Pages:
Author

Topic: BİTCOİN İKİYE KATLANACAK " ben demiyorum" - page 2. (Read 315 times)

newbie
Activity: 70
Merit: 0
İki katına çıkması imkansız gibi bir şey tamamen piyasayı karıştırmak için konuşmuş adamlar
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Böyle haberlere inanmayın, kendi fikrinizle ve isteğinizle yatırımınızı yapın. Elbet ikiye katlanır belki aylar yıllar sürer hiç belli olmaz. Belkide 5k seviyelerine düşer sonuçta forklar btcyi bu denli yükselten etkendi
member
Activity: 364
Merit: 10
Bitcoin yükselişini sürdüreceği aşikar fakat o fiyatları bulabilir mi bu biraz kafa karıştırıcı. Ben geleceğin en önemli coini dahi olamayabileceği düşüncesindeyim onun teknolojisinin çok üstünde projerler var bakalım neler olacak.
full member
Activity: 588
Merit: 104
Bir tanesi çıkıyor çökecek diyor ertesi gün diğeri çıkıp ikiye katlayacak diyor. Bunların yorumlarıda bizim lokaldeki btc/usd fiyat takibi başlığına döndü.
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
Bu haberlerde olmasa godamanlar nasıl alttan toplayacak btc yi, zamanında jp morgan açıklamasıylada fena halde çakıldı ama adamın sonradan btc aldığı ortaya çıktı.muhtemelen felaket tellalığı yapanların böyle bir niyeti var
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
Warren Buffette kriptoparaların sonunun kötü olacağına inandığını söylemiş. Anlaşılan istediği miktarda bitcoin alamadı. Ben bu tür "dam üstünde saksagan vur beline kazmayı" seklinde bi anda gelen negatif açıklamaları fiyata etki edip mal almaya yönelik olarak degerlendiriyorum.
sr. member
Activity: 546
Merit: 252
Bitcoin fiyatını spekülasyonlarla o kadar yükselttilerki sürekli üçe beşe katlamasını bekler olduk. Bitcoin fiyatını sabitliyor ve bundan sonra daha stabil yükselmeler görebileceğiz diye düşünüyorum. Tabi Bitcoin teknolojisinde yapılacak güzel bir gelişme fiyatını günler içinde katlayabilir.
anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Yaza doğru patlama yapar. İster istemez talep artacak yaz girişinde. Bunun olmasını tahmin etmek için Wall Street' de isminizin olmasına gerek yok. Piyasada at koşturan irili ufaklı tecrübeli tecrübesiz herkes bunun böyle olacağını bilir.
member
Herkes aynı fikir de ama haber biraz eski mi ne 9 Ocak i geçtik. Ama yazının dediği gibi ilk çeyrek çok önemli. Bitcoin gelen haber ve beklentilere göre yönünü belirliyor. Neden bilmiyorum ama Nisan ayına dikkat diyim içimden bir ses böyle diyor.
sr. member
Merit: 264
Kısa zamanda toplarlayacaktırk Güney KorE haberi 1 haftaya unutulur, aslnda insalar bu tarz haberlere kulak asmamalı artık. Ama benın kalkıp 23k+ dolarlara kısa zamanda çıkmasını beklemekte saçma olur
member
Activity: 191
Daha kaç ay önce yaşadık aynı şeyleri var bir spekülasyon ama hayırlısı diyelim. Şu an ağır bir şekilde çakıldı ama çıkmasını da bilecektir zannımca.
legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
BTC oldukça spekülasyonlara maruz kaldı yine . Her seferinde ki gibi yıldırma politikası uyguluyorlar bana kalırsa . Yakın zaman da sağlam bir atakla altları ezip fiyatı sağlam bir şekilde yükselişe geçeceği yönünde fikrim ..
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Varsayımlar pek tutmaz bu piyasada bir kaç hafta sonra bitcoincash veya ethereum btc nin yerine geçebilir bir kaç ay sonrada herkes buna adapte olur.
Bu piyasaya güvenilmez şimdi.Tam oturmadı.
Ben bitcoinde durmaktansa ethereumda durmayı tercih ederim hoş şuan kısıldık kaldık altlarda ama btc bazlı düşünmüyorum artık.
full member
Activity: 266
Merit: 148
Wall Street Stratejisti Tom Lee:”Bitcoin İkiye Katlanacak”

Fundstrat Global Advisors’daki kurucu ortağı ve Wall Street stratejisti Tom Lee, piyasanın halen bir “fiyat keşif süreci” geçirdiğinden emin olduğunu ve CNBC ile yaptığı bir röportajda 9 Ocak’a kadar Bitcoin‘in değerinin“kolayca ikiye katlanabileceği”ni söyledi.

Kasım 2017’nin sonlarında Lee, müşterilerine yatırım yapmalarını teşvik ettiği ve muhtemelen çok küçük bir servet kazandırdığı kripto para konusunda kendinden emin.
Ağustos 2017’de Lee, 2017 yılının sonuna kadar Bitcoin’in 6000 dolar olacağını tahmin etti, ancak Bitcoin’in 2017 yılının Kasım ayı sonuna kadar 10.000 dolar olmasıyla birlikte yaptığı tahmini de geçti.

Lee, 2018 yılının ilk çeyreğinde istikrarlı bir büyüme kaydedeceğini tahmin ederek, Bitcoin’in 2017 sonlarında görülen en yüksek seviyeyi aşabileceğini öne sürdü ve şu sözleri söyledi:

“2018 yılının ortalarından itibaren tahminimize yaklaşmış olacağız ve bu yüzden Bitcoin’i 20.000 dolar olacağını düşünüyoruz. Bitcoin bu yılın ilk yarısında aslında bu seviyeye yaklaşabilirse, bence 2018 yılının ikinci yarısında bundan daha büyük bir hareket göreceğiz. Bitcoin hala sahip olmanız gereken bir şey”.

Yaşlı nesillerin altını bir değer deposu olarak kullanma biçimiyle, genç kuşakların aynı şekilde uzun vadede Bitcoin’e yatırım yapmasının aynı şey olduğuna inandığını belirten Lee bu düşüncesine aşağıdaki sözlerle devam etti:

“Bitcoin’i uzun vadede “değer deposu” olarak değerlendirmek gerektiğini düşünüyoruz. Bu jenerasyon gelir elde ettiğinde, onu altının yerine koymak için kullanacaklardır. Bitcoin altın pazarının % 5’ini alırsa, kabaca 50.000 dolar (Bitcoin başına) olur”.

Link: https://koinbulteni.com/wall-street-stratejisti-tom-leebitcoin-ikiye-katlanacak-6429.html
Pages:
Jump to: