakın ve herkes pozisyonunu korumalı
member
Activity: 448
Merit: 17
Grafiklere hiç bir zaman inanmadım her zaman çıkan haberler belirliyor fiyatları bundan dolayı haberlere fudlara dikkat etmemiz gerekiyor mesela g20den olumlu veya olumsuz bir haber çıksa grafikçiler nolucaklar ozaman hiç bişey tutturma oranları çok düşük.
jr. member
Activity: 420
manipülasyon her zaman yapılıyor. aşağıya doğru bir ilerleme varsa dibi görüyor, yukarı doğru ivme varsa 100 bin oluyor.
legendary
Activity: 1264
Merit: 1008
Piyasadaki trendi takip etmediğiniz sürece kaybetmeye muhtaçsınız, Bitcoin forkları bana cok sacma geliyor ve desteklemiyodum sonra elimdeki Bitcoinleri sattim Ethere geçtim.. fakat millet belesi gordukce Bitcoin satin aldi ve Bitcoin'in fiyati 20 bin usd oldu
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Piyasada algı oluşturulması kaçınılmaz bizleri muhakkak manipüle etmek isteyecekler. Ama bunlara aldanmamak gerekir kendi araştırmamızı yapmamız gerekir.
jr. member
Activity: 236
Bu sene çok kötü geçmeye başladı piyasa güven kaybediyor bu teknolojiyi savunan insanlar daha iyi yatirim yapmalı ve desteklemeli
full member
Activity: 490
Merit: 105
bu algı yaratıldıysa bir sürü yatırımcı sattım düşükten almayı planlanmıştır O yüzden fiyat çok fazla düşmedi sadece piyasa olumsuz etkilendi.
member
Activity: 120
Merit: 22
aa o gelen merit mi?
Bitcoin 4000$'a düşer mi düşmez mi bilemem. Lakin 16500$'dan bu yana 4K seviyelerini bekleyen biriyim forumda da bu konuda görüşlerimi bilen arkadaşlar mevcut.
Burda açıklamak istediğim 1 nokta var. Öncelikli olarak şu maliyet hesabı lafından bir vazgeçin çünkü gördükçe istemsiz bir gülümseme geliyor.

1. adam yurt dışında s9'u 900$ ile 1500$' arasında alıyor. Adam bunu normal bir ülkede 1 aylık maaşı ile alıyor. Türkiyede alabilmen için 1500$'dan hesaplarsak 5 aylık maaşı yatırması lazım. Kaldı ki 1500$ a tr den alamaz zaten min. 2500$ bi ara 5000$'a kadar çıkmıştı yani.

2. adam bu iş için fabrikayı kurabilmek için 2 şeye bakıyor. bunlardan 1 tanesi soğuk ülkeler diğeri ise elektriğin en ucuz olduğu ülkeler. sen burda 1 w'ına 1 TL ödüyon vergileriyle çartu ile çurtu ile adam 0.10 kr ödüyor.  Belki bedava kullanıyor.

bu durumda maliyeti kendine göre mi yapacan adamlara göre mi?
adam 3000 makina ile kendi havuzunu yaratacak güç sağlıyor.
sen 4 makina ile sağdaki soldaki pool'lara girmeye çalışıyon sonra elektrik fiyatını hesaplayıp maliyet diye ortaya atlıyon.
Pages:
Jump to: