Pages:
Author

Topic: BİTCOİNDEKİ EN BÜYÜK CÜZDANLAR MERAK EDENLER OKUSUN DERİM - page 2. (Read 450 times)

newbie
Activity: 70
Merit: 0
Azmış diyen arkadaşlar adamlar piyasayla bu piyasayla oynayabilecek bir güce sahipler hiçde az değil Cheesy
newbie
Activity: 168
bu private key anahtarları kaybedilecek, sahiplerinin başına bir halt gelecek ben baya bitcoinin atıl kalacağından yanayım. işin kötü tarafı ne isim var ne başka bir şey. deseler ki 5 senede en az 1 tx yapmıyorsa cüzdan ölüdür diye ve algoritmayı değiştirseler bunları tekrar sirkülasyona kazandırabilirler. tabi topluluk birleşmeli. bitcoin kodomanlarına bakıyoruz da iç çekiyoruz.
jr. member
Activity: 224
Merit: 1
Piyasa manipülasyona çok açık çakallar da dadandı piyasaya bu da belli umarım bir şekilde çözüm bulunur yoksa gelecekten pek ümitli değilim açıkçası.
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
Ya zamanında solo kazım yapılarak unutulmuş, ya borsaların hot walletları, ya da sahibine bir şey olmuş birçok adres var. İçi en dolu cüzdanlar çok önemli bir gösterge değil. Birçoğunun nereye ait olduğu zaten biliniyor.
newbie
Activity: 149
kademeli ufaktan satmak varken birden satıp ucuza satmak pek akıl karı değil
copper member
Activity: 1358
Merit: 523
Birçoğu borsa adresi ama son hareketi bir kaç yıl öncede kalmış adreslerde var. 5 6 milyon btc ye erişim olmadığını okumuştum biyerlerde demekki bunlar onlar. Gerçekten yıllar sonra benim şukadar btc vardı ama kullanamıyorum demek çok acı olsa gerek
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
Bu kadar bitcoin ile çok ciddi manipülasyon yapılabilir. Ama o ilk sıradakiler böyle bir şey yapmaz diye düşünüyorum. Büyük risk olur. 
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
Şuraya bakın ne cüzdanlar varmış be. 1. Sıradaki cüzdanda 166,449 BTC var. Dolar olarak değeri ise 1 Milyar Dolar. Bu cüzdan kime ait acaba? Bir kişiye mi ait yoksa bir madenciye mi ait?
member
Activity: 183
Merit: 35
merit için güzel taktikmiş  Grin siz tüm paranızı tek bankada tutarmısınız yanıtı ile tek cüzdanda tutar mısınız aynı Smiley  blockchainden bakarsanız çoğu cüzdan birbirine transfer etmiş yani bazı cüzdanların sahibi tek kişi. (borsalar hariç) riski minimize etmekte diyebilirsiniz. walletexplorer.com dan cüzdanların kimlerin olduğuna bakabilirsiniz. düşünün cüzdandan birine btc satacaksınız. satacağınız 10 btc, adam bakacak 140 bin btc var. çarpılma ihtimaliniz, hayatınızın riske girmesi, kaçırılmanız... tüm yumurtalar tek sepete konmaz.
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Rakamlar beklediğimizden düşük olsa da yine de piyasayı yönlendirebilecek boyuttalar sanki. Keşke daha adil bir dağılım olsa daha sağlıklı bir piyasanın var olması için..
newbie
Activity: 45
daha fazla olmasını beklerdim bu kadar düşük olması beni şaşırttı açıkcası.
member
Activity: 100
Merit: 10
Ne yani tek cüzdan da en çok BTC 162K mıymış? E azmış. Ben bu teknolojiyi bilsem ve buna yatırım yapmış olsam kesin alırdım zamanında bu kadardan fazlasını.
newbie
Activity: 65
Arkadaşlar burada bahsettiğim bitcoindeki en büyük cüzdanlar ilk 5 ini saymazsak bu cüzdanlardan bazıları bir yada bir kaç kişiye ait oldugunu fark ettim ve mtgox vakasında sadece 2 bin bitcoinin satılmasıyla btc dibi gördü şimdi bu kişiler elindeki bitcoinleri satsa ne olur size sormak istiyorum oldukça manupulasyona açık bir borsa vede bu cüzdanların hemen hemen hepsi 2010 2011 yılları arasında ilk trasnferleri gerçekleşmiş cüzdanlar o zamanlar 1 btc 2-3 tl falan idi biz büyük ekmek kaçırdık ya alın meraklarına cüzdan linklerini bırakıyorum

-Meritleri eksik görmezseniz sevinirim-

https://bitinfocharts.com/top-100-richest-bitcoin-addresses.html
Pages:
Jump to: